Şimdi Ara

2013 Ultimate Team Cup 4 - MAÇLAR BAŞLADI! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
3
Favori
5.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahtiyar abi benim elemanlar 2 gündür üşütmüş hemşire ayarlarsan iyi olur bari iğneyle çıkıp oynarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vredd

quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

DUYURU

Arkadaşlar fikstür serbesttir. Bütün rakiplerinizle kalan maçlarınızı yapabilirsiniz. Maçlar için son tarih Perşembe akşamıdır.

Ardından playoff heyecanıyla turnuvamız devam edecektir!

Abi playoff nasi olucak simdi a grubunun 1. Si b grubunun 4. Su ilemi oynucak yoksa yeni kurami

1. ile 4. eslesicek kardesim. Oyle olmasi cok daha adil oluyor. Aksi halde birinci olmus olmanin bir anlami kalmiyor.

• quote:

quote:

quote:

DUYURU

Arkadaşlar fikstür serbesttir. Bütün rakiplerinizle kalan maçlarınızı yapabilirsiniz. Maçlar için son tarih Perşembe akşamıdır.

Ardından playoff heyecanıyla turnuvamız devam edecektir!

Abi playoff nasi olucak simdi a grubunun 1. Si b grubunun 4. Su ilemi oynucak yoksa yeni kurami

1. ile 4. eslesicek kardesim. Oyle olmasi cok daha adil oluyor. Aksi halde birinci olmus olmanin bir anlami kalmiyor.

bencede mantıklı da o zaman bizim grubun 4. sune yazık olcak gibi duruyo yorumlardan skorlardan ve puan tablosundan tahmin ettigime göre şans senle oynayanların yanında olsun abi herkesin ihtiyacı var gibi duruyo

• Berke-ruud finali klasiktir zaten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Berke-ruud finali klasiktir zaten :)

stream felan yapılabilse izlemek isterdim . ruud_ cidden iyi berke hocam da istatistiklerden oldukça iyi görünüyo

o degil sen nasılsın abi ceyrek finaldeki muhtemel rakibim sensin galiba fark yemeyelim sonra bizde
  • quote:

quote:

stream felan yapılabilse izlemek isterdim . ruud_ cidden iyi berke hocam da istatistiklerden oldukça iyi görünüyo

o degil sen nasılsın abi ceyrek finaldeki muhtemel rakibim sensin galiba fark yemeyelim sonra bizde

Benim ilk çeyrek finalim :) ikinci de olabilir.ben genelde iyi rakipleri yenebiliyorum,konsantrasyon meselesi herhalde.seninle hic oynamadik sanirim dostum,göreceğiz bakalim nazil olacak.bu arada pazartesiye kadar yokum,pazar geceyarisi da donebilirim,ona gore haberlesiriz dostum maçlar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Benim ilk çeyrek finalim :) ikinci de olabilir.ben genelde iyi rakipleri yenebiliyorum,konsantrasyon meselesi herhalde.seninle hic oynamadik sanirim dostum,göreceğiz bakalim nazil olacak.bu arada pazartesiye kadar yokum,pazar geceyarisi da donebilirim,ona gore haberlesiriz dostum maçlar için.

Tamam hocam zaman sorun degil benim icin uygun bir zaman ayarlariz benimde katiligim ilk ut turnuvasi ilk ceyrek final bu maclarda bile elim titriyo gamepad kayiyo elimden ceyrek finalde neler olur tahmin edemiyorum zevkli maclar bizi bekliyo o zaman simdiden basarilar dileyim abi

• Mamitek : 1 - vredd : 3

Vredd : 4 - mamitek :2

Eline saglik hocam guzel maclardi

• coupe96 1 - 1 berkegs
    berkegs 3 - 0 coupe96
  • Ben turnuvadan çekiliyorum elimde takım kalmadı sinirden hepsini sattım pack açtım ortada takım yok malesef çekiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcsatHD

Ben turnuvadan çekiliyorum elimde takım kalmadı sinirden hepsini sattım pack açtım ortada takım yok malesef çekiliyorum

kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS72

quote:

Orijinalden alıntı: hcsatHD

Ben turnuvadan çekiliyorum elimde takım kalmadı sinirden hepsini sattım pack açtım ortada takım yok malesef çekiliyorum

kötü olmuş

hocam valla UT'yide bıraktım yapcak birşey yok hocam

• Bahtiyar abi şu an onlinem

• Bahtiyar Abi ben de online olucam şimdi. Umarım onlinesındır sen de
  • geldimm beyler, 15 dakika sonra online ımm
  • Rakipsiz 4-2 muhibbi
    muhibbi 0-1 rakipsiz
    gerçekten harika maçlar oldu eline yüreğine sağlık bahtiyar abi :-) ama işin en güzel yanı san siro dan 3 puanla döndük

• quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli

Rakipsiz 4-2 muhibbi
    muhibbi 0-1 rakipsiz
    gerçekten harika maçlar oldu eline yüreğine sağlık bahtiyar abi :-) ama işin en güzel yanı san siro dan 3 puanla döndük

süper maçlardı kardeşimm, takımımdan yenilsekte memnunumm istediğim oyunu sahaya yansıttılarda şans'ım çok azdı işte

naaapalım başka sefere artıkk diyelimm :D

başarılarr kardeşimm

• muhibbi 2 - 3 berkegs
    berkegs 2 - 2 muhibbi

korkunç baskılı oynuyorsun berke :D ultimate defending yaptım akşam :D hakimiyeti yinede koruyamadık, sağ gösterip solla vuruyorsun bayılıyorum bu tarz oyununa kardeşimm

sanada başarılarr kardeşimm

not: ilk skordan emin değilim ama yenildiğimden eminim, yanlışsa düzeltirsin kardeşimm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

muhibbi 2 - 3 berkegs
    berkegs 2 - 2 muhibbi

korkunç baskılı oynuyorsun berke :D ultimate defending yaptım akşam :D hakimiyeti yinede koruyamadık, sağ gösterip solla vuruyorsun bayılıyorum bu tarz oyununa kardeşimm

not: ilk skordan emin değilim ama yenildiğimden eminim, yanlışsa düzeltirsin kardeşimm :D

Ben de hatırlamıyorum pek skorları

Ama sana şunu söyliyim abi: Hani sana diyordum ya sen maçın sonuna kadar aynı konsantrasyonu koruyamıyorsun ondan hep maçın sonlarına doğru mağlup duruma düşüyorsun diye...

İşte artık o durumdan eser kalmamış Gerçi bir Anadolu takımının Drogba'lı Sneijder'li Galatasaray'a karşı oynadığı gibi motivasyon patlamasıyla oynadın

İlk defa bu kadar zorlandım karşında. Kendini çok geliştirdin. Nitekim playoff'a yükseliceksin gibi duruyor

Bu arada penaltılar çok iyiydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

muhibbi 2 - 3 berkegs
    berkegs 2 - 2 muhibbi

Ben de hatırlamıyorum pek skorları

Ama sana şunu söyliyim abi: Hani sana diyordum ya sen maçın sonuna kadar aynı konsantrasyonu koruyamıyorsun ondan hep maçın sonlarına doğru mağlup duruma düşüyorsun diye...

İşte artık o durumdan eser kalmamış Gerçi bir Anadolu takımının Drogba'lı Sneijder'li Galatasaray'a karşı oynadığı gibi motivasyon patlamasıyla oynadın

İlk defa bu kadar zorlandım karşında. Kendini çok geliştirdin. Nitekim playoff'a yükseliceksin gibi duruyor

Bu arada penaltılar çok iyiydi

sorma ya harikasın :D maçı uzatmalardan penaltılara taşıyan ender rakiplerimdensin (öne geçtikten sonra penaltılara kalsın diye kendi kalesine gol attı kardeşimm, keyifli dakikaları uzatmış oldu) helalll

teşekkürler kardeşimm, vakit bulamıyorumm :(( vakit bulsam şöyle geniş bir zamanda skill mkilll takla makla onları öğreneceğimde işte çok zor :D

eline çok yakışıyor, tebrik ediyorumm, neymar'ı çok iyi kullananlardansın ben neymarı alınca düz koşu yaptırıyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi -- 1 Şubat 2013; 11:17:17 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.