Şimdi Ara

2013 Honda Civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şu dümdüz, ot gibi araba da bu paraları ediyor ya

Neyi var desen hiç bir şeyi yok. Golf pahalı dersin, evet pahalı ama kaliteli derim arabanın bir karakteri var derim. Focus pahalı dersin, sürüş hissini, tokluğunu ve sağlamlığını kaliteli dizel motoruna başka araçta bulamıyorum derim. VAG grubun TSI motoru, Ford'un Eco-Boost'u Opel'in de turbolu iyi yürüyen motoru kalitesi var derim de Allah aşkına şu Corolla ile Civic'in neyi var biri bana anlatsın. Bir nebze ucuza satılıyordu eskiden, gideri vardı. Şimdi o da yok. Hele Hb'ine, dizeline istedikleri o para

http://forum.donanimhaber.com/m_92282075/tm.htm

• Yani?
  • quote:

Yani?

Açıkça belirttiğimi düşünüyorum ne demek istediğimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Yani?

Yani Manuel'i satılmıyor mu bu araçların? Civic'in sorunsuzluğu mu bu parayı ediyor? Japon aracı da kullandım, VW de kullandım Ford da Fiat da kullandım. Aklı başında tercihler yaptıkça sorun olmaz. Kullandığım hiç bir araçta sorun yaşamadım, yaşayacağımı da sanmıyorum. Fakat şunu çok iyi biliyorum ki karakteri olmayan, dümdüz araçlara bir daha para kaptırmam, kaptırmayacağım da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Yani?

Yani Manuel'i satılmıyor mu bu araçların? Civic'in sorunsuzluğu mu bu parayı ediyor? Japon aracı da kullandım, VW de kullandım Ford da Fiat da kullandım. Aklı başında tercihler yaptıkça sorun olmaz. Kullandığım hiç bir araçta sorun yaşamadım, yaşayacağımı da sanmıyorum. Fakat şunu çok iyi biliyorum ki karakteri olmayan, dümdüz araçlara bir daha para kaptırmam, kaptırmayacağım da.

Dtec motor kadar az yakan başka dizel motor söyleyebilir misiniz bana?

120 beygir, 300 nm tork da yaninda hediyesi.

Çok yorum duydum ama Honda'nun ruhunun olmadığını ilk sizden duyuyordum.

Yeni Civic'den bende keyif alamadım ama itin bi tarafına da sokulacak bir araç değil.

• bence 62 bin bandına inerler başka bayilere danışmanızı öneriyorum çünkü 2014 model değil.. 2014 olsa bile fazla bence bu fiyat başka bayilere yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bir de bonus olarak leon incelemenizi öneririm.

1.6 tdi style manuel leon;
    Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Model Fiyatı 61.000 TL
    Beyaz (O.Beyaz) 0 TL
    Leon Style Plus Paketi ( SEAT Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Arka Park Sensörü + Koyu Karartılmış Arka Camlar ) 4.000 TL
    Siyah Alcantra spor döşeme 750 TL
    17"Alümnyum alajımlı jantlar dynamic 30/1 1.150 TL
    Dokunmatik renkli 5,8" ekranlı RCD MP3 çalar+sd kart+usb+ıpod bağlantısı+bluetooth+4 hoparlör+ 4 tweeter 750 TL
    Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Toplam Fiyat 67.650 TL
  • 2011 yılında gittim sıfır DSG leon aldım.. Evet kaliteli ve konforlu.. Şubat ayı DSG elimizde patladı.. Çıkan fatura 14.000 + KDV .. Sıfır araba aldım ki 10 sene sorunsuz bilelim.. 3 yıl dolmadan elimizde patladı.. Bende gittim beğenmediğiniz civic aldım.. Civic nasıl bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla en sorunsuz otomatik şanzuman (bu fiyatlara).. 3 sene leona binen biri olarak şunu söyleyebilirim manuel alacaksan ömürlük araba ama DSG ayıbını görmezden gelemeyiz.. Çıkan fatura bi araba parası.. Ben bu forumda çok arkadaş gördüm vosvosa toz kondurmayan.. Varsın kondurmasınlar.. Ben onlar kadar cesur değilim.. Bir arızaya 15.000 veremem.. Dediğim gibi bence çok büyük bir ayıptır DSG sorunu.. İnşallah kimse mağdur olmaz.. Herkese keyifli sürüşler..

