Şimdi Ara

2013 FİESTA ALAN ARKADAŞLAR NE KADARA NEREDEN ALDILAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.519
Cevap
7
Favori
88.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin araç dizel herhalde???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivanc_01

Sizin araç dizel herhalde???

Benzinlinin bu değerleri tutturması imkasızdan başka bir şey değil 1.5 TDCİ
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    tabiki bu değerleri benzinlide tutturmanız hayal ötesi gibi birşey ama dizel için bile bayagı tutturması zor rakamlar gibi geliyor özellikle şehir içinde 4.3 litre gerçekten çok iyimiş.
    resmen yakıtı kokluyor araç
  • quote:

tabiki bu değerleri benzinlide tutturmanız hayal ötesi gibi birşey ama dizel için bile bayagı tutturması zor rakamlar gibi geliyor özellikle şehir içinde 4.3 litre gerçekten çok iyimiş.
    resmen yakıtı kokluyor araç

Ve bu değer şehiriçi yoğun trafikte edinilen değer.
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Sen her yere arabayla gidersin valla
    Gerçekten iyi bir dizel motor yapmışlar demek...
  • quote:

Sen her yere arabayla gidersin valla
    Gerçekten iyi bir dizel motor yapmışlar demek...

Aksine pek binmiyorum, gerçekten çok tasarruflu motor bu kadar tasarruflu olacağını tahmin etmiyordum.
  • arkadaşlar bi sorum olacak yeni fiesta'daki usb portu kullanabilen var mı acaba ben teli bağladığım zaman sürekli bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanıyor.sadece ben de mi var yoksa herkeste mi var bu sorun telefonum galaxy s3..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesrip2

arkadaşlar bi sorum olacak yeni fiesta'daki usb portu kullanabilen var mı acaba ben teli bağladığım zaman sürekli bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanıyor.sadece ben de mi var yoksa herkeste mi var bu sorun telefonum galaxy s3..

Ben daha telefonu bağlamadım ama usb bellek kullanıyorum dediğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: yesrip2

arkadaşlar bi sorum olacak yeni fiesta'daki usb portu kullanabilen var mı acaba ben teli bağladığım zaman sürekli bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanıyor.sadece ben de mi var yoksa herkeste mi var bu sorun telefonum galaxy s3..

Ben daha telefonu bağlamadım ama usb bellek kullanıyorum dediğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım.

az önce iphone 4'ü bağladım sorun çıkmadı,herhalde samsung telefonla uyumsuzluğu var diye düşünüyorum
  • yesrip2 Y kullanıcısına yanıt
    ben ıphone la kullanuyorum hiç sorun yok.
    kabloda da sorun olabılır...
  • aysegul_ayar kullanıcısına yanıt
    iphone da sorun çıkartmıyor zaten samsung s3 ve s4'ü bağlayınca sorun çıkıyor bir türlü çözemedim
    her ıkı cıhazın usb kablosu birbirine uyumlu bilmıyorum ama aynı kabloyla denediyseniz baska kablo denemenız daha saglıklı sonuc verıcektır
  • aysegul_ayar kullanıcısına yanıt
    evet hem kendi orjinal kablosuyla denedim hemde nokianın bağlantı kablosuyla denedim her iki seferde de aynı sorunla karşılaştım.acaba sedece iphone'e uygun şekilde mi yapmışlar bu usb portunu....
    hiç bir fikrim o halde...
  • 1.0 ecoboost alan arkadaşlar fiyat performans yorumu alabilirmiyiz? Motor sesi , tüketim , performans ,vs...
  • cangk kullanıcısına yanıt
    4k devire kadar motor sesinden daha çok, turboşarj sesi duyuluyor,rahatsız edici değil, yani gaza bastıkça pervane dönme hızı gibi, çalıştırınca ilk 25-35sanıye ses yapıyor ama ses kesinlikle bir dizel sesi değil, fabrika verilerini ekonomık kullanırsanız yakalıyor bir sorun yok ama, ben basacam gidecem dersenız hangı hacımlı motorun performansını verıyorsa o kadar yakıyor, 3kuruşa 5köfte yok :)-4k devire kadar 170tork hissettiriyor sonrasında motor sesi haliyle artıyor bu sefer de 90-100beygiri hissettiriyor sorun yok yanı, bayana verilmesinin hata olduğunu düşünüyorum kalkışlarında 1,2-1,4 lere göre çok daha atak, kısacası atmosferik benzinliyle ve dizelle aynı atağa hıza ulaşmak istiyorsanız daha az gaza basıyorsunuz he bide 2.vitesle 6500devirde 105km/s civarı hız yapıyor :)

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefta046 -- 20 Haziran 2013; 12:07:05 >
  • Ortalama yakıt tüketiminizi, şehir içi şehir dışı oranınızı ve hangi şehirde oturduğunuzu söyleyebilirmisiniz?
    istanbul e5 de 10-15km boyunca çok aşırı trafikte dur kalktan başka birşey yok 9,4litre (43kuruş) yaktı,

beşiktaş-pendik arası köprü trafiği dahil karma 6litre yaktı, geri dönüşte trafik yoktu 5litreye kadar indi,

90-130 arası hız sabitlemeyle ortalama 4-4,5litre arası yakıyor,

araç 700km de

en genel ortalamayı sorarsanız 6,5lt diyebilirim
  • İstanbul şehir içi için 6,5 lt iyi bence dizele gerek yok benim için. Üstelik ben Ankara'da oturuyorum o yüzden biraz daha düşebilir. Mantıklı bir tercih olarak görünüyor. Üst üste iki yıl yılın motoru seçilmiş zaten. Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
    yalnız 6,5lt gibi değerler için sabit hızda ve oldukça ekonomık sakin sürmenız gerekiyor, eğer hız sabitleme kullanmıyorsanız veya hızınızı değişken kullanıyorsanız 7 litrenın altına ınemeyebilirsiniz bunu göz önünde bulundurun, mesela dizel varsa örneğin 5,5litre yakıtla 20dakikada yolu bitirirsiniz hızınız 130civarı olur, benzınlıde 30dakikada gidersınız hızınız 90-100 olur, yanı kullanım tarzınıza bağlı, yol bilgisayarına bakmadan gidersenız kafadan 7-8lt :D anlatabilmişimdir umarım,

bence seçiminizi kaç km yol yapacağınıza göre yapın, veya kriterlerinize göre , direk yakıt üstünden gitmek hata olur gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.