Şimdi Ara

2013 YENİ SYMBOL İNCELEMELERİM (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
4
Favori
89.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 41 deyip durdunuz, arabanın fiyatı 41 kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

yuh onun capsini alirken ne amacladin?

mobil surumde arada bir olan hata o.

Ne adamsın utku bir sen kullanıyorsun mobili tableti seneden habersiz reklammi yapıyor telefonun

Farkedince sildim işte. Onu da mı göremiyorsun?

Yav he her sildigin yanildigina yetmez. Yanıltmaya çalıştığına da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabanın fiyatı 41 değil arkadaşlar.

http://renault.com.tr/araba/binek/yeni-symbol/fiyat
  • quote:

Arabanın fiyatı 41 değil arkadaşlar.

Opsiyonları işaretleyince 41 oluyor ayrıca opsiyonlarda neden stepne var ona da mı para vereceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardo 11

quote:

Opsiyonları işaretleyince 41 oluyor ayrıca opsiyonlarda neden stepne var ona da mı para vereceğiz ?

Bütün modellerin tüm opsiyonlar eklenmiş fiyatları mı konuşuluyor burada? Bayiye gidince 41'e bunu alcan diye silah mı dayıyorlar başına?

Stepne de artık pek çok B segmentinde opsiyon. Pek çok C segmentinde de tam boy stepne yok.

• Bence pahalı ve tipsiz.

Bir önceki kasa daha güzeldi.
  • quote:

quote:

quote:

Bütün modellerin tüm opsiyonlar eklenmiş fiyatları mı konuşuluyor burada? Bayiye gidince 41'e bunu alcan diye silah mı dayıyorlar başına?

Stepne de artık pek çok B segmentinde opsiyon. Pek çok C segmentinde de tam boy stepne yok.

Kendini neden bu kadar kasıyorsun anlamadım ayrıca 0 araç alırken madem opsiyonlu stepneyi mecbur alacaksın..

O kadar para vermişken de arkada park sensörü olmasın mı yani ?

37 bin tl diye göz boyamaya gerek yok o araç benim gözümde en kötü 40 bin tl dir.

• quote:

merak ettim hangilerinde?cidden.
  • quote:

He bide senin haberini aldığın bayi indirimlerine stepne dahil mi ?
  • quote:

Kendini neden bu kadar kasıyorsun anlamadım ayrıca 0 araç alırken madem opsiyonlu stepneyi mecbur alacaksın..

37 bin tl diye göz boyamaya gerek yok o araç benim gözümde en kötü 40 bin tl dir.

Olmasın diyene 37. Stepne olsun istiyorsan al 250 lira ekstra verip. Park sensörünü de 80'e dışarıda taktırırsın. Yine 40 olmadı. Renault'un yapacağı bayii indirimini de bir kenara yazarsak liste fiyatından da daha ucuza gelecek. Renault güzel indirimler yapan bir firma.

Göz boyama dediğin fiyatın içinde ön ve yan hava yastıkları, esp, asr, bir kaç 3 harfli güvenlik ekipmanı daha, bluetoothlu teyp var ve bu araba 27 bine alsan bile bunları standart sunuyor. El insaf.

Benim kasmam bir yana da; neden kötülemek ve fiyatı şişirmek için üyeler el ele vermiş durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 17 Şubat 2013; 1:26:30 >

• quote:

quote:

Olmasın diyene 37. Stepne olsun istiyorsan al 250 lira ekstra verip. Park sensörünü de 80'e dışarıda taktırırsın. Yine 40 olmadı. Renault'un yapacağı bayii indirimini de bir kenara yazarsak liste fiyatından da daha ucuza gelecek. Renault güzel indirimler yapan bir firma.

Göz boyama dediğin fiyatın içinde ön ve yan hava yastıkları, esp, asr, bir kaç 3 harfli güvenlik ekipmanı daha, blurtoothlu teyp var ve bu araba 27 bine alsan bile bunları standart sunuyor. El insaf.

Benim kasmam bir yana da; neden kötülemek ve fiyatı şişirmek için üyeler el ele vermiş durumda?

