Şimdi Ara

2013 klima kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2013 e yirmiş bulunmaktayız. kampanya yapan firmalar varmı. bilgisi olanlar paylaşsınlar.

• zibro kalimların 7550 ve 6550 modellerinde kampanya bitti deniyordu ama bugun yine aynı fiyatlar devam ediyor..

aklımda olan ve almak istedigim hitachi de inverter ve inverter olmayan modellerinde kampanya mevcut ...

panasonic enternea nın 15 binlik modeli için bugun 3000 12 taksit fiyatı aldım ... kampanyalımı bilmiyorum ...

bunlar benım bugun izmir karşıyaka bölgesinde aldığım fiyatlar ...
  • Zibro Kampanya resmi olarak bitti,Kampanyada ki 6534 zaten stokta bitti.7550 bayinin kendi durumuna göre devam ettirebilir.Karından faragat eder biraz. 6550 soklarda yok,bazı bayilerde tek tük olabilir.

Hıtachı hep oynak bir fiyatı vardır. Kampayadan dolayı değil,bayi savaşlarından dolayı.

Panasonic 9-12-15 NKE dış ünite olanların akibetini takip edin derim.
  • dün 5 tane farklı bayi dolaştım, ürünleri hep buradan okuyordum birde görsel olarak görmek icin ...

aklımda mit. msz 42va inverter modeli vardı, ama mit. ve hitachi bayisiyle konusunca inverterden vazgeçtim...

ev doğalgazlı ve sadece yazları kullanılacak, aradaki fiyat farkından dolayı klasik tip siplit lere baktım...

bu arada 2800 tl kampanya fiyatlı olan 7550 zibro için 2680 tl 6550 için 2330 tl fiyat aldım...

mit. g serisi 18binlik için son olarak 2540 a indi , sonrada kıpırdamadı...

cihazı hoşuma giden gürültülü deniyordu formda ama çalışması 24 binlik olmasına rağmen sessiz olan hitachihttp://www.ipi.com.tr/index.php?sayfa=urundetay&id=6 modelini 2150 / 12 taksit seçeneği ile satın aldım ...

hatta ben sormadan söylemeden, eve kesif yapma teklifinde bulundular ve eve gidip baktıktan sonra, nasıl kullanacaksınız, kapı açıkmı kapalımı söylemi böylemi diye sorguladıktan sonra 18 binlik almaya karar verdik. aynı cihazın 14 binliği 1700 tl /12 taksitti ...

yarın gelip takacaklar, yazında kullanıcaz nasip olursa,

umarım iyi bir seçim olmuştur, hitachi için formda hiç bilgi yok desem yeridir...

• keşke ınverter alsaydınız arada çok fark var öyle ben 3-5 saat açlıştırcam olmaz
    eve gelince bir açıyon sabaha kadar çalışıyo buda bi sürü para demek
    yazık olmuş valla paraya 7550 havada karada daha iyi idi ondan
  • Sadece marka saplantısı,hayırlısı olur İnşallah...
  • 7550 zibroyla arada 500 tl fark var ve kendı kullanımıma göre sadece sogutma amaçlı olacak ve sadece geceleri oda toplamda 5 saati geçmeyecektir günlük , ayrıca ev ara kat ve kuzey cephe ...

bu farkı 4-5 yılda anca amorti ederim diye dusunuyorum ...

bayi bana 14 binlik rahat yetecegını ve onu almamı istedi ama evde 2 kucuk cocuk oldugundan kapılar kapalı kalmıyor malesef ne kadar uyarsakt kapılar acık kalıyor
    o nedenle 18 binlik almayı tercıh ettım ...

hitachi aynı modelin 14 serisi icin 1600 fiyat verdi.

zibro için zamanım yoktu bucaya birol beyin yanına gidemedim , gitsem konussak tercihim yine inverter olmazdı ama marka konusunda beni ikna edebilirdi ...
  • Viessman Klimalarda muhteşem bir kampanya düzenledi. 2012'nin son çeyreğinde kendi klima ürünleri ile türkiye pazarına giriş yaptı viessmann cihazlar sonderece verimli ve sorunsuz.

Özellikle inverter klimalarının fiyatları çok cazip foruma özel kampanyaya aşağıdaki linkten ulaşa bilirsiniz. Özellikle üstüne basarak söylüyorum inverter cihazlarda.

http://forum.donanimhaber.com/m_73345763/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 30 Mart 2013; 12:43:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.