Merhaba arkadaşlar bende 2013 ygs/lys mağdurlarındanım.Sınava çok az bir zaman kalmış olsada ben daha henüz çalışmaya başlamadım. Hedefim ygs de ham olarak 380 puan yapmak, ocak ayına kadar sadece ygs çalışmayı düşünüyorum elimde kitap olarak GÜVENDER ygs matematik konu anlatım seti (3 lü kitap halinde) + ygs güvender geometri konu anlatım kitabı + güvender ygs matematik,geometri,türkçe soru bankaları mevcut. Ocak ayına kadar ygs çalışmayı düşünüyorum yani önceliğim ygs olucak, Lys yi ilk sınavdan sonra çalışmayı düşünüyorum. Asıl sormak istediğim konuya gelicek olursak ygs de çok iyi bir temelim yok ve daha henüz çalışmaya başlamadım bu akşamdan itibaren çalışmaya başlasam konu anlatımlarını, soru bankalarını ve deneme setlerini bitirip istediğim seviyeye gelebilirmiyim ? ve bu süreçte çalışma konusunda bana vericeğiniz tavsiyeler nelerdir? şimdiden herkese çok teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme