Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.877
Cevap
55
Favori
496.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem bu ışık sızması bulutlanma gibi sorunlardan şikayçisiniz, neden Oled tv ye yönelmiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Madem bu ışık sızması bulutlanma gibi sorunlardan şikayçisiniz, neden Oled tv ye yönelmiyorsunuz.

Hangi Oled'ten bahsediyorsunuz? Oled Tv mi var??

LG Oled Tv yi söylemiyorsunuz sanırım..O Tv maalesef 1nci ve 2nci jenerasyonda da sorunlu...

Demolara bakıp ta siyahlar çok iyi kontrast çok iyi dememek lazım..genel anlamda, oynatımlarda panel hataları ,görüntüde bozulmalar yazıldı birkaç kişi tarafından..

Oled için diğer markalardan Tv gerekli..Özellikli Japonlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilekinci

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Şimdi arkadaşlar. Televizyonu alalı 1 hafta - 10 gün oldu. Servisin kurmaya eve gelip evden çıkması arasındaki süre 10 dakika yoktur. Rüzgar gibi geldi geçti. Kurulum ücretsiz ya, ondan! Neyse benim gibi televizyonu yeni almış olanlara anlatıyorum şimdi. Servisin yüklediği kanal listesi onların olsun. Hatta olmaz olsun. Tüm kanalları siliyoruz. Şöyle; Home / Ayarlar / Digital kurulum / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Uydu Ayarlarını Sıfırla / Evet / Tamam / Uydu Otomatik Ayarlama / Evet / Sonraki / Genel Uydu / Tarama Tipi > Ağ Tarama / Hizmet Tipi > Ücretsiz (şifresiz) ya da Tüm Hizmetler (Kafanıza göre. Ben önce şifresiz tv kanallarını arayacağım. Sonra bir de Tüm hizmetler ile bir arama yapacağım. Şifreli şifresiz tv *radyo karman çorman olmasın liste.) / Kanal Tipi > TV / Sonraki / Uydu1 üzerine gelip Seç / Uydu1 > Açık / LNB Yapılandırması üzerine gelip Seç (OK) 9750 10600 Otomatik / A / 13/18V / Geri / Transponder üzerine gelip OK 12380 Dikey 27500 / Geri / Geri / Başla

Taramanın bitmesini bekleyin. Kanallar 100'den sonra sıralanacaklar.

418 TV kanalı buldu (Şifresiz)

Şimdi kafanıza göre sıralayın kanalları. Toplu taşıma yok. Tek tek. Taşıma bitince usb belleğe yedekleyin listeyi.

Edit 3: Home / Ayarlar / Digital Kurulum / Uydu Otomatik Servis Güncelleme / Açık / Açık

Televizyon her açılışında yeni kanal varsa otomatik ekleniyor listeye. (Günde 1 kere)

bunu yaparak kanal tarama sorunum çözüldü..Yapamayanlarda bu linkten bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_99370499/tm.htm

Motorlu anten ile kullanırken diğer uyduları nasıl taratabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 14 Ağustos 2015; 16:11:38 >

• Malum ikinci el sitesinde iki adet Sony.55.w.905 var pusuda bekleyen arkadaşlara duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Bana pek güvenilir gelmedi satıcılar. Hiç bir detayı yazmamışlar, üstüne fotoğraflarda yok. Gidipte hüsrana uğrayabilirsiniz.
  • ikiside tok satıcı ondandır bu saatten sonra tv görülüp kontrol edilmeden alınmaz istanbulda olanlar için büyük şans ben biriyle görüştüm sistemle beraber satmak istediğini söyledi küsüratı almam dedi kendisi daha büyük ekran alıcakmış
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Kafadan 7000-8000 saat kullanılmıştır. Tahminimce de teşhir alınmıştır. Bana pek mantıklı gelmedi.
  • W905A için yeni güncelleme geldi bilginize. PKG4.550EUA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 17 Ağustos 2015; 16:37:27 >
  • Evet arkadaşlar bana da yeni yazılım geldi.
  • televizyonda wi-fi ağı nasıl siliniyor

kdl-50w685a
  • Merhaba Aranızda Toshiba58l9363 hakkında bilgisi olan var mi?
    Samsung 55ju7000 yada Lg uf8507 mi almalıyım. Acil birileri yardım edebilir mi :(

• Trigresive T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Toshiba tvyi aldınız mı?

• Can Bey'in yorumlarını büyük bir hevesle ve merakla takip ediyorum sadece bu yorumlar için DH'e giriyorum bile denilebilir.
    Çok çok teşekkür ederim.
    Toshiba SV685D'yi de sayesinde aldım 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum en ufak bir sıkıntısı olmadı.
  • Defalarca yazdım Tosh Dükkan kapattı diye ve almayınız artık elde kalanları!
  • Can Bey merhaba elimde sizin tavsiyenizle almış olduğum Toshiba 46SV685D var, acaba bu paneli satıp Sony KD-55X8505B 4K almam sizce mantıklı olur mu?
    Yani özel mesaj atacaktım ama mümkün olmadı, anlayışınız için çok teşekkür ederim şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barokt

Can Bey merhaba elimde sizin tavsiyenizle almış olduğum Toshiba 46SV685D var, acaba bu paneli satıp Sony KD-55X8505B 4K almam sizce mantıklı olur mu?
    Yani özel mesaj atacaktım ama mümkün olmadı, anlayışınız için çok teşekkür ederim şimdiden...

ebat büyütmek istiyorsan ona bir şey diyemem,zira 46" artık çoğu insana ufak geliyor ama bana hala gelmiyor,laf aramız da alacak bir LCD artık bulamadığım için aynen bununla devam ediyorum
    param da cebimde kalsın olayı oluyor tabiki bu tip kararlar sizlere kalıyor++
  • @albani

Can bey merhaba,

Geçen sene bu zamanlar sizin televizyonlar hakkındaki yorumlarınız neticesinde 3 ayın sonunda Sony KDL55w805b model televizyon aldım ve çok memnunum.
    Görüntü olarak beni aşırı derecede memnun etti, her akşam işten eve geldiğimde televizyonu izlerken görüntüyü görünce iyiki almışım diyorum ve iyiki 55 almışım.

Şimdi size bir sorum olacak, yine sizin bilgilerinizden yaralanmak isterim.

Aldığım televizyonun HD uydu alıcısını kullanmaktayım. Bulunduğum apartmanda çanak anten var ve buradan türksat 4a uydusundan HD kanalların hepsini (kanal d ve star ve ntv spor hariç) güzelce izleyebiliyorum.

Fakat;

Bir maç olacağı zaman bazı kanallarda Biss key denen bir şifre ile yayın yapılmakta. Benim televizyonumun biss key girme özelliği yok.
    Mesela bu akşamki maçı örnek vereyim, Galatasaray-Atletico Madrid maçı biss key ile TRT den verilecekmiş. (Umarım verilmez bu şekilde)

Bu gibi durumlara maruz kalmamak için nasıl bir yol izlemeliyim ? Televizyonda uydu alıcı varken yeni bir tane mi almak lazım ?
    Açıkcası yıl olmuş 2015, hala insanlar tv izlemek için para ödüyor. Bunun devletin bir hizmeti olması gerekirken!

Zamanında bir çok platforma üye idim ama artık bu firmalara 1 kuruş dahi ödemek zoruma gidiyor.
    Türksat 4a uydusuna devam etmek istiyorum ve sorunuma bir çözüm bulmanızı rica ediyorum.
    İlgilenirseniz çok sevinirim.
    Saygılar

• Normal de hiç bir üretici de "illegal" izlemeye karşılık çalışma yok,ancak bazı üreticiler bunu deliyorlar(sanırım yerli montaj paneller gibi veya dışarıdan gelen bazı panelelr v.s)
    ama işin özü olarak bunlar illegaldir ve çoğu üreticide yoktur Sony de zaten olmaz!

ext.bir Receiver şart! bana göre receiver her zaman şart! ancak işin bu kısmı kullanıcı tercihidir

ya da Karaköye gidip ucuz yollu receiver alacaksın,bunlar zaten her bir numarayı yapıyor
  • bende sony w905A televizyon var next machina 3d süper aldım biss vb gerektiği zaman bu receiverden izliyorum.ikiside uyduya bağlı olduğu için istediğim zaman receiverden, istediğim zaman tv nin dahili alıcısından izliyorum.tabii sony nin dahili alıcısı daha iyi görüntü veriyor.

• Maalesef. Daha tv almaya fırsatım olmadı. Ayrıca kafam çok karıştı bu konuda. Alınacak Tv tavsiyesi veren olursa çok makbule geçer 3-4 metre mesafeden normal tv yayınları ve arada harddisk bağlayıp 720p veya 1080p lik film izlemek için bir tv arıyorum. Tavsiyelere açığım. Saygılar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.