Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.831
Cevap
68
Favori
447.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozyy231

@hEro_ kardeş içindeki uydu alıcısıni kullanacagim sadece oda kalitedir değil mi. Ayrıca mkv konusunda birsey demediniz. Ilk defa bi smart tv almış olacağım da. Emektar tupluyu kenara koymanin zamanı geldi[:)

48 FPS 30 GB lık Hobbit izledim mkv olarak. Sorunsuz açtı. Bunu açtıysa tüm mkv leri sorunsuz açar demektir :) Üstelik 3D idi. Ha bir de Django izledim yine HD. Onda da sorun yaşamadım.

Uydu kablomda sorun olduğu için alıcıyı deneyemiyorum. Bu pazardan sonra her şey belli olacak.
    Ancak harici bir hd alıcı ile kullanmanızı tavsiye ederim. Keza dahili alıcı da kanal geçiş hızlarının düşük olduğunu okuyorum. (Güncellemeyle yükseliyormuş ama dediğim gibi deneyemedim.)

Yahu bu ses sorunu benim moralimi iyice bozdu. Saçma sapan bi ayar sebep oluyor buna eminim ama bulamadım ki :S

TV nin sesi rastgele zamanlarda kafasına göre tamamen kısılıveriyor. Mute yapmış gibi. Ama kesinlikle Mute aktif değil.

TV yi kapatıp açınca yada giriş birimini değiştirince ses geri geliyor. ( USB ye geçince yada dahili alıcı moduna geçip geri gelince ses geri geliyor.)

Tasarruf modu, akıllı ses modu vb özelliklerin buna sebep olabileceğini düşündüm ama ayarları ne kadar kurcaladıysam da nafile... Güncellemeden sonra oldu. Pazar günü servis gelecek ama sizlerin bu konuda bir fikri var mı acaba diye tekrar sorayım ?

• 50 hz - 100 hz farkı tek başına yetmiyor ama almışken 100 hz alalım diyebilirsiniz

GHOSTING : Hareketli sahne sorunlarında en cok karşılaşılan bu hata hızlı sahne geçişlerinde akıcı bir izlemenin oluşmamasından kaynaklanır.Birçok kişi ghosting sorununu panelde 100hz in olup olmamasıyla bağdaştırsa da günümüzde bircok 100hz panellerdede bu sorun görülmektedir.Hatta tam tersi olarak bazı modellerde 100hz olmamasına ragmen ya da off konumda da olsa hareketli sahnelerde akıcı olabilen panel örnekleri çoktur.Daha cok işlemcisi başarılı ,paneli ile stabiliteyi sağlamış tv lerde ghost sorunu az görülür.100hz 200 vs. tabiki önem taşır fakat tek başına bu hatanın oluşmasına ilaç olamaz.

Alıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

50 hz - 100 hz farkı tek başına yetmiyor ama almışken 100 hz alalım diyebilirsiniz

GHOSTING : Hareketli sahne sorunlarında en cok karşılaşılan bu hata hızlı sahne geçişlerinde akıcı bir izlemenin oluşmamasından kaynaklanır.Birçok kişi ghosting sorununu panelde 100hz in olup olmamasıyla bağdaştırsa da günümüzde bircok 100hz panellerdede bu sorun görülmektedir.Hatta tam tersi olarak bazı modellerde 100hz olmamasına ragmen ya da off konumda da olsa hareketli sahnelerde akıcı olabilen panel örnekleri çoktur.Daha cok işlemcisi başarılı ,paneli ile stabiliteyi sağlamış tv lerde ghost sorunu az görülür.100hz 200 vs. tabiki önem taşır fakat tek başına bu hatanın oluşmasına ilaç olamaz.

