Şimdi Ara

2013 Ultimate Team Cup 4 - MAÇLAR BAŞLADI! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
3
Favori
5.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkegs

quote:

Orijinalden alıntı: Vredd

Berke hocam biz fiksturde olmamasina ragmen ikimizde online olunca edito81 hocamla maclarimizi yaptik sorun olmayacagini dusunerek

Vredd : 3 - edito81: 0
    edito81 : 0 - vredd :5 eklersen sevinirim sorun olursa tekrar ounariz yada o fikstur geldiginde hatirlaabilirim herkese iyi geceler

Maçınız geçerli fikstürde bulunmadığı için geçerli sayamayacağım. İleriki fikstürlerde tekrar oynamanız gerekecek

selamlar, gece ben epey bir bekledim baktım benim maç yapacağım kimse yoktu en azından turnuva hızlansın diye arkadaşımla oynadık. benim için sorun yok isterseniz kabul edebiliriz. ya da fikstür zamanı gelince uygunsa bu skorları geçerli sayabiliriz.
    karışıklık için kusura bakmayın.

not bu akşam ben yokum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutelbir56

@edito81
    @mamitek
    @vredd

yarin 13 ile 16 saatleri arasi musaitim gece vardiasinda oldugum icin durum boyle.

abi bugun aksam 6 ya kadar yada gece 11 den sonra uygunum yarın içinde aynısı geçerli uygun oldugun bir vakit yapalım
  • quote:

quote:

@edito81
    @mamitek
    @vredd

yarin 13 ile 16 saatleri arasi musaitim gece vardiasinda oldugum icin durum boyle.

abi bugun aksam 6 ya kadar yada gece 11 den sonra uygunum yarın içinde aynısı geçerli uygun oldugun bir vakit yapalım

tmm eve gecince haber verecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suan online im 1 saat vaktim var

• @ynryilmaz hocam artik bi maçımızı yapsak psn dede online olmuyorsun , yani ekledim kabul etmemişsin maçızımı yapalım biran önce .
  • Bahtiyar Abi akşam 11 gibi online olucam. Sen de olursan maçlarımızı yapabiliriz
  • DUYURU

Arkadaşlar yeni fikstürü konunun birinci mesajından bulabilirsiniz. Fikstürdeki maçlarınızı bitirmek için son tarih 26 Ocak 2013 Cumartesi günüdür.

Herkese başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 23 Ocak 2013; 22:56:43 >

• @Vredd
    @edito81

arkadaşlar sizleri eklememe rağmen hala kabul etmediniz. lütfen kabul edin de yarın şu maçları halledelim mümkünse...yarın 18.00 ile 23.00 arası müsaidim başarılar...

psn: Black_3Flags
  • @Osman Abi
    @Yener Abi

Müsaitseniz maçlarımızı bu akşam yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shabab

@Vredd
    @edito81

arkadaşlar sizleri eklememe rağmen hala kabul etmediniz. lütfen kabul edin de yarın şu maçları halledelim mümkünse...yarın 18.00 ile 23.00 arası müsaidim başarılar...

Edelim hocam ben kabul ettim seni online degildin ben birazdan online olucam istersen birazdan istersen yarin yapalim nasil istersen hocam

• DUYURU

Güncel puan tablosunu konunun birinci mesajında bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkegs -- 23 Ocak 2013; 23:09:30 >

• quote:

quote:

@Vredd
    @edito81

Edelim hocam ben kabul ettim seni online degildin ben birazdan online olucam istersen birazdan istersen yarin yapalim nasil istersen hocam

eywallah dostum:)inşallah maçları yarın hallederiz...
  • Ben trade'e dalmışım gitmişim..Turnuva başlamış:DDD

If russel'ımı aldım...Bır ıkı ısınma macı yapayım..

Yanlız berke hıc kusura bakma ılk macımı senle yaparak canımı fılan sıkamam hıc:)

Sen daha cok beklersın
  • Benımle macı olan yazarsa psn'sını ekleyeyım..
  • Beyler aranizda hazirlik maci yapmak isteyen varsa ekleyin yapalim yabanciyla oynamaktansa karsilikli oynariz onlineim suan psn utk_utk

• quote:

@Vredd
    @edito81

Sen bende mevcutsun. Yanlız 23:30 gibi girebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ynryilmaz

Benımle macı olan yazarsa psn'sını ekleyeyım..

hocam benim senle maçım vardı psn: apakS-90
  • @barlas
    @dikkat mersinli

Hocam ne zaman müsaitsiniz maçlarımızı yapalım biran önce
  • quote:

suan online im 1 saat vaktim var

hep gece mi çalışıyorsun? eğer öyleyse nasıl oynayacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynryilmaz

Benımle macı olan yazarsa psn'sını ekleyeyım..

Yener abiii senle maçımız varmış ne zaman müsait olursun

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.