Şimdi Ara

2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı || Ana konu (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.749
Cevap
19
Favori
46.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SINAV SORULARINAhttp://nasilyapalim.com/ygs-soru-kitapcigi-indir.html DAN ULAŞABİLİRSİNİZ
  • masallah herkes ustun zekali. herkesin 1,90 boyunda kasli sarisin olmasi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

masallah herkes ustun zekali. herkesin 1,90 boyunda kasli sarisin olmasi gibi

burası dh
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Buradaki netlere bakıyorum 400 aşağısı yok kimse sınav zordu demesin o halde hatta buraya bakarsak en az 5-10k geriler siralamalar hatta 15k

Türkçe ile başladı çoğu kişi geçen sene. Türkçesi kötü geçince moral olarak çöktü. Kaygı, stres arttı. Sonucunda puanlar düştü. Bu sene gözlemlediğim ahım şahım bir Türkçe yoktu. Puanlar yükselir. