Şimdi Ara

2013 Renault Symbol 1.5 dCI İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Ben böyle konuları pek yorumda bulunmam ama gerçekten doğruları yazdığınız için yorumda bulunuyorum.Bu araba gerçekten yakıt konusunda çok ama çok iyidir.1 seneye yakın şirket aracımızdı araba.Yüksek suratta viraja girmeye kormuyordum ama tatmin ediyor.Sağlamlık derseniz bir kaza geçirdik ve 30 km sadece tampon kırıldı.Tekrardan hayırlı olsun

Resim konusuna gelecek olursak arada öyle yapıyor.Telefondan yapıyorsanız komple bütün sekmeleri kapatıp tekrar denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 17 Nisan 2017; 18:34:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, 2013 model Joy'larda 90 beygirlik motor var mı? Yoksa 75 beygir mi hepsi?

90'lık dCi motor o hafif kasayı çok iyi taşıyor, 1.6 tdi octavia ile geçerken beni en çok zorlayan araçlardan birisiydi 90lık yeni symbol. 110luk EDC Fluence'ler bile o kadar gitmiyor gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Hocam hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Ben böyle konuları pek yorumda bulunmam ama gerçekten doğruları yazdığınız için yorumda bulunuyorum.Bu araba gerçekten yakıt konusunda çok ama çok iyidir.1 seneye yakın şirket aracımızdı araba.Yüksek suratta viraja girmeye kormuyordum ama tatmin ediyor.Sağlamlık derseniz bir kaza geçirdik ve 30 km sadece tampon kırıldı.Tekrardan hayırlı olsun

Resim konusuna gelecek olursak arada öyle yapıyor.Telefondan yapıyorsanız komple bütün sekmeleri kapatıp tekrar denemenizi tavsiye ederim.

Allah Razı Olsun Hocam.Daha iyileri sizin olsun. Alacak kişilere faydamiz olur en azindan.Yalana gerek yok.Ne kadar ekmek o kadar köfte.Yüksek hizda pek güven vermese bile tatmin edici.Yinede fiyat/performans olarak iyi araç.Tam aile araci.30-35 bin arasi param olsun alirim yani bilginiz yakiti kokluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 17 Nisan 2017; 18:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Hayırlı olsun, 2013 model Joy'larda 90 beygirlik motor var mı? Yoksa 75 beygir mi hepsi?

90'lık dCi motor o hafif kasayı çok iyi taşıyor, 1.6 tdi octavia ile geçerken beni en çok zorlayan araçlardan birisiydi 90lık yeni symbol. 110luk EDC Fluence'ler bile o kadar gitmiyor gerçekten

Joy paketlerde 90 bg mevcut.Gerçekten iyi kaciyor.Yeni kasa Focusla kapisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 17 Nisan 2017; 18:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Allah razı olsun hepinizden daha iyileri sizlerin olsun.

@redbul_540 maalesef Hocam.

@muselmansuffe bu o kadar da abartacak kadar güvensizlik vermedi.Torostan sonra rahat geldi.

Hocam sizinki yeni kasa, benimki 2012 eski kasa. İyileştirme yapılmıştır muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muselmansuffe

quote:

Allah razı olsun hepinizden daha iyileri sizlerin olsun.

@redbul_540 maalesef Hocam.

@muselmansuffe bu o kadar da abartacak kadar güvensizlik vermedi.Torostan sonra rahat geldi.

Hocam sizinki yeni kasa, benimki 2012 eski kasa. İyileştirme yapılmıştır muhakkak.

Olabilir Hocam.

• Aracin debriyajini kullandiginiz diger araclars gore yorumlar misiniz? Biz araci 0 km aldik, 90.000kmye kadar ben debriyajdan hep sikayetciydim. Tabi bu 90k'nin son 1000kmsi debriyaj dokunmatik gibi olmustu, araba duzde kalkarken tir tir titriyordu. En ust noktada kavriyordu.

90 bin kmde baskı balata degisti, 2013 symbol baskı balata ucreti yetkili servisde 1200lira tuttu.

Eco mod da cok az yakmiyor. Fark yok, ama 75hplik bir arabada bile eco on/off farkini anlayabiliyorsun.

Dizel basmasan 5 yakar, bassan 5.5 yakar, 100kmde yarım litre fark benim odeyemeyecegim bir fark olmadigi icin ben cok kasmıyorum kendimi.

Dun memleketden geldik, arac 140a cikinca icinde durulmuyor. 70den sonra cok kalitesiz ses almaya basliyor.

Viraj dengesi surucuye bagli, fizigi iyi bilen biri limitlerin ustunde araci sarsmadan viraja girer ve cikar. Cizgiyi tutturamazsan cok buyuk sıkıntı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 17 Nisan 2017; 19:31:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Aracin debriyajini kullandiginiz diger araclars gore yorumlar misiniz? Biz araci 0 km aldik, 90.000kmye kadar ben debriyajdan hep sikayetciydim. Tabi bu 90k'nin son 1000kmsi debriyaj dokunmatik gibi olmustu, araba duzde kalkarken tir tir titriyordu. En ust noktada kavriyordu.

90 bin kmde baskı balata degisti, 2013 symbol baskı balata ucreti yetkili servisde 1200lira tuttu.

Eco mod da cok az yakmiyor. Fark yok, ama 75hplik bir arabada bile eco on/off farkini anlayabiliyorsun.

Dizel basmasan 5 yakar, bassan 5.5 yakar, 100kmde yarım litre fark benim odeyemeyecegim bir fark olmadigi icin ben cok kasmıyorum kendimi.

Dun memleketden geldik, arac 140a cikinca icinde durulmuyor. 70den sonra cok kalitesiz ses almaya basliyor.

Viraj dengesi surucuye bagli, fizigi iyi bilen biri limitlerin ustunde araci sarsmadan viraja girer ve cikar. Cizgiyi tutturamazsan cok buyuk sıkıntı :D

Kullandigimiz araçlara göre daha üstten kavriyor.ECO modda performans biraz kisitli oluyor.Çok da abartmayalim.140 da iken camlar kapali müzik sesi gayet yeterli idi.Torostan sonra vites geçişleri iyi geldi.Klima ise cok soğuk-sicak olmasa bile yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 17 Nisan 2017; 19:40:1 >

• Hayırlı olsun hocam, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hayırlı olsun hocam, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

Amin Hocam,Allah Razı Olsun,daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun, 2013 model Joy'larda 90 beygirlik motor var mı? Yoksa 75 beygir mi hepsi?

Sendeki 75 lik olması lazım, ruhsatta 90 mı yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

quote:

Sendeki 75 lik olması lazım, ruhsatta 90 mı yazıyor.

Hocam tam anlamıyla incelemedim.Öğrendiğim zaman söyleyeceğim.
    Alım-satım için aldık akraba da duruyor araç.O iyi ilgileniyor sağ olsun.Zaman olmuyor.Öğrenirsem söyleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 17 Nisan 2017; 20:54:35 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.