Alıntı

Sayın 666azazel, bu günlerde sizi belki fazla meşgul ediyorum, la660s modelinin bu konuda çok başarılı olduğunu duydum, işlemcisi ile ram i ile çok hızlı bir tv olduğunu bende fark ettim, ama bu 50hz olayı beni bu tv den de soğuttu, teknosada panasonıc 50vt50 kapalı kutu 3.699tl ne dersiniz bunu mu almak mantıklı, plazmalarda da en çok korktuğum ve çekindiğim konu logo yanıkları, rodaj süresinden sonra bu logo yanıkları olayı yine de olurmu, yemin ediyorum delireceğim artık, nedir bu kardeşim, ne kadar zormuş bu zamanda tv almak, lütfen bana yardımcı olun sıyırmak üzereyim. Bir konu daha belirtmek istiyorum rodaj süresi için çocuklara tembih ederim bir problem oluşturmaz sıkıntısız atlatırız, ancak benim televizyon öğle saatlerinde açılır ve gece birlere kadar pek kapanmaz, bu sıkıntı yaratır mı, gerçi mağazalarda sabahtan akşam 10.00 a kadar açık bu cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhan06 -- 8 Mayıs 2013; 22:49:40 >

• hızlı olduğunu kimden duydunuz bu önemli satıcı ise sallamıştır kullanıcıların genel fikirleri gerekiyor herkes fark edemiyor

vt50 referans tv dir diğer tvlerde karşılaştırılmaz ...

plazma sabah izleyenlere tavsiye edilmez genelde pencereden yansıma oluyor . akşamcı için en iyi tercihtir

sorunlara gelirsek led tv de 5-6 sorun çıkabilir . plazmada 5-6 sorun ŞANS işi artık

plazma kullanımı özen ister plazma kullananlardan fikir edinebilirsin .
  • Arkadaşım gözünü seveyim VT50 serisinden bahsediyorsun. Hemde bir japon markasından. Parakendende bulabileceğin en iyi cihazlardan biridir vt serisi 660la kıyasladığın cihaz. Hiçbir fuarda 5 yıldızın altına düşmemiş bir cihaz. Logo yanığıymış rodaj süresiymiş bunlar 10 yıl önceydi plazmaya değil neoplazmaya bakıyorsun onunda en gelişmişine. Sakın ola VT50 yerine 660s aldım diye bir gaflete düşme. al vt50 yi kurdur evine yap gözüne hoş gelen ayarı izlemeye başla. Ölü pixel testide yapma. Çıkma ihtimali yok. aralarındaki farkları saatlerce anlatabilirim. Ama uzatmiyim. Şöyle diyim vidasından görüntüsüne çok farklıdır. Panasonicin her sene ben buyum dediği cihazdır. Sadece türkiye gibi gelişmekte olan bir ülke olarak bakma elit bir seridir. 2009 sonra üretilmeye başlamış pıonner in ar-ge sinin sahibi olan bir cihazdır. 100 bin saatte panel ömrü vardır. Şöyle söyliyim yanlışta anlama ama senden benden çok yaşar o aldığın cihaz ve kusursuz...

Lg dediğin goldstarın yeni yüzü böyle bir cihaz daha piyasaya tarihinde sunmadı. Bırak paneli vidası bile farklı dokunduğunda bile anlarsın. bırak 660s i ne 760lar ne 9 serileri gördül lgde yazılımı çak, iki tanede fazla lamba koy kutuyada nano gibi uzayvari bir ibare yaz sür benim fuar bilmeyen insanıma.. Gelme bu ticari oyunlara.

Burada çok paylaşılır enerji etiketleri sitelerden alınmış özellikler. Ama sen uluslararası piyasayıda araştırmazsan bilemezsin. LG nin enerji etiketine a++++ yazım sonradan cihazın b çıktığını tazminat ödediğini. Bilemezsin fpr gözlüğün türkiye katologlarında full hd ibaresi ile tanıtıldığını sonra öyle bir imkan olmadığı için yine tazminat ödediğini. Bu koreliler varya adamı kuyuya götürüp susuz getirir :D çok istiyom kuzey kore savaş açsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam1912 -- 8 Mayıs 2013; 23:27:05 >

• quote:

hızlı olduğunu kimden duydunuz bu önemli satıcı ise sallamıştır kullanıcıların genel fikirleri gerekiyor herkes fark edemiyor

vt50 referans tv dir diğer tvlerde karşılaştırılmaz ...

