Şimdi Ara

2013 Ultimate Team Cup 4 - MAÇLAR BAŞLADI! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
3
Favori
5.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar abiler kusura bakmayın turnuvayı yarıda bırakmak zorunda kalıyorum.Tatile çıkıcam o yüzden online olamayacağım.

böyle güzel turnuva düzenlediği için berke'ye teşekkür ederim.Herkese başarılar.
  • Sevgili mehmet-cann kardeşimm

20 dk spnra online oluyorumm maçlarımızı yapalımm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukaw nezaman müsaitsin?midi play off da devam etsin maçımızı yapalım da...
    haftasonu olmayacağım çarşamba perşembe bitirelim artık :)
  • Arkadaşlar çeyrek finalleri bu aksam allah kısmet ederse bitirip, yarı finallere geçiyoruz artıkk
  • Arkadaşlar gecikmelerden ötürü özür dilerim, işlerimin yoğunlugundan dolayı son 2 3 gündür hiç bakamadım foruma. Mert için çok üzüldüm, keşke devam edebilseydi turnuvaya.

Öncelikle Mini Playoff ile ilgili olarak eğer çeyrek final maçı bu akşam da oynanmazsa takipsizlik gerekçesiyle mukaw'ı turnuva dışında kalacaktır.

Kuralar:

yiğityeğiner vs edito ya da mukaw

BARLAS72 vs mamitek

Turnuvada hala oynanmamış bir çeyrek final maçı olmasına rağmen kuraları çektim. Pazar akşamına kadar artık turnuvayı bitirelim.

BAY vs Muhibbi ya da Ruud

Rakipsiz vs Shabab

Herkese şimdiden başarılar dilerim

NOT: Bahtiyar Abi finale ilk kez bu kadar yaklaştı, yalnızca bir adım kaldı abi. Koy şu ruud'a ! Bir de Rakipsiz vs Shabab maçının galibi Mert'in turnuvadan çekilmesi sebebiyle direk turnuva 3.sü olacaktır.

• Mukaw friend request yolladım hocam 24_2 arasi onlinem

• quote:

Orijinalden alıntı: berkegs

Arkadaşlar gecikmelerden ötürü özür dilerim, işlerimin yoğunlugundan dolayı son 2 3 gündür hiç bakamadım foruma. Mert için çok üzüldüm, keşke devam edebilseydi turnuvaya.

Öncelikle Mini Playoff ile ilgili olarak eğer çeyrek final maçı bu akşam da oynanmazsa takipsizlik gerekçesiyle mukaw'ı turnuva dışında kalacaktır.

Kuralar:

BARLAS72 vs mamitek

Turnuvada hala oynanmamış bir çeyrek final maçı olmasına rağmen kuraları çektim. Pazar akşamına kadar artık turnuvayı bitirelim.

Rakipsiz vs Shabab

NOT: Bahtiyar Abi finale ilk kez bu kadar yaklaştı, yalnızca bir adım kaldı abi. Koy şu ruud'a ! Bir de Rakipsiz vs Shabab maçının galibi Mert'in turnuvadan çekilmesi sebebiyle direk turnuva 3.sü olacaktır.

berke acayip bir adamsın kardeşim kopardın beni

Koy şu ruud'a !

kıyamammkiii kardeşimmm bitanedir o ya

bu akşam maçlarımızı yapabiliriz neden bu kadar emin olabiliyosun dersen benim kız bu gece dedesinde :D ultimate team şov başlıyorrr bu akşamm

kusura bakma mehmetim bu sefer halledeceğizz, sürpriz bir kadroyla çıkıyorum karşına :)) hazır olll :D

• Orhan dostum bu akşam yapalım maçları da belki finalde yapılır bu akşam başarılar dostum

• quote:

Arkadaşlar gecikmelerden ötürü özür dilerim, işlerimin yoğunlugundan dolayı son 2 3 gündür hiç bakamadım foruma. Mert için çok üzüldüm, keşke devam edebilseydi turnuvaya.

Kuralar:

BARLAS72 vs mamitek

Rakipsiz vs Shabab

ben de bu akşam Yiğit ile yapayım mı? dün gece gene bekledim.

zaten yenilecem. üstümdeki yükten kurtulayım

• Yapabilirsin dostum, "mukaw" konuyu takipsizlik nedeniyle hükmen yenik sayılmıştır.
  • Berkeciğimm RUUD (marka) bana yenilirse, finaldeyim değil mi ?

ona göre maçı önde kapatırsam biter bitmez şoka gireceğimm

buffon'u maça, aynı anda 3 top fırlatma makinesinden şut çekerek hazırlatıyorum
  • quote:

Yapabilirsin dostum, "mukaw" konuyu takipsizlik nedeniyle hükmen yenik sayılmıştır.

okey, ozaman yiğit akşam 11:30 gibi online olacağım. gireceksen şimdiden haber verirsen sevinirim
  • arkadaşlar dün başıma bir olay geldi. sizin fikrinizi alayım. ultimate açcınca karşıma yaklaşık 48e yakın adam verdi ve hepsi rus liginden gold futbolcular.
    sonra baktım param azalmışmı diye o da azalmamış. yaklaşık 15bine yakın sattım hepsini. sizce ne olmuş olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edito81

arkadaşlar dün başıma bir olay geldi. sizin fikrinizi alayım. ultimate açcınca karşıma yaklaşık 48e yakın adam verdi ve hepsi rus liginden gold futbolcular.
    sonra baktım param azalmışmı diye o da azalmamış. yaklaşık 15bine yakın sattım hepsini. sizce ne olmuş olabilir?

Ne güzel olmuş yaw ne olduysa iyi olmuş

keşke bizede olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas_ -- 7 Şubat 2013; 14:42:21 >
  • Shabab 1-3 rakipsiz
    rakipsiz 2-3 shabab orhan eline sağlık zevkli maçlardı ilk defa finale kaldım inşallah gerisi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli

Shabab 1-3 rakipsiz
    rakipsiz 2-3 shabab orhan eline sağlık zevkli maçlardı ilk defa finale kaldım inşallah gerisi gelir

tebrikler Adnan , sana sampiyonluk yakisir. Kir su seytanin bacagini al kupayi.

Ayrica Orhan seni de tebrik ederim, bir mac kazanmissin.

Deplasman golleri Adnan a yaradi bu turnuva.

• mamitek-barlas72 3-2
    barlas72-mamitek 1-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamitek

mamitek-barlas72 3-2
    barlas72-mamitek 1-1

Tebrikler
  • Günaydın millet ruud'la bağlantı problemimiz nedeniyle oynayamadık, pazar akşamı okulda olacak, oradan bağlanabiliyoruz.

Pazar akşamı yapacağız maçlarımızı bilgilerinize..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.