Şimdi Ara

2013 Volkswagen Polo 1.2 Trendline aldım. Sorularım var .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
3.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linkteki aracı almayı planlıyorum fiyatı hakkında ne dersiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-polo-1.2-tdi-bluemotion-135688152/detay/
  • 2006 senesinde gümüş gri, 1.4 benzinli, trendline bir polo almışlığımız var. O zaman aracın dahsboardu dahil içeride temas edebileceğiniz her yeri "tahta" plastikti. Deri direksiyon hak getire... Sonradan epey iyileştirdiler, trendlinde bile yumuşak doku var artık, bayide gördüm. Paspası bize hediye ettiklerini hatırlıyorum birde vw metal anahtarlık vermişlerdi. Bu güne kadar sadece periyodik bakım gördü, lastikler değişti. Başkaca bir iş çıkartmadı. Abs, klima, teyp ve iki hava yastığından başka bir donanımı yok. Zaten b segment bir araç birde bu kadar yavan olunca açıkçası pek tat vermiyor. Yol tutuşu ve sürüşü sınıfına göre düzgün, kararlı. Zaten başkada bir kozu yok. Fakat kısıtlı bir bütçe söz konusu ise ve ikinci el sizin için önem taşıyorsa "baz donanım" polo alarak çok mantıklı bir iş yapmışsınız. İki gün sonra aracı sattığınızda 10 bin lira fazla verdiğiniz donanım pakedinin hikayesini kimse dinlemeyecek. Kaza, boya yoksa ve klima varsa birde markası vw ise çok kolay ve güzel fiyattan satarsınız. Bizimkini sormak için ilk kapısını çaldığımız galerici, tam piyasa değerini (hatta bir fırt yukarısını) derhal ve nakden vermeyi kabul etti. Bütçem sınırlı, alıp uzun süre binerim, donanımda severim,geniş bagajı olsun diyen biri kia rioya bakmalı, fakat ikinci el önemli 3-4 seneye kalmaz satar model-segment yükseltirim mantığındaysanız trendline poloyu tek geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

linkteki aracı almayı planlıyorum fiyatı hakkında ne dersiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-polo-1.2-tdi-bluemotion-135688152/detay/

o direksiyonu görünce almaktan vazgeçerdim ben olsam. Ayrıca 1.2 dizeller çok gürültülü. Alacaksanız 1.6 dizel bakın derim. Aradaki farka değer.
  • 1.6 boş bu daha donanımlı gürültü aşırı mı radyoyu açsam olmaz mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

linkteki aracı almayı planlıyorum fiyatı hakkında ne dersiniz

Bluemotion olanlar comfortline'a gore donanimli ayrica esp de var yakiti cok az ; ancak motor 3 silindir olmasindan dolayi sesli bir karakteri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Donanım farkı olur , nasıl bir sevdadır ki bu tercih ettiğiniz modeli incelemeden aldınız

+1
  • benim gözümde trendline polo otomobil değil arabadır. Size tavsiyem comfortline donanım tercih etmeniz.
  • Aynı paraya 1.4 ibiza alınır, hemde polo ya göre bayağı donanımlı olur.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-2013-hyundai-i20-sense-140506008/detay

Bu aracın 0 ını bayi 32.750 ye bıraktı. Yo yok araçta kesinlikle i -20 tavsiye ediyorum motor polodan daha atak. Navigasyonu sensörleri çelik jantı sis farı ne ararsan var
  • Afedersin içine binmediğin arabayı satın almak nasıl bir duygu,heyecanlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

2006 senesinde gümüş gri, 1.4 benzinli, trendline bir polo almışlığımız var. O zaman aracın dahsboardu dahil içeride temas edebileceğiniz her yeri "tahta" plastikti. Deri direksiyon hak getire... Sonradan epey iyileştirdiler, trendlinde bile yumuşak doku var artık, bayide gördüm. Paspası bize hediye ettiklerini hatırlıyorum birde vw metal anahtarlık vermişlerdi. Bu güne kadar sadece periyodik bakım gördü, lastikler değişti. Başkaca bir iş çıkartmadı. Abs, klima, teyp ve iki hava yastığından başka bir donanımı yok. Zaten b segment bir araç birde bu kadar yavan olunca açıkçası pek tat vermiyor. Yol tutuşu ve sürüşü sınıfına göre düzgün, kararlı. Zaten başkada bir kozu yok. Fakat kısıtlı bir bütçe söz konusu ise ve ikinci el sizin için önem taşıyorsa "baz donanım" polo alarak çok mantıklı bir iş yapmışsınız. İki gün sonra aracı sattığınızda 10 bin lira fazla verdiğiniz donanım pakedinin hikayesini kimse dinlemeyecek. Kaza, boya yoksa ve klima varsa birde markası vw ise çok kolay ve güzel fiyattan satarsınız. Bizimkini sormak için ilk kapısını çaldığımız galerici, tam piyasa değerini (hatta bir fırt yukarısını) derhal ve nakden vermeyi kabul etti. Bütçem sınırlı, alıp uzun süre binerim, donanımda severim,geniş bagajı olsun diyen biri kia rioya bakmalı, fakat ikinci el önemli 3-4 seneye kalmaz satar model-segment yükseltirim mantığındaysanız trendline poloyu tek geçerim.

çok güzel özetlemişsiniz.

evet iç plastik yumuşak değil ama asla kalitesiz ve ucuz dandik değil, başka içi sert plastik arabalarla karşılaştırın daha iyi olduğunu göreceksiniz. Donanım olayı görecelidir şu an biliyorum ki çoğu kişi kullanmadığı donanıma para ödüyor, bu ihtiyaca göre belirlenmeli.