plazma sabah izleyenlere tavsiye edilmez genelde pencereden yansıma oluyor . akşamcı için en iyi tercihtir

sorunlara gelirsek led tv de 5-6 sorun çıkabilir . plazmada 5-6 sorun ŞANS işi artık

plazma kullanımı özen ister plazma kullananlardan fikir edinebilirsin .

arkadaşlar ikinizede ilginizden dolayı teşekkür ediyorum, evet la660 ile vt50 mukayesesi bile olamaz ama, biz bir aileyiz, herkesin beklentisi farklı olacak, ben akşamları izlerim, genel olarak haberleri ve belgeselleri, gece büyük ihtimalle mkv bir film, eşim gündüz bayanlara yönelik programları, akşamları diziler, çocuklarımdan küçük olan gündüzleri carton network CN, büyük olan survıvor ve youtube den hd müzik videoları, ayrıca çocuklar ve ben 3d film de seyrederiz, bu yüzden la660 da tercihlerim arasındaydı, ama vt50 sanırım bir şey söylemeye gerek yok, bendeki tek eksisi aktif 3d olayı, la660s i ben mağazada inceledim, menüde gezinirken ve nette dolaşırken tv anında tepki veriyor ve istenileni yerine getiriyor. Filmlerde gayet akıcıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

Arkadaşım gözünü seveyim VT50 serisinden bahsediyorsun. Hemde bir japon markasından. Parakendende bulabileceğin en iyi cihazlardan biridir vt serisi 660la kıyasladığın cihaz. Hiçbir fuarda 5 yıldızın altına düşmemiş bir cihaz. Logo yanığıymış rodaj süresiymiş bunlar 10 yıl önceydi plazmaya değil neoplazmaya bakıyorsun onunda en gelişmişine. Sakın ola VT50 yerine 660s aldım diye bir gaflete düşme. al vt50 yi kurdur evine yap gözüne hoş gelen ayarı izlemeye başla. Ölü pixel testide yapma. Çıkma ihtimali yok. aralarındaki farkları saatlerce anlatabilirim. Ama uzatmiyim. Şöyle diyim vidasından görüntüsüne çok farklıdır. Panasonicin her sene ben buyum dediği cihazdır. Sadece türkiye gibi gelişmekte olan bir ülke olarak bakma elit bir seridir. 2009 sonra üretilmeye başlamış pıonner in ar-ge sinin sahibi olan bir cihazdır. 100 bin saatte panel ömrü vardır. Şöyle söyliyim yanlışta anlama ama senden benden çok yaşar o aldığın cihaz ve kusursuz...

Lg dediğin goldstarın yeni yüzü böyle bir cihaz daha piyasaya tarihinde sunmadı. Bırak paneli vidası bile farklı dokunduğunda bile anlarsın. bırak 660s i ne 760lar ne 9 serileri gördül lgde yazılımı çak, iki tanede fazla lamba koy kutuyada nano gibi uzayvari bir ibare yaz sür benim fuar bilmeyen insanıma.. Gelme bu ticari oyunlara.

Burada çok paylaşılır enerji etiketleri sitelerden alınmış özellikler. Ama sen uluslararası piyasayıda araştırmazsan bilemezsin. LG nin enerji etiketine a++++ yazım sonradan cihazın b çıktığını tazminat ödediğini. Bilemezsin fpr gözlüğün türkiye katologlarında full hd ibaresi ile tanıtıldığını sonra öyle bir imkan olmadığı için yine tazminat ödediğini. Bu koreliler varya adamı kuyuya götürüp susuz getirir :D çok istiyom kuzey kore savaş açsın :D

Sana katılıyorum, vt50 serisi tartışmasız görüntünün doğallığında ve kullanılan parça kalitesinde belkide bir numaradır, sen hangi cihazı kullanıyorsun, panasonic plazma kullanıyorsan bu 1080p mkv filmlerin bazı sahnelerinde akıcılık problemi yaşadın mı, ekranın yansıma olayı görüntü kalitesini çok etkiliyor mu? Bu konuda bazı kullanıcılardan şikayetler var, beni aydınlatır mısın? bu yansıma olayından dolayı eşim ; "ben bu televizyonu hiç beğenmedim" demesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhan06 -- 8 Mayıs 2013; 23:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

