Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.877
Cevap
55
Favori
496.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony 55W905 modelini kullanıyorum. Bu seride IPTV olayı nasıl oluyor acaba? Bilgi verebilir misiniz rica etsem?

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

bak burda var üstad

çok pahalı yahu. ağustos 2015'te 2000 liraya aldım bende 46w905'i. teşhir ürün zaten, 300 lira masraf yapmış 800 lira karla satmaya çalışıyor.

• arkadaşlar selamlar, bizim busony w805A lar için kullanabileceğimiz kablosuz fare ve klavye varmı acaba?
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.
    W805 televizyonumun GENEL sekmesindeki görüntü ayarlarını kurcalarken komple bozdum, fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum ama o zaman televizyondaki onlarca ayar gidecek :(

Televizyonunun Genel sekmesindeki ayarlarını hiç değiltirmemiş olan arkadaşlar allah rızası için buradan GENEL ve OTOMATİK sekmesindeki görüntü ayarlarını buradan paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akasey

arkadaşlar selamlar, bizim busony w805A lar için kullanabileceğimiz kablosuz fare ve klavye varmı acaba?

905 A da logitech kullandım. Klavye hiç denemedim
  • ilgilenen arkadaşların hepsine söylüyorum, w805 model tvlerimiz kablosuz klavyeyide mause uda destekliyor arkadaşlar, elimde thinkpad diye bir mouse var, destekliyor aynı marka klavyede sorunsuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevgiylekal

Arkadaşlarwww.sonyentertainmentnetwork.com hesabıma girişi yapıp 46w905 eklemeye çalışıyorum ama benden etkinleştirme kodu istiyor. naptıysam bulamadım acaba konuyla ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olursa memnun olurum

etkinleştirme kodunu bulamadım hocam nasıl buldunuz acaba ?

• mobil.hurriyet.com.tr
    İşte Sony'nin yeni televizyonları
    http://mobil.hurriyet.com.tr/sony-yeni-televizyonlarini-40114684

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 65x9005a model tv var, acaba tdg-br250 model active gozluk kullanılabilirmi bu modeldede? Habgi modelleri kullanabilirim bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi acil? Suan dukkandayım ve sizlerden gelcek cevaba gore alıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: mechan

65x9005a model tv var, acaba tdg-br250 model active gozluk kullanılabilirmi bu modeldede? Habgi modelleri kullanabilirim bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi acil? Suan dukkandayım ve sizlerden gelcek cevaba gore alıcam..

amazonda sizin model desteklemiyor gözüküyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

quote:

Orijinalden alıntı: mechan

65x9005a model tv var, acaba tdg-br250 model active gozluk kullanılabilirmi bu modeldede? Habgi modelleri kullanabilirim bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi acil? Suan dukkandayım ve sizlerden gelcek cevaba gore alıcam..

amazonda sizin model desteklemiyor gözüküyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ

Cok tskler hizli cvp icin..hangilerini kullanabilirim ozaman 65x9005a serisi ile?

Birde bluetooth ile tabletlere baglanan klavyeyle baglanamadım ben tv ye? Sebebi nedir? Ne tarz bir klavye almam lazım?

• mechan M kullanıcısına yanıt
    hocam araştırdığım kadarıyla sizin televizyonunuz pasif 3d kullanıyor. sinemalarda verilen gözlükleri vs. kullanabilirsiniz.

burada da var:http://m.teknosa.com/urunler/110012417/lg-ag-f315-4-lu-paket-3d-gozluk-seti

klavye konusunu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattiadestro -- 19 Haziran 2016; 15:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

hocam araştırdığım kadarıyla sizin televizyonunuz pasif 3d kullanıyor. sinemalarda verilen gözlükleri vs. kullanabilirsiniz.

burada da var:http://m.teknosa.com/urunler/110012417/lg-ag-f315-4-lu-paket-3d-gozluk-seti

klavye konusunu bilemiyorum.

Evet pasif, ama acaba dedim aktiflerde calıstırmadan kullanılırmı diye sormak istedim,

Tskler..

• Ne kadara aliyorsunu hocam

• Arada panelin içindeki piksellerde renk sapması oluyor. Neden olur acaba ?

Yani simsiyah alanda ya da renkli bir görselde Genelde resim anında oluyor. ( PS4 de ya da youtube da ilk görüntü anında ortaya çıkıyor ) sonra kayboluyor.
    3 -4 tane yan yana çizgi gibi karışık renk bazende bembeyaz oluyor. Her zaman olsa ölü piksel diyeceğim ama 2 hafta da 3 kere denk geldi ? Servise söylesem sorun yok derler.
    Sizce ne yapmam gerek. Sony 40W900A serisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 2 Eylül 2016; 16:36:46 >
  • Yeni yazılım çıktı.

Adı: PKG4.600EUA
    Sürüm tarihi: 11/10/2016

İyileştirmeler ve yararları:
    TV'niz için önemli güvenlik güncellemeleri sağlar
    Televizyonunuzun kararlılığını iyileştirir.
  • mga93 M kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapıp cihazı fabrika ayarlarına resetle. Tekrar oluyorsa servise danışmaktan başka çaren yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 12 Ekim 2016; 20:56:39 >
  • Uzun zamandır gelmiyordu güncelleme.

Yaptım ama gözle görülür bir değişme, yenilik yok.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mga93

Arada panelin içindeki piksellerde renk sapması oluyor. Neden olur acaba ?

Yani simsiyah alanda ya da renkli bir görselde Genelde resim anında oluyor. ( PS4 de ya da youtube da ilk görüntü anında ortaya çıkıyor ) sonra kayboluyor.
    3 -4 tane yan yana çizgi gibi karışık renk bazende bembeyaz oluyor. Her zaman olsa ölü piksel diyeceğim ama 2 hafta da 3 kere denk geldi ? Servise söylesem sorun yok derler.
    Sizce ne yapmam gerek. Sony 40W900A serisi.

Buraya yazdıktan sonra bir daha olmadı

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.