Şimdi Ara

2013 MODEL CAPTİVA ALINIR MI SİZCE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim chevrolet Avrupa pazarında çekildi. bence çok değer kaybeder. arkadaşların dediği gibi çok da yakıyor 2 tane arkadaşım aldı sıfır ama 1 yıl içinde sattı neden çok yakıyor ama yaktığı kadar iyi gitmiyor. bence dizel kadjar veya qashqai felan baksan daha az zarar edersin hemde az yakar hemde tutuluyor.
  • haa captiva 2.0 motor qashqai hiç gitmez diyorsan da 1.6 dizel 130 hp 0-100 değeri 10,7 sn captiva 2.0 163 hp 11,2 sn yıllık vergi karı da cabası
  • captiva 2.0 motor 163 hp gitmiyor diyorlar qashqai hiç gitmez dersende 1.6 dizel 130 hp 0-100 10,7 sn 1.5 dizel 110 hp 0-100 değeri 12,2 sn artı yıllık mtv de cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Yakın segmentte bir araç kullanıcısı olarak , benim aracım 8,5 LT yakıyor şehir içi, bir arkadaşımda vardı captiva 13 LT yakıyordu. Kaldı ki hafta içi yük taşıdığım oluyor, hafta sonuda dağa çıkıyorum kendi aracımla.

Birde üreticinin pazardan çekilme durumu var ve bu aracı her gördüğümde bir üç beş yıl sonra bu aracı nasıl satacaklar diye düşünüyorum. 80 bin bağlayacaksınız ve ikinci el piyasasında bomba diye tabir edilen " marka ve çok yakıyor" sorunları ile karşı karşıya kalacaksınız.

Tamam donanım olarak çok iyi ama 4x2 13 LT yakan bir araç için bence 80 bin çok fazla. yakıt ile ilgli daha fazla bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_73076811/tm.htm

Vw kullanıcılarının yakıt beyanları abartılı oluyor genelde. Sizinkinin Tiguan olduğunu düşünüyorum. Captiva Tiguan'ın bir buçuk katı. Bunu da unutmayalım.

Benim aracım Amarok dostum 8,5 lt sakin kullanımda şehir içi yakaladığım değerler ( İzmir ) , biraz önce susurluk'tan geldim ortalama hız 132 km ortalama yakıt tüketimi 7,9 lt.

• Arkadaşlar 2013 ltz paket kullanmış biri olarak yorumlarım şöyledir;
    1. Ben istanbulda ş.içi 11.2 lt tüketim altına düşmedim, bildiğiniz üzere araç 2 ton bu tüketim bana fazla gelmedi açıkçası
    2. istanbul - edirne gidiş dönüş ortalama 8.7 lt yakıt tuketimi oldu
    3. Chevrolet markası ülkemizden cekildi ve beni zarar etme korkusu ile parça bulamama korkusu sardı her nekadar 10 yıl bu garantiyi verselerde ben zorluk çekeceğime inandım.
    4. Aracın bana en büyük avantajı 7 kişilik ve geniş olmasıydı, aracimi sattim ve caravelle aldım hem otomobil hem vergisi az
    Umarım bir fikir vermisimdir.
    Herkese selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.