Arkadaşım gözünü seveyim VT50 serisinden bahsediyorsun. Hemde bir japon markasından. Parakendende bulabileceğin en iyi cihazlardan biridir vt serisi 660la kıyasladığın cihaz. Hiçbir fuarda 5 yıldızın altına düşmemiş bir cihaz. Logo yanığıymış rodaj süresiymiş bunlar 10 yıl önceydi plazmaya değil neoplazmaya bakıyorsun onunda en gelişmişine. Sakın ola VT50 yerine 660s aldım diye bir gaflete düşme. al vt50 yi kurdur evine yap gözüne hoş gelen ayarı izlemeye başla. Ölü pixel testide yapma. Çıkma ihtimali yok. aralarındaki farkları saatlerce anlatabilirim. Ama uzatmiyim. Şöyle diyim vidasından görüntüsüne çok farklıdır. Panasonicin her sene ben buyum dediği cihazdır. Sadece türkiye gibi gelişmekte olan bir ülke olarak bakma elit bir seridir. 2009 sonra üretilmeye başlamış pıonner in ar-ge sinin sahibi olan bir cihazdır. 100 bin saatte panel ömrü vardır. Şöyle söyliyim yanlışta anlama ama senden benden çok yaşar o aldığın cihaz ve kusursuz...

arkadaşım bak, bu bir örnek sadece (kullanıcılardan) ;
    Arkadaşlar merhaba; bu konunun uzun süredir takipçisiyim ve sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yaklaşık 3 ,5 ay önce panasonic tx p42gt50e plazmamı Vatan Bilgisayar' dan 2.850 tl ye aldım. Plazmayı aldığım ikinci haftada ATV Kanal D ve CNBC-E kanal logoları ekranıma yapıştı. Laptopu bağlamıyorum bile çünkü on dk winamp açık kaldı ekranın sağında boydan boya şerit kaldı. Ekran kaydırma çubuğu yapsam da her seferinde pek bir sonuç alamadım. Ekran parlaklığı her zaman normalde, piksel değiştirici açık, televizyon aynı kanalda 2 saat kalırsa kapanıyor burn in olmasın diye. Burn in leri ekran kaydırma çubuğunu açınca çok net görüyorum, yayın izlerken de açık renklerde görüyorum ve çok rahatsız oluyorum. Az önce çağrı merkezini aradım buna garanti vermediklerini logoları kaybetmek için ekranı zoomlayıp izlememi önerdiler. Bu tam bir saçmalık.

• arkadaşlar merhaba dün 42la640s cihazımı servis kurdu kanalları ayarladılar. fakat kanalları istediğim gibi sıralayıp istemediklerimi nasıl sileceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelas

arkadaşlar merhaba dün 42la640s cihazımı servis kurdu kanalları ayarladılar. fakat kanalları istediğim gibi sıralayıp istemediklerimi nasıl sileceğim ?

bende 42LA640S kullanıcısıyım kanalları sıraladım fakat silemedim akşam daha ayrıntılı bilgi verebilirim işteyim aşşada seklemeler var halâ şu nerdeydi formatında olduğum içn ismini hatırlamaya çalışıyorum akşam iyice kurcalamam lazım ayarlardan kanalın frekansını silmeye çalışıcam bakalım kanal silincekmi daha ayrıntılı bilgiye sahip olanlar paylaşırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Orijinalden alıntı: epik.lirik

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

LA660S dahili uydu alıcı sorunu çözüldü. Ayarlardaki frekans seçeneklerinde oynama yapmak gerekiyormuş. Bir de sinyal gücü düşük, kabloyu yenileyeceğim.
    Ses sorununu da çözdüm sanırım. Oh be !

Hobbit 48fps 1080p 3D indirdim 30gb. Adam akıllı ilk denemeyi yapacağım.

ses sistemi problemi nasıl çözüldü. ben de ses ayarları ile oynadım,bazı kanllarda ses az bazılarında çok....

Benim ses problemi kendi kendine kısılmasından ibaretti. Rastgele zamanlarda sanki mute yapmışım gibi tamamen gidiyordu ses. Ama mute moduna geçmeden gidiyordu.

