Şimdi Ara

2013 AUDİ A6 VURUNTU SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araçta cvt kullanılmıyor zf kullanılıyor yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cvt kullanıyor üstat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basiniza daha cok sikinti acar. 200.000 km cok fazla km. 5-10lira masraf şu zamanda para degilde. Sanzimanlar sikintili Fiyatlar buyuzden uygun 2.0tdi a6 larin keske 30-40 lira daha verip daha az km daha yuksek model alsaydiniz.. bence 2-3 aya elden cikarmaya bakin.. Yada segment dusurup a4 falan alin.temiz A4 parasina alinan a6 dan hayir gelmez.

• Zf mi ne zfsi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 200bin kmler bu araçlar için çok yüksek kmler değil aslında, araçta elbet yaşının ve kmsinin verdiği bir kaç problemi var, hepsini ortadan kaldırmak 7-8 bin tl tutuyor. Ben zaten okula gidip gelirlen kullanıyorum aracımı 7-8bin tl ödeyip güzel bir bakım yaptırdıktan sonra 30-40 bin kullanacağım. Piyasasının da çok altına aldım bu aracı onu da söyleyeyim ederinin 35-40bin tl altına aldım :) fırsat aracı olduğundna mütevellit bu sıkıntılarını görmekden geldim zaten. 30-40 bin sürüp satacağım.

• OCEANIAN kullanıcısına yanıt
    200bin kmler elbette bu araclar icin sikinti degil. Ama yurtdisinda sikinti degil. Onlarca premium arac aldim sattim. Ailedekikerede biniyorum bazen. Size tek soyleyebilicegim sey bu tip araclar ulkemizde asiri hor kullaniliyor. Yani 10 da 1 dir duzgun kullanan.
    Benim size tavsiyem “korde topalda olursa olsun a6 olsun” dan ziyade basinizi agritmayacak bir arac almanizdi. 30-40 bin km binicem diyosunuz az km ler degil. Benimde surekli bindigim e350 ve kapali garajda tuttugum SL var. Bunlarin disinda bende al sat yapiyorum. Daha dun a3 sedan verdim bir unv ogrencisine. Aracin bende durdugu maks 1 aydir. 40 bin km diyosunuz cok fazla. Piyasanin 30-40 altinada kimse araba satmaz.
    Neyse allah kaza bela vermesin dilediginiz gibi olur umarim..

• Multitronic şanzıman sanırım araç
    Gayet sağlam bir şanzumandır ancak 60.000 km de bir şanzıman yapı değişimi yapılması gerekiyor. Orjinal yağı audi servis dışında bir yerde yok, araç bakımı özelde yapıldıysa o şanzımanda sıkıntı vardır,

• Ticaretimiz farklı oldupu için o fiyatlara aldık dostum, elbet kimse satmaz o fiyatlara.
    Bunun harici satın aldığımız kişi çok yakın bir aile dostumuzdu sıkıntı olacağını sanmıyorum.

“yeni fark ettiğim ve can sıkan bir problemi var,”
    O zaman İliskilerinizi gozden gecirin derim ben :)

• Adam üstlendi zaten masrafını niye bu kadar kasıntı bir konu haline getirdiniz anlamakta zorlanıyorum. Şanzıman konusunda fikriniz var ise yorum yapsaydınız (sorun çözülmeden evvel) yorum yapmayacaksanız lütfen kalabalık oluşturmayın. Teşekkürler.

• geçmiş olsun keşke sorun 6-7 binle çözülebilse
    Konunun başından beri her şeyi biliyorum edalarında yazmışsın, aldığın araçta mekatronik olmadığını dahi bilmiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Konunun başından beri her şeyi biliyorum edalarında yazmışsın, aldığın araçta mekatronik olmadığını dahi bilmiyorsun.
    Hay ağzına sağlık +10000000

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    Ya bu başlık açıldı açılalı bir insan evladı da çıkıp bana yol göstermedi, şu şu kadar tutar bu bu kadar tutar bak şu usta iyidir diyen olmadı, dostlar az boş yapmamayı öğrenin... ben elbet her şeyi bilecek değilim o yüzden buraya geldim sordum ama neyse mekatroniği yok aracın kusura bakma kardeşim...

Edit: Yorum yapmaya gelende arabaya giydiriyor, şanzımanına saydırıyor o kilometrede o araca binilmez diyor. Arkadaş bu sitede herkes 0 ferrarilerle mi geziyor ak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCEANIAN -- 8 Mayıs 2019; 9:23:4 >
    Neyse o zaman konudan sapmadan şunu söyleyeyim, CVT revizyonunu çok iyi araştır, çok iyi ustaya git. Normalde CVT yüksek torklara uygun değildir, Audi Multitronic özel bir CVT olduğu için kasap tamircilere bırakılacak bir şanzıman değil.

Bence bir tane daha başlık aç Multitronic Revizyon diye, tecrübesi olan varsa bilgi al derim. Türkiye'de ustalar doğru düzgün Tork anahtarı bile kullanmıyor, revizyon basit bir iş değil.

Edit: Gerçi aldığım kişi yaptıracak demişsin ama yine de araştır biraz derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 8 Mayıs 2019; 9:46:56 >
  • Ümraniyede işini çok kurumsal bir şekilde yapan, gayet avrupai standartlarda uygulayan, teknolojileri de baya gelişmiş arteco isimli bir servisle görüştüm 7 bin tl dediler sorunsuz şekilde anahtar teslimi yapılır 1 yıl da garantisi var dendi. Orada yaptırmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OCEANIAN -- 8 Mayıs 2019; 11:54:13 >
    Bence siz yaptırmadan önce eski sahibinden ücreti tahsil edin hocam, yoksa vereceğini sanmıyorum açıkçası umarım siz halı çıkarsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.