Şimdi Ara

2013 HONDA CBR500R ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derkin

Cok bilgim yok ama 4 silindirli 250 lik motorun 215 gitmesi bana imkansiz gibi geldi.

Hyosung GT250 R çift silindir olmasına rağmen max. hız 180 km görüyor. Bence 4 silindirli bir 250cc rahat 200 km görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

quote:

Cok bilgim yok ama 4 silindirli 250 lik motorun 215 gitmesi bana imkansiz gibi geldi.

Hyosung GT250 R çift silindir olmasına rağmen max. hız 180 km görüyor. Bence 4 silindirli bir 250cc rahat 200 km görür.

Hocam 200 gorurde 215 cok zor iye dusunuyorum.hele 230 dersen yakinda alacagim gsx 750 f i yakarim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 200 gorurde 215 cok zor iye dusunuyorum.hele 230 dersen yakinda alacagim gsx 750 f i yakarim :)

215 kolpa olabilir de 200 yapar. 40 beygir var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR250

• Güzelmiş yakından görmek isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

quote:

quote:

quote:

215 kolpa olabilir de 200 yapar. 40 beygir var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR250

200 yapar bence bu arada anlık yakıt tüketimide varmıs göstergede

• Konuyu hortlanmak gibi olmasın ama motor geliyor bu sene arkadaşlar, hondanın sitesinde duyuruldu
  • aynen bende gördüm uygun fiyatta ve beklediğim gibi çıkarsa almaya bile niyetliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexifix

aynen bende gördüm uygun fiyatta ve beklediğim gibi çıkarsa almaya bile niyetliyim

İnşallah alırsınız
  • fiyat belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ihtiyaçlarımı karşılayacak motosiklet,CBR modeli şehiriçine de çok uygun safkan bir racing gibi oturuş pozisyonu yok son sürati v.s herşey gayet yerinde bana göre.

Cazip bir fiyatla gelirse ciddi ciddi düşünürüm. 13-15 arası bu motorun hak eden fiyatıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 30 Ocak 2014; 12:06:18 >
  • 17 bin altı beklemeyin benden söylemesi.

• 12-13 bin lira diyenler sanırım dalga geçiyor. Tek silindir 250 cc cbr250r bile şuan 11.500 tl. En kötü ihtimali düşünsek bile ötv %8 den %37 ye çıkıyor bu motorda. Hiç araştırmadan gelişi güzel yazıyor millet.
  • arkadaş motosikletin geçen sene geleceğine dair konu açılmış, tam bir sene sonra aynı konu yine açılmış :D hala ümidiniz var yani, benim anlamadığım gelsin hemen alırm diyenler ne kadarda polyanna, bu motor 17 binliradan aşşa gelsin bedava bende size :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihceylan93

Bence Tasarımı güzel yeni başlayanlara göre ideal naked modelide var cb500

http://www.gdergi.com/index.php/moto-haber-detay/15-moto-haber-2 dergide detaylı anlatmıslar hoşuma gitti

cbr500r tahmini 12.000 -13.000 arasında olur

o paralara güzel satar...hyosung alacak adamların hepsi buna döner...
  • yav arkadaş bu motosiklete binen kızlar nerde her fotoğrafta var. Bi ben mi denk gelmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: fatihceylan93

Bence Tasarımı güzel yeni başlayanlara göre ideal naked modelide var cb500

http://www.gdergi.com/index.php/moto-haber-detay/15-moto-haber-2 dergide detaylı anlatmıslar hoşuma gitti

cbr500r tahmini 12.000 -13.000 arasında olur

o paralara güzel satar...hyosung alacak adamların hepsi buna döner...

Asdggfsd

Cbr 250 şu anda 12000 tl.

Kesin o fiyattan satarlar.

• linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    o fiyat olursa öp başına koy bence
  • fuara 2 gün kaldı. fiyat konusunda biligisi olan varmı? piyasaya sürülecekmi yoksa sadece sergilenecekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_ex

fuara 2 gün kaldı. fiyat konusunda biligisi olan varmı? piyasaya sürülecekmi yoksa sadece sergilenecekmi ?

Honda'nın sayfasında cbr 500r modelinin bu sene satılacağını duyurmuşlar, fiyat konusunda ben de bir şey bulamadım.

• En az 19 beyler kimse aşağısını beklemesin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.