• quote:

Neyi var desen hiç bir şeyi yok. Golf pahalı dersin, evet pahalı ama kaliteli derim arabanın bir karakteri var derim. Focus pahalı dersin, sürüş hissini, tokluğunu ve sağlamlığını kaliteli dizel motoruna başka araçta bulamıyorum derim. VAG grubun TSI motoru, Ford'un Eco-Boost'u Opel'in de turbolu iyi yürüyen motoru kalitesi var derim de Allah aşkına şu Corolla ile Civic'in neyi var biri bana anlatsın. Bir nebze ucuza satılıyordu eskiden, gideri vardı. Şimdi o da yok. Hele Hb'ine, dizeline istedikleri o para

hocam nerdeyse 2000 model üstü bir çok aracı beğenmiyorum,fakat honda' da bahsettiğiniz gibi bir araç değil.
    diğer markalarda saydığınız şeyler varsa honda'nın da sorunsuz,atmosferik motoru var.geçmişteki motorları zaten atmosferikte çığır açmış makineler,1997 ek9 typ-r 1.6 lt atmosferik 185hp stock 9000 rpm dönüyor.

şimdi bir araştırın 17 yıldan beri(1997 den beri)1.6ltden atmosferik olarak 185hp çıkaran bir motor varmı?

9000 rpm dönebilen bir aile aracı gösterin bana.

son olarak dediğim gibi 2000 model üstü bir çok aracı beğenmiyorum,ama honda konfordan daha çok sürüş odaklı bir firma,ruhu olan bir arabadır.

insanlar farklı şeylerden hoşlanabilir,ben araç alırken konfor aramam,malzeme kalitesine aşırı önem vermem,sade ve yarış karekteristiğine sahip bir ön konsol,içeriye net bir şekilde gelen güzel bir motor sesi,devirlenmesini bilen bir motor,bana hitap eden ruhu olan bir araç.

ama sizde sesiz bir araç,kaliteli plastik malzemeler,motor sesi az olan bir motor,ileri seviye yalıtım istiyebilirsiniz.saygı duyarız. siz bunları istediğinizde size göre golf güzel bir araçtır.

bana göre golf ise ruhsuz bir araç olur.

2000 model opel astra 1.6 g kasa aracım var,aracımdan gerçek manada zevk alamıyorum ama memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

quote:

hocam nerdeyse 2000 model üstü bir çok aracı beğenmiyorum,fakat honda' da bahsettiğiniz gibi bir araç değil.
    diğer markalarda saydığınız şeyler varsa honda'nın da sorunsuz,atmosferik motoru var.geçmişteki motorları zaten atmosferikte çığır açmış makineler,1997 ek9 typ-r 1.6 lt atmosferik 185hp stock 9000 rpm dönüyor.

şimdi bir araştırın 17 yıldan beri(1997 den beri)1.6ltden atmosferik olarak 185hp çıkaran bir motor varmı?

9000 rpm dönebilen bir aile aracı gösterin bana.

son olarak dediğim gibi 2000 model üstü bir çok aracı beğenmiyorum,ama honda konfordan daha çok sürüş odaklı bir firma,ruhu olan bir arabadır.

insanlar farklı şeylerden hoşlanabilir,ben araç alırken konfor aramam,malzeme kalitesine aşırı önem vermem,sade ve yarış karekteristiğine sahip bir ön konsol,içeriye net bir şekilde gelen güzel bir motor sesi,devirlenmesini bilen bir motor,bana hitap eden ruhu olan bir araç.

ama sizde sesiz bir araç,kaliteli plastik malzemeler,motor sesi az olan bir motor,ileri seviye yalıtım istiyebilirsiniz.saygı duyarız. siz bunları istediğinizde size göre golf güzel bir araçtır.

bana göre golf ise ruhsuz bir araç olur.

2000 model opel astra 1.6 g kasa aracım var,aracımdan gerçek manada zevk alamıyorum ama memnunum.

Şuan sahip olduğum 2004 Civic'in ön konsolunda kullanılan malzeme 2014 Highline Golf'ün malzemesinden daha kaliteli.

Gel gelelim nedense Yeni Civic'de mis gibi malzemenin içine etmişler. Fakat yine de Golf ile uçurumlar yok aralarında.

Golf ile karşılaştırılacaksa objektif olarak Golf'ün artılarını söyleyeyim.

1) Sürüş modları ayarlanabiliyor.
    2) Yol sesini Civic'e göre daha az alıyor.
    3) Konsol çok şık düzenlenmiş.

Gel gelelim bunlar benim için önemsiz konular.

Araba motordan, şase ve karoserden, şanzımandan oluşur. Civic ise bu saydığım 3 hususta çok üstün bir araç C segmentine göre.

Golf alırsam manuel alırım, manuel araba bundan sonra hayatta almayacağım için Golf veya Volkswagen'in herhangi bir arabasını asla almam.

Alman alırsam Mercedes alırım, Porsche alırım. Onlar da emeklilikte ancak...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.