Şimdi Ara

2013*2014 yılının en iyi dershanesi hangisi olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kesinlikle söylüyorum..... İLERİ KAZANIM SİSTEMLERİ dershanesi olacak. Ankara'nın en iyi kadrosunu toplamışlar

• bu dershane hakkında biraz daha bilgi verirmisin
  • 8 kişilik gruplarla çalışacak, öğretmen kadrosu mükemmel. Kurucu ortaklar da çok iyi hocalar ve onlar da tüm sınıfların dersine giriyor.Yaz döneminde yaptıklara derslere katıldım. Çok memnun kaldım. Bana tavsiye eden eski hocalarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Ayrıca sadece 100 öğrenci alacaklar ve sınıflar dolmak üzere. 9. sınıf ve SBS grupları da yok. Yayın konusunda da çok büyük bir arşivleri var, hangi konudan hangi dersten olursa olsun, ne tür bir test istesen, bir tuşa basıp çıkarılıyor o da çok güzel.Disiplini çok sert ve ciddiler.Ayrıca ,yayın olarakta Esen 3 renk soru bankaları ( 3 yazarı , Ü.Y.,H.C. V.P dershanede öğretmen) + Eksen yayınları konu anlatımlı kitapları, yaprak testleri ,konu tarama testleri ve modülleri veriliyor.Cep telefonu yasak, giriş çıkışta parmak izi ile kontrol var. Sonuçta çok iyi bir dershane olmuş, çok başarılı olacağıma eminim, İLERİ KAZANIM SİSTEMLERİ DERSHANESİ nde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.