Şimdi Ara

2013/2014 Galatasaray Yıllık Ücretler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Semihe ayıp etmiyoruz,dönen paralar inanılmaz yüksek,diğerlerinin ücretleri inanılmaz fazla.
  • Alın içiniz rahatlasın biraz

quote:

Galatasaray Yönetimi, kulübün altyapısından yetişen Semih’in 450 bin liralık senelik ücretini ikiye katladı. Belinde oluşan kırığa rağmen fedakârlık yapıp tam 3 haftadır oynayan futbolcunun garanti kazancı 900 bin liraya yükseltildi.

Genç oyuncunun 15 bin lira olan maç başı ücretinin de 20 bin liraya çıkarılacağı, artışın resmi imzalar sonrası yürürlüğe gireceği öğrenildi. 2016’ya kadar Galatasaray’la sözleşmesi bulunan Semih’in, kazancına her yıl yüzde 10 civarında artış uygulanacak.
  • Hamit ve rieraya verilen para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgi güncel değil Fatih Terim Semihin maaşını 1.100 yaptı semih bence daha fazlasını hakediyor
  • 38-39 mil euro ' sabit ücret ' çıkıyor ortaya.

Sene sonu Drogba ve Riera giderse - ki sözleşmeleri sona eriyor - direkt 30 mil euro civarına iniyor bu rakam.
  • Abi Hamit'in aldığı paraya bakar mısın? Alnından bir damla ter akmayan adam. Aydın ve Aykut var bir de.

Semih Kaya, Muslera, Melo, Sneijder. Aldığı paralar helal-i hoş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

Bu bilgi güncel değil Fatih Terim Semihin maaşını 1.100 yaptı semih bence daha fazlasını hakediyor

Resmi açıklama göster düzelteyim kardeş. Haberlere göre düzenleseydim Ufuk ve Eray'a da ücret yazardım.
  • Semih'in maaşı yükselmişti geçen sene sanırım 1 Milyonun üstüydü.
  • Ardayı 12 milyona gönderiyorsun, yerine aldığın adamların maaşına bak. Hamit 2x3= 6 milyonu aldı (Sanırım maalesef 2 yıl daha kontratı var). Riera 3x3= 9 milyonu aldı. Bonservislerini saymıyorum. Amrabatın bonservis ve maaşını saymıyorum. BUnların üçü bir arda etmez. Millet gidip Töre'yi, Frei'ı alıyor 3 kuruşa. Üstelik hala sol bek mevkiimiz boş. Bu nasıl transfer politikası???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.