Şimdi Ara

2013 Ultimate Team Cup 4 - MAÇLAR BAŞLADI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
3
Favori
5.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ok sağolasın. Herkese başarılar simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berke mrh ,
    Shabab@ a kefilim , en gec yarin aksama alirim diyor.

istersen kurayi cekebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

Berke mrh ,
    Shabab@ a kefilim , en gec yarin aksama alirim diyor.

istersen kurayi cekebilirsin

Sen öyle diyorsan öyledir. Ben o zaman kuraları çekiyorum. Kartını almayan bir tek cemalakko kaldı.

Eğer yarın akşam üstüne kadar o da olmazsa yerine yedek katılımcılardan birini turnuvaya dahil edeceğim.

Herkese başarılar
  • Arkadaşlar grup kuralarına ve 24.12.2013 tarihine kadar oynamanız gereken maçların fikstürüne konunun ilk mesajından ulaşabilirsiniz

Puan tablosunu da oynanan ilk maçların ardından güncelleyip düzenli olarak birinci mesaja koyuyor olacağım.

Bütün duyuruları ve güncellemeleri oradan takip edebilirsiniz.

Tekrar herkese başarılar diliyorum
  • Herkese başarılar güzel turnuva olması dileğiyle
  • ut girmiyor beyler

sevgili rakiplerimmm yarın akşam 23:00 itibariyle müsait oluyorumm maçlarımızı yapabilirizz, şuan girmiyor girenilirsem karşılaştıkşarımla yine maçlarımızı yapabilirizz :))

herkese başarılarr

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

ut girmiyor beyler

sevgili rakiplerimmm yarın akşam 23:00 itibariyle müsait oluyorumm maçlarımızı yapabilirizz, şuan girmiyor girenilirsem karşılaştıkşarımla yine maçlarımızı yapabilirizz :))

herkese başarılarr

Yine maintenance var sanırım

Maçlar yarına kaldı
  • @mukaw
    @barlas72
    @osman abi
    beyler bu akşam 20 den sonra müsaitim alıntı veya pm bekliyorum herkese başarılar

• Benle maç yapacak arkadaş psn de ekle beni ben ekledimde kabul etmedin benle maç yapacaklar alıntı yaparsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcsatHD

Benle maç yapacak arkadaş psn de ekle beni ben ekledimde kabul etmedin benle maç yapacaklar alıntı yaparsa sevinirim.

Kardeşim bu turnuvalara yeni katılıyorsun sanırım. Burada birbirimize daha cok takma adimizla,biliyorsak ve samimiysek ismimizle,abi veya kardeş gibi daha dostane ifadelerle sesleniyoruz."benimle mac yapacak arkadas" yerine bunlardan birini,"beni ekle" seklinde emir kipi kurmak yerinede rica ile istemeyi tercih edebilirsin.saygi olayına çok önem veriyoruz burada,ufak bir hatırlatma yapmak istedim yeni katılan arkadaslara.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Orijinalden alıntı: hcsatHD

Benle maç yapacak arkadaş psn de ekle beni ben ekledimde kabul etmedin benle maç yapacaklar alıntı yaparsa sevinirim.

Kardeşim bu turnuvalara yeni katılıyorsun sanırım. Burada birbirimize daha cok takma adimizla,biliyorsak ve samimiysek ismimizle,abi veya kardeş gibi daha dostane ifadelerle sesleniyoruz."benimle mac yapacak arkadas" yerine bunlardan birini,"beni ekle" seklinde emir kipi kurmak yerinede rica ile istemeyi tercih edebilirsin.saygi olayına çok önem veriyoruz burada,ufak bir hatırlatma yapmak istedim yeni katılan arkadaslara.

hocam bu sene katıldım kusura bakma bir daha yapmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli

@mukaw
    @barlas72
    @osman abi
    beyler bu akşam 20 den sonra müsaitim alıntı veya pm bekliyorum herkese başarılar

mersinlii genemi sen yaa

gene 10 tane yicem galba
    uhh 2 şampiyonluğu olan berke de var

latife bi yana akşam 20 gibi bi aksilik olmazsa bende on olcam görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS72

quote:

Orijinalden alıntı: dikkat mersinli

@mukaw
    @barlas72
    @osman abi

mersinlii genemi sen yaa

gene 10 tane yicem galba
    uhh 2 şampiyonluğu olan berke de var

latife bi yana akşam 20 gibi bi aksilik olmazsa bende on olcam görüşmek üzere

Yok dostum bu defa bir atarsam iyi akşama görüşürüz

• @Bahtiyar Abi
    @BARLAS72
    @mukaw

Arkadaşlar akşam müsaitseniz maçlarımızı yapabiliriz. Saat 9-10'dan sonrası benim için uygun
  • @coupe96
    @Muhibbi
    @ynryilmaz

boş olduğunuz bir ara maçları yapsak iyi olur.boş olduğunuz zaman mesaj atarsınız ben genellikle boşum maçları yaparız.
  • Sevgili Rakiplerimm

Maçlarımız için bugün ve daha sonraki günler 23:30 - 02:00 arası müsaitimmm

San Siro'da bu zamanda ayaz var, oyuncularınıza içlik giydirmeyi ihmal etmeyin

sonra yenilirseniz, çok soğuktu oynayamadık, kalecim grip oldu vs, bahaneleriniz olmasın
  • quote:

Sevgili Rakiplerimm

sonra yenilirseniz, çok soğuktu oynayamadık, kalecim grip oldu vs, bahaneleriniz olmasın

hocam 22:00 / 23:00 arası online olabilirsen yaparız olamazsan canın sağolsun

• quote:

Sevgili Rakiplerimm

O zaman ilk randevun benimle

• shabab, vredd ve yigit ben müsaitim ve psn'deyim !
  • Arkadaşlar kartını almayan cemalakko'nun yerine yedeklerden mamitek turnuvamıza dahil olmuştur. Kendisine de turnuvada başarılar diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.