Denk mi geldi yoksa bundan mıdır bilemiyorum ama ses ayarlarında sonunda II olan bir ayar var kapattım çözüldü. İki saattir ses hiç kesilmedi. Birazdan tekrar açıp deneyeceğim eğer yine ses giderse son güncellemeyle bu ayarda bir sıkıntı oldu demektir.

Düzenleme: Ses sorunu tekrarlamadı.

Bu arada Hobbit 3D 48fps 1080p 30 gb ı mutlaka indirin ve izleyin. TV nin keyfini kat be kat artırıyor. Muazzam.

Ses Sorununu kanalların dil seçeneğinde oluyor eğer Türkçe dil seçeneği seçilirse ve o kanalda o anda Türkçe değilde ingilizce yayın varsa ses tamamen gidiyor...

• Yardımın için teşekkürler ama öyle bir sorun değil bu.

Dahili alıcıyı kullanmıoyorum bile. Fİlm izlerken de gidiyor. Harici alıcıdan izlerken de gidiyor. Kafasına göre...

Örneğin film izlerken gidiyorsa uyduya geçtiğimde geliyor, ya da uyduda gidiyorsa film kısmına geçince geliyor.

Akşam fabrika ayarlarına döndüreceğim. Güncellemeyi wireless ile yapmıştım. Fabrika ayarlarına çevirip USB ile güncelleyeceğim. Bakalım çözülecek mi...
  • Şimdi LM660'in gerçek HZ i 100
    LA660 'ın gerçek HZ i 50 mi ?

Nerde kaldığı bunun yeni modelliği ya .
  • quote:

@hristoslav2 sağlam adamdır her bilgiyi açıklar

verdiğim linke bakmalısın ve 101.sayfada açıklanmış 50 hz olduğu tartışmalarda olmuş

http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/45278-lg-lcd-oled-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4-a.html

Verdiğiniz linki okdum. Aşağıdaki şekilde yazıyor.

- 47LA660V, 660S, 690S
    LC470EUG-PFF1 FHD 47INCH 1920X1080 400CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter N LED 3D(FPR) W/O T-con 66.8W 8Bit 10000k 178/178 8ms(GTG) EPI 6 Line LG Display Co., Ltd.

47LM640, 660, 669, 670
    LC470EUG-PEF1 FHD 47INCH 1920X1080 360CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter N LED 3D(FPR) W/O T-con 52.4W 8Bit 10000k 178/178 8ms(GTG) EPI 6 Line LG Display Co., Ltd.

120Hz(T) demek 50 hz panel olduğunu mu söylüyor acaba?

LA660 ile LM660 modellerinin ikisinde de aynı yazıyor?
    LM660'ı gerçek 100 hz biliyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 9 Mayıs 2013; 14:29:33 >

• Arkadaşlar CI yuvası nedir.Bilen bi arkadaş anlatırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

quote:

@hristoslav2 sağlam adamdır her bilgiyi açıklar

verdiğim linke bakmalısın ve 101.sayfada açıklanmış 50 hz olduğu tartışmalarda olmuş

http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/45278-lg-lcd-oled-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-4-a.html

Verdiğiniz linki okdum. Aşağıdaki şekilde yazıyor.

- 47LA660V, 660S, 690S
    LC470EUG-PFF1 FHD 47INCH 1920X1080 400CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter N LED 3D(FPR) W/O T-con 66.8W 8Bit 10000k 178/178 8ms(GTG) EPI 6 Line LG Display Co., Ltd.

47LM640, 660, 669, 670
    LC470EUG-PEF1 FHD 47INCH 1920X1080 360CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter N LED 3D(FPR) W/O T-con 52.4W 8Bit 10000k 178/178 8ms(GTG) EPI 6 Line LG Display Co., Ltd.

120Hz(T) demek 50 hz panel olduğunu mu söylüyor acaba?

