Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
448.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

47LA660S veya 55LA660S üzerinde kafa yoruyordum ki panelin 50 hz olduğunu ve bazı arkadaşların normal tv yayınında bile bulanıklaşma sıkıntıları olduğunu okuyorum. İlerde playstation veya xbox olayına girerim diye düşünüyordum. Acaba bu panelin oyun performansını ve normal televizyon yayınındaki maç vb hareketli sahneleri hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
  • Maç yayınlarında marka farketmeksizin çoğu model çuvallıyor , bu lg'ye has bir durum değil ne yazık ki...
  • Yazılımla çıkılabilen hertz ile donanımla çıkılabilen hertz arasındaki fark nedir?

oyun performansını deneyebildiniz mi acaba? pc bağlayarak yada ps , xbox gibi..

fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum çünkü 50 hz i öğrendikten sonra Philips pfl7008 ve sony w805a modellerine bir göz attım. iyi gibi duruyorlar ancak baya fiyat farkı var aralarında. Sizce L (LA660S) alınabilir mi , yoksa ilgili sıkıntılar soğutacak boyutta mıdır?

kafam çok karıştı gerçekten karar veremiyorum.

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
  • arkadaşlar herhalde bahtım yok...

paneli cumartesi yeniden kurdurtuk.. şimdide panelin sol alt kısmında yeniden çapak var.. pilastik kısmında.. fotolarını çektim yolladım.. bakalım yarın görüşecem servisle..

görüntüde problem yok bu sefer..
  • 42la690s ile 42la691s arasındaki farkı bilen var mı?
  • Gerçek değeri 100Hz olan panelle , yazılım takviyesi ile 100+hz çıkan panel arasındaki farkta;
    Hz arttıkça daha keskin ve net bir görüntü izlenebilir , hareketli görüntüler daha gerçekçi gösterilir;göz daha az yorulur.

++++++++++++++

660 giriş orta sınıf için f/p ürünü denilebilir Lg için
    Oyun performansını denemedim ama MCI ile 200-400Hz seviyesine ulaşması olumlu yönde etkileyebilir.
    50Hz lg'ye has bir durum değil
    50hz'lik görüntüleri (MCI_CMR v.b.) kullanarak düzeltilir ve ekstra kare eklenmesini sağlar. input lag sebebi tuşa basınca, oyundaki karakter ms cinsinden bir gecikme ile komutu uygular.

++++++++++++++

690 v.s. 691 sadece ayak çerçeve rengi farklı,691 gümüş;690 siyah başka fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 27 Mayıs 2013; 9:07:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

LG LA 6xx serisi gerçek panel tarama hızı 50Hz MCI ile 200-400Hz seviyelerine ulaşabiliyor,yani yazılım takviyesi ile...LA6xx 50hz-LA7xx 100hz-LA8xx ve 9xx 200Hz
    smart-dts-flash player ve 3d için lg yani medya desteği geniş
    yazdığım bulutlanma riski philips için ışık sızmasından da beter;hadi ışık sızması aydınlatma oranları ile bir nebze çözülebiliyor,ama bulutlanma öyle değil.

lg 50hz philips bulutlanma riskine sahip. yine kesin kararı veremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

42la690s ile 42la691s arasındaki farkı bilen var mı?

Ortalık uzantı çöplüğüne dondu..

LG Türkiyeninde bişeyden haberi yok...

Aynı durum 47LA860V 47LA860S arasındada var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

47LM860V ile 47LA860V demek istedin sanırım. V var sonunda S yok :)
  • Arkadaşlar LA860V ye laptop bağladım hdmi ile, Dirt oyununu oynadım. Oyun performansı çok tatmin edici televizyonun. Oyunu etkileyen bir lag değeri de yok oyun modunda.
    Bir de akıllı kumandadan direk program listesini gösteren bir yol bulamadım. Bu gerçekten kullanışsız olmuş. Var mı bunun bir yolu ya da her zaman uygulamara girip ordan mı aktif edeceğiz. Geçen seneki modellerde de yoktu direk prgram menusu bunlara da koymamışlar herhalde. Ayıp etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolak

quote:

quote:

Yok yok doğru yazdım..

Bak mesela altta 47LA860S demişler

Bunun gibi birçok sitede de S uzantılısı var.

http://www.tikladim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=342416&ref=akakce&v=1.76.6

• Görüntü aldatmacası gibi duruyor.Çoğu site LA860 açıklamasının yanında LM860 görseli koymuş.

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

Türkiye için;iki üst model önceli seride olduğu gibi sonu "V" dir diğer modellerin sonu "S" dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 27 Mayıs 2013; 15:11:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senolak

quote:

quote:

Yok yok doğru yazdım..

Bak mesela altta 47LA860S demişler

Bunun gibi birçok sitede de S uzantılısı var.

http://www.tikladim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=342416&ref=akakce&v=1.76.6

Sitelerdeki ürün isimleri yanlış. Normalde S uzantılısı yok LA860 ların. Siteyi yönetenler yanlış girmişler.
    Ya da milleti mi kandırıyorlar acaba bilemiyorum.

• Arkadaşlar la660s aldım ve yarın kuruluma gelecekler.Çok fazla bilgi sahibi değilim.yalnızca forumlardan okuduğumuz bazı mesajlardan 3-5 bilgi.Sizde rica etsem servis geldiğinde nelere dikkat etmem gerekli neler yapayım.
  • tv yeni seri olduğu için kapalı kutudur zaten

buradaki resimleri indir ölü piksel , ışık sızması , bulutlanma testlerini yaptır ..

ölü piksel testini genelde yapıyorlar ama ışık sızmasını karanlık ortamda daha iyi fark edildiği için o anda fazla belli olmuyor ...

http://forum.donanimhaber.com/m_73794345/f_//tm.htm#73794345
  • Bulutlanma nasil bir sey? Cok belli oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulutlanma panelin arka planında belli bolgelerde beyazımsı bulutlar şeklinde gözükür,arka fonu siyah yaparak tespit edilebilir.
     2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU]

gibi...
  • böyle bir durumda servis değişime gidebiliyor mu?
  • LG 42LA613S aldım az önce fiyat peşin 1700 media markt'dan, kullanan arkadaşlar varsa yorumları alayım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.