Tamam stepne dahi almadığımızı farz edelim (dağın başında patlarsa Renault'un indirimlerinden yararlanarak çekici çağırırız)

37 bin tl'ye bu araç için yani tasarım olsun kalite olsun yinede bence fazla fiyatı.

• quote:

Tamam stepne dahi almadığımızı farz edelim (dağın başında patlarsa Renault'un indirimlerinden yararlanarak çekici çağırırız)

37 bin tl'ye bu araç için yani tasarım olsun kalite olsun yinede bence fazla fiyatı.

Bayiiden çıktıktan sonra stepne işini 150 liraya halledersin. Al bir stepne dursun.
  • quote:

quote:

Bayiiden çıktıktan sonra stepne işini 150 liraya halledersin. Al bir stepne dursun.

50 tl ye de bulurum ben stepne önemli olan o değil o tipsiz araç için verilen para önemli.

Neyse almayacağım için fazla karıştırmayayım konuyu alacak arkadaşları yanıltmayayım.
  • quote:

quote:

çığrından çıktın iyice park sensörünü dışarda taktır 80e 50ye dışardan stepne ohoo hanidvnanımı logandan ayırıyordu bu arabayı loganadfa dışarda takarım ben sensör yazarım sümbül.

lansman ile karıştırdın sen iyice lansmanda tutundurma yapılır kardan kısılır daha sonra liste fiyatından devam edilir ayrıca celyse için bayi indirimleri söz konusu linea içinde

• Arabanın tipi çok kötü değil bence ama sonuçta dacia türevi içi kötü duruyor. Ha şimdi çıkıp biri demesin mercedes'te dci motor kullanıyor diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

quote:

çığrından çıktın iyice park sensörünü dışarda taktır 80e 50ye dışardan stepne ohoo hanidvnanımı logandan ayırıyordu bu arabayı loganadfa dışarda takarım ben sensör yazarım sümbül.

lansman ile karıştırdın sen iyice lansmanda tutundurma yapılır kardan kısılır daha sonra liste fiyatından devam edilir ayrıca celyse için bayi indirimleri söz konusu linea içinde

Stepway'de ayrıldığı donanımlarıdışarıda yaptıramıyorsun. Stepne gibi ıvır zıvır şeyler değil. Dışarıda yan hava yastıkları taktırabiliyor musun? Yol bilgisayarı? Klima?

Stepne ve park sensörü çok kolay giderilebilecek eksiklikler. Bunları almak için illa ki 40'a çıkmaya gerek yok.

AYnı fiyat olsa ben de Linea alırım ama fiyat yüksek işte.

• reno ülkemiz şartlarında kendini ispatlamış dci dizel motoru olsun , uygun bakım ücretleri olsun

ekonomik araç arayanlar için yıllarca en çok tercih edilen araç olmuştur.

yeni kasa logana yeni symbol ismini vererek ticari açıdan daha başarılı olacağını düşünüyorum.

full dizel 39-40 lira eder.

alana şimdiden hayırlı olsun
  • Yeni clioyu direkt sedana çevirip symbol deselerdi, yok satarlardı ama bu araba cidden Logan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

reno ülkemiz şartlarında kendini ispatlamış dci dizel motoru olsun , uygun bakım ücretleri olsun

ekonomik araç arayanlar için yıllarca en çok tercih edilen araç olmuştur.

yeni kasa logana yeni symbol ismini vererek ticari açıdan daha başarılı olacağını düşünüyorum.

full dizel 39-40 lira eder.

alana şimdiden hayırlı olsun

O fiyata Turkiye'nin sembolune binerek en mantikli tercihi yapmis olacaklar. Gule gule kullansinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum okudum

özellikle "citroen ve pegueot alırım o paraya" yorumlarından sonra kızdım hatta renoya bir kullanıcı olarak.

sonra dedim ki bir de ben bakayım şu fiyatlara.

sayın yorumcular ben size ne diyeyim o kadar lafınızdan sonra görüyorum ki reno citroen den 4000 lira daha ucuz.

tamam kullanılan plastik kalitesi farklı olabilir ama aynı fiyata satılıyor atmosferi oluşturmayın.

insaf
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.