Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende 42la660s aldım tvden genel olarak memnunum ancak benim için sıkıntı olan uydu kanal düzenlemeleri biraz saçma gibi geldi ve kanal silmeyi hala bulmuş değilim.
  • Abileri görücüye çıkmaya başladı LA860V
    Teşhire açılmamış belki H.sonu olabilir.

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 21 Mayıs 2013; 15:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Abileri görücüye çıkmaya başladı LA860V
    Teşhire açılmamış belki H.sonu olabilir.

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

metrocity bimeks magazısımı
  • 47LA860V Serisi MEDİA MARKTA çoktan çıktı zaten görücüye..

Geçen hafta 3,699 fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

47LA860V Serisi MEDİA MARKTA çoktan çıktı zaten görücüye..

Bu nasıl bi kâr anlayışı nasıl bi fiyat anlamadım bu adamlar nasıl para kazanıyo pes senin verdiğin fiyat doğruysa teknosadaki kampanyalı indirimli fiyatı arasında 900 tl. fark var. bi yanlışlık olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenix

quote:

Orijinalden alıntı: flkn

Herkese merhaba.Yaklaşık bir hafta önce 47LA660 modelini aldım. Sadece benim tv demi var bilmiyorum ama hareketli görüntülerde insanların çevrelerinde titreme yada parazitlenme gibi çizgiler oluşuyor. Futbol maçlarında saha çizgilerinde yada oyuncu koşarken arkasındaki reklam tabelalarındaki yazılardada aynı sorunlar oluşuyor. Bir arkadaş LA serilerinde patates cipsi gibi tırtıklanma olduğunu gözlemlemiş. Aynı şeyden bahsediyor olabiliriz. Araştırmalarımda trumotion kapalı olmalı deniyor. Bende bu ayarı kapalı konuma getirdim. Sanki düzeldi gibi geldi. Ama eşim fox tv de bir diziyi izlerken farkettimki sorun azda olsa devam ediyor.aynı sorunu lg müşteri hizmetlerine ilettim. Bana resim ayarını oyun moduna getirin dendi. Bana biraz saçma geldi .Oyun oynamıyorumki oyun ayarında tv seyredeyim. tv oyun ayarında işlemci gücünü arttırıyor olabilir. Sizin düşünceleriniz nedir yada bu tür sorunla karşılaşan varmı. Teşekkürler.

kardeşim eğer normal yayın yani sd yayın izliyorsan cihazı spor modunda tutarsan iyi olur bir de trumotion açıp judder ayarını kullanıcı seviyesinde yükselt ayrıca bahsettiğin konu keskinliklede alakalı keskinlk ayarın çok yüksek se orta seviyeye getirisen daha temiz bir görünrü alırsın.

oyun modunda ve senin dediğin işlemleri yapınca gözlemlediğim kadarıyla sıkıntı yok gibi duruyor. Teşekkür ederim. Ben yinede tv. almayı düşünenlere ve bu tv.yi araştıranlara kendimce tavsiye etmiyorum. Alanlarada sd yayınlar için ayarlarını oyun yada spor moduna getirip izlemelerini öneriyorum.

• benim tv çıktı piyasaya işte.42la860 ı bekliyorum bakalım ne kadar dusebılecek.
  • Arkadaşlar kısmetse LG 47LA860 alıyorum. Dün Mediamarkta gördüm ve denedim. Kumandası, ekranı tasarımı falan çok harika. Sesli arama falan hepsini denedim. Bayağı bir kurcaladım. Fiyatı da 3.699 TL. Görüntü kalitesi çok iyi geldi. Smart menude gezinti gerçekten hızlanmış. Herhangi bir sitede incelemesini falan gören oldu mu. Bu televizyonun daha tam ayrıntılı incelemesi yok herhalde. Varsa incelemesini bulan buraya ekleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRio35

quote:

Bu nasıl bi kâr anlayışı nasıl bi fiyat anlamadım bu adamlar nasıl para kazanıyo pes senin verdiğin fiyat doğruysa teknosadaki kampanyalı indirimli fiyatı arasında 900 tl. fark var. bi yanlışlık olmasın

Fiyatta sorun yok gidip 3,699 tl den LG TÜRKİYE GARANTİLİ.

İstediğin kadar 47LA860V alabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekatmer -- 22 Mayıs 2013; 8:51:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRio35

quote:

Fiyatta sorun yok gidip 3,699 tl den LG TÜRKİYE GARANTİLİ.

İstediğin kadar 47LA860V alabilirsin :)

Hemen gidip bi kamyon alayım o zaman :p vay be fiyata bak. burda fiyat aralıklarını ve satış stratejilerini bilen arkadaşlar var olduğunu sayarsak gerçek fiyatı olarak adlandırabilirmiyiz 3699 liraya satan marketin kârı yokmu indirim yapmak için ucuzamı almış yada diğer market çokmu pahalı satıyo nedir nedeyildir bilen varmı

• Normal satış fiyatı üzerinden bile ortalama yüzde 15-20 kar marjı var
    yapılan bu indirimler bayilerin-mağazaların kendilerine özel kar oranlarından yaptıkları indirimler
    LA860 için aradaki 900TL fark mağaza merkez yönetiminin fiyat politikası,kaçtan verirse versin zararı yok kısaca.
    Diğer markaların phil ve sams 47"lerine göre makul denilebilir,yinede Tr şartlarına yüksek.
    ++++++++

La 860V için ücretsiz 5 GB bulut depolama alanı oluşturulmuş.
    Yakışıklımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 22 Mayıs 2013; 11:42:39 >

• LA660S kullanıcıları,

Maçlarda, SD yayınlarda ve hareketli sahnelerde nasıl bir görüntü alıyorsunuz? Titreme var mı? Memnun musunuz?
  • quote:

Normal satış fiyatı üzerinden bile ortalama yüzde 15-20 kar marjı var
    yapılan bu indirimler bayilerin-mağazaların kendilerine özel kar oranlarından yaptıkları indirimler
    LA860 için aradaki 900TL fark mağaza merkez yönetiminin fiyat politikası,kaçtan verirse versin zararı yok kısaca.
    Diğer markaların phil ve sams 47"lerine göre makul denilebilir,yinede Tr şartlarına yüksek.
    ++++++++

La 860V için ücretsiz 5 GB bulut depolama alanı oluşturulmuş.
    Yakışıklımız

Bilgilendirme için sağol 860V nin donanımı değişiyomu acaba darty 47LA860V için 3D yok demiş HDMI girişi için 4 tane demiş teknosa 47LA860V için 3D var 3tane HDMI girişi var demiş

• Tabiki değişiklik var donanımda en önemli değişiklik panel 200Hz - MCI 800 Hz oluyor
    İşlemci 2x1,2GHz ARM Cortex A9 grafik kartı yine aynı Mali 400-320Mhz - dahili kamera
    HDMI 4 - 3D pasif - Usb iki tane 2.0 bir tane de usb 3.0 var... şimdilik gözlemlediklerim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 22 Mayıs 2013; 16:09:48 >
  • quote:

2013 serisi LA modelleri için plex istemcisi malesef uyumsuz ben de denedim yazılımla gelebilir belki ilerleyen zaman içinde ...Önceki seride medialink önyüklü geliyordu .

Alternatifi;Smartshare 1.3 sürmüyle DLNA kullanarak SmartShare ile dosya paylaşımı yapmak ve medya dosyalarını oynatmak mümkün.

Ben de lg la660 kullanıyorum daha önce plex kullanıyordum,programı da kaldırmadım, şimdi la660s aldım ve programı hemen gördü mükemmel bir şekilde çalışıyor.

• medialink istedi tv arayüzünden uygulamalardan göremedim ve olmadı
    plex client gerekli dedi...
  • nasıl ya 3d yokmu
  • nasıl ya 3d yokmu. bı sayfada dahılı uydu yok dıyılıyor.42la860 ın net ozellıklerıne nereden ulaşabılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhan06

quote:

2013 serisi LA modelleri için plex istemcisi malesef uyumsuz ben de denedim yazılımla gelebilir belki ilerleyen zaman içinde ...Önceki seride medialink önyüklü geliyordu .

Alternatifi;Smartshare 1.3 sürmüyle DLNA kullanarak SmartShare ile dosya paylaşımı yapmak ve medya dosyalarını oynatmak mümkün.

Ben de lg la660 kullanıyorum daha önce plex kullanıyordum,programı da kaldırmadım, şimdi la660s aldım ve programı hemen gördü mükemmel bir şekilde çalışıyor.

Hocam nasıl yaptınız bunu?

TVde hangi program ile bağlandınız bilgisayara?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.