• 1.2 eğer TDI ise kafanızı duvarlara vurmaya başlayın. Neyse artık çok rahat bir traktörünüz olur

• 2000 yılında sıfır sienaS almıştım. 1.2 75bg 3 silindir...

Yıl olmuş 2013...

1.2 70bg 3 silindir, araba..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 19 Ekim 2013; 21:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

quote:

2006 senesinde gümüş gri, 1.4 benzinli, trendline bir polo almışlığımız var. O zaman aracın dahsboardu dahil içeride temas edebileceğiniz her yeri "tahta" plastikti. Deri direksiyon hak getire... Sonradan epey iyileştirdiler, trendlinde bile yumuşak doku var artık, bayide gördüm. Paspası bize hediye ettiklerini hatırlıyorum birde vw metal anahtarlık vermişlerdi. Bu güne kadar sadece periyodik bakım gördü, lastikler değişti. Başkaca bir iş çıkartmadı. Abs, klima, teyp ve iki hava yastığından başka bir donanımı yok. Zaten b segment bir araç birde bu kadar yavan olunca açıkçası pek tat vermiyor. Yol tutuşu ve sürüşü sınıfına göre düzgün, kararlı. Zaten başkada bir kozu yok. Fakat kısıtlı bir bütçe söz konusu ise ve ikinci el sizin için önem taşıyorsa "baz donanım" polo alarak çok mantıklı bir iş yapmışsınız. İki gün sonra aracı sattığınızda 10 bin lira fazla verdiğiniz donanım pakedinin hikayesini kimse dinlemeyecek. Kaza, boya yoksa ve klima varsa birde markası vw ise çok kolay ve güzel fiyattan satarsınız. Bizimkini sormak için ilk kapısını çaldığımız galerici, tam piyasa değerini (hatta bir fırt yukarısını) derhal ve nakden vermeyi kabul etti. Bütçem sınırlı, alıp uzun süre binerim, donanımda severim,geniş bagajı olsun diyen biri kia rioya bakmalı, fakat ikinci el önemli 3-4 seneye kalmaz satar model-segment yükseltirim mantığındaysanız trendline poloyu tek geçerim.

evet iç plastik yumuşak değil ama asla kalitesiz ve ucuz dandik değil, başka içi sert plastik arabalarla karşılaştırın daha iyi olduğunu göreceksiniz. Donanım olayı görecelidir şu an biliyorum ki çoğu kişi kullanmadığı donanıma para ödüyor, bu ihtiyaca göre belirlenmeli.

Zaten donanım benım ıcın önemli değil. Benim için önemli olan 2.el de satarken zorlanmamam.Bu arada ınternette cok satılık var bu kadar ınsan arabadan memnun değil ondan mı satıyolar

Motoru ve yakıtı hakkında yorum yaparsanız sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: mrte

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

quote:

Zaten donanım benım ıcın önemli değil. Benim için önemli olan 2.el de satarken zorlanmamam.Bu arada ınternette cok satılık var bu kadar ınsan arabadan memnun değil ondan mı satıyolar

Motoru ve yakıtı hakkında yorum yaparsanız sevınırım

Her aracın felaket satanı var, sahibindene bakarsanız çoğu kişi keyfi ilan veriyor ve her sebepten dolayı araç satılabilir, borç, model yükseltme, beklentiyi karşılamama vb.

Motor olarak 1.2 bir araçtan beklenmeyecek şekilde seri olduğunu söyleyebilirim, araç abimin ve genel olarak memnun bir sıkıtı yok, tüketim olarak ort 100 km de 30-35 tl civarı sanıyorum, tam bilgi alırım isterseniz, motor 3 silindir olduğu için ilk çalıştırırken biraz sarsıntılı ama normalde sorun yok ve biraz gaza yüklenince gayet hoş bir homurdanma sesi var, sanki gti ama gidiş o şekilde değil , dediğim gibi şehir içi için yeterli uzun yolda tabi ki biraz ağır veya 5 kişi binince biraz ağırlaşıyor, çekişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

2000 yılında sıfır sienaS almıştım. 1.2 75bg 3 silindir...

Yıl olmuş 2013...

Tuketim ve performans verileri 2014 teknolojisi tasisa kabul edilebilir , ancak aracta ne performans var ne de ekonomi
  • Alacağınız arabayı incelemeden koltuğuna oturmadan nasıl alabilidiniz?

• Oturmadıgımı nereden cıkardınız oradakı Poloları inceledim.Sadece trendline donanıma sahip poloyu inceleyemedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

2000 yılında sıfır sienaS almıştım. 1.2 75bg 3 silindir...

Yıl olmuş 2013...

Tuketim ve performans verileri 2014 teknolojisi tasisa kabul edilebilir , ancak aracta ne performans var ne de ekonomi

Bu tür araçlar gitmiyor. Hele birde uzun yola çık, hayata küsersin...
    Az yaktığı sanılsada, realite de öyle olmuyor.

Ben olsam, bu araç için 1.4 den aşağı almazdım.

• bugün tesadüfen Fiat ın internet sitesinde fırsat araçlarında 0 km 2012 model baz donanım bravo vardı. 35000 Tl idi fiyatı. bahsettiğiniz aracı ona katlar.
    bu arada bilmediğiniz bir aracı nasıl alıyorsunuz anlamadım. çok paranız da yoktur olsaydı b sınıfı almazdınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.