Şimdi Ara

2013 lys taban puanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınav zordu denemelerde 25-30 arası birşey yaparken 12 net mat 5 net geo geldi resmen rezil oldum aileme nasıl açıklıycam bu netleri diye düşünüyorum ama puanların yinede düşeceğine inanmıyorum yapan yine yapıyor sıralamalar altüst olup iyice rezil olacaz gibime geliyor bence bu yılki sıralama çok değişik olacak herkesi şaşırtacak gibi geliyor.
  • Beyler feni kasmışlar mıdır acaba yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Beyler feni kasmışlar mıdır acaba yahu?

Umarım kasmamışlardır yoksa iyice bittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Sınav zordu denemelerde 25-30 arası birşey yaparken 12 net mat 5 net geo geldi resmen rezil oldum aileme nasıl açıklıycam bu netleri diye düşünüyorum ama puanların yinede düşeceğine inanmıyorum yapan yine yapıyor sıralamalar altüst olup iyice rezil olacaz gibime geliyor bence bu yılki sıralama çok değişik olacak herkesi şaşırtacak gibi geliyor.

Hocam duser gibi iyi gecen yok.cunku.benimde netler ayni senin gibiydi :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrAhn

quote:

Orijinalden alıntı: netlertitanic

her sene aynı muhabbet netleriniz daha fazla sıralama getirir falan yok öyle bişey her sene söylenen yalanlar arasında öğrenci tesellisi mi anlamadım
    bu arada ben de fena patladım

hocam bu sene lys1 zordu bariz farkla.herhangi bir oynamanın olması sence de normal değil mi ?

ben gördüğümü söyledm yoksa benmde berbat geldi
    ayrıca bu saatten sonra fenin kolay olması da kötü olur. isterim ki çalışanın yapabileceği seçici bi sınav olsun

• abi simetriyi o kadar tekrarladımki özellik 4. kitabıı.türev integral bölümünü.ama ne ettiysem de ordan kurtulamadım.adam lar matematiğin sınırlarını aşmışlar... heleki geometri.kardeş ben böyle geo yu geçensenede görmedim.ne biçimdi yawww.ula sınavın ortasında bir ısındımki ne biçim..sanırsın motor su kaynatıyor...ama ösymeye helal olsun.hocalarını bir oturtsun bakalım çözeceklermi...bizim geocu arkadaşların ona sordukları soruları bana yaptırıyordu..hedef mimarlıktı ama galiba 80k dan 40k ya inemiyecem gibi mat 25 net geo 15net

• yok böyle bişe :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Beyler abartmayın tamam zordu hepimiz çakıldık da yapan yapıyor. Max 5 puan düşer o da iyi ihtimal

edit: ki önemli olan sıralama

deme öyle
    10-15 puan düşmesi imkansız mıdır?
  • tahminleri alalım ne kadar oynar puanlar
  • Upupup

• evet. son durum ne olur arkadaşlar. dersane hocalarınıza sorun bi bakalım.
  • son durum nedir beyler mf-3 için ne kadarlık bir düşüş olur tahminen ? teşekkürler
  • Upupup

• up

tm1 puanım 350 okul puanıyla beraber 399 oluyor . 15000e girer miyim sizce .
    istediğim yer Yeditepe ya da kadir has yönetim bilişim sistemleri tam burslu kontenjanlar. Kadir has geçen sene tm1 15000lerden Yeditepe tm1 25000-26000 lerden öğrenci almış girebilir miyim sizce bu bölümlere ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.