LA660 ile LM660 modellerinin ikisinde de aynı yazıyor?
    LM660'ı gerçek 100 hz biliyorduk

arkadaşlar az önce lg yi aradım ve la660s için panel gerçek hızının kaç olduğunu sordum, telefona bakan bayan "hertz" kelimesini ilk defa duyuyordu herhalde, telaffuz bile edemedi, beklememi teknik servise soracağını söyledi ve dönüş yaptığında MCI hızının 400 olduğunu belirtti, ben de bunu zaten biliyoruz, heryerde bu bilgiye ulaşmak mümkün oluyor, ancak panel gerçek hızının kaç olduğunu öğrenmek istiyorum, dedim, 10 dakika sonra aramamı söyledi biraz sonra tekrar arayacağım.

• lg yi tekrar aradım, bu kadar bilgisiz ve umursamaz bir servis olabilir mi, panelin 400hz olduğunda ısrar ediyor, o beni aydınlatması gerekirken ben onu aydınlatmaya çalışıyorum, 400hz mcı yazılımla yükseltilebilir olduğunu, ancak panelin bir de gerçek hertz değerinin bulunduğunu onu öğrenmek istediğimi söyleyince bizim böyle bir bilgiyi paylaşma yetkimiz yok dediler, tabii bende doğal olarak sinirlendim ve ben almak istediğim ürünün özellik detaylarını sizden başka kime soracağım, bu benim en doğal hakkım desem de faydası yoktu.
  • bizde lm6 100 hz biliyorduk

çeviri

Aynı soru için. Geçen yıl ve LCD panel servis kılavuzunda boyalı Hertz tarafından yanıltılmış. Sadece bir pazarlama hile olduğunu kanıtladı.

По спора от предната страница

Модели 2012 и 2013 година /LM, LA/
    9-та серия с 200Hz-ови панели
    7, 8-ма серия с 100Hz-ови панели
    3, 4, 5, 6-та серия с 50Hz-ови панели

47LA620 - LC470DUE-SFU1 300CD COLOR 68% 16/9 1200:1 120Hz(T) ... 9ms(GTG) LVDS 2 Port
    т.е. панел direct - "D" и нов чип в основната платка;
    47LM620 - LC470EUE-SEF 360CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) ... 8ms(GTG) LVDS 2 Port
    т.е. просто Edge и чип 2012 год. в основнната платка;
    47LM640 - LC470EUG-PEF 360CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) ... 8ms(GTG) EPI 6 Line
    т.е. просто Edge и чип 2012 год. в основната платка;
    47LA640 - LC470EUN-SFF 350CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) ... 8ms(GTG) LVDS 2 Port
    т.е. просто Edge и нов чип 2013 год. в основната платка;
    47LA660 - LC470EUG-PFF 400CD COLOR 68% 16/9 1400:1 120Hz(T) ... 8ms(GTG) EPI 6 Line
    т.е. просто Edge и нов чип 2013 год. в основната платка;

120Hz(T) - Тrumotion! => 60hz панел с вмъкнати междинни интерполирани кадри = 120Hz

LA660 това е LM640-670 => разлика в цената само за основната платка
    LA640 това е LM620 => разлика в цената само за основната платка при еднакви панели

Модели 2011 /LW/
    8, 9-та серия е с 200Hz-ови панели
    6, 7-ма серия с 100Hz-ови панели
    3, 4, 5-та серии с 50Hz-ови панели

Motion Clarity Index
    MCI 1000=> TruMotion 400Hz => 100Hz(реал) => + 4 доп кадъра + scanning backlight
    MCI 800=> TruMotion 200Hz => 100Hz(реал) => + 3 доп кадъра + scanning backlight
    MCI 400=> TruMotion 100Hz => 50Hz(реал) + 2 доп кадъра + scanning backlight
    MCI 200=> TruMotion 100Hz => 50Hz(реал) => + 1 доп кадър

Утре ще прехвърля FAQ в нова тема и ще затворя тази.

• satıcılar paneli bilmeden gerçek hızı söyleyemezler onların işi ballandırmak satmaktır

inceleme sitelerinden bulmanız gerekiyor , panelleri yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 9 Mayıs 2013; 15:45:55 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyhan06 -- 9 Mayıs 2013; 16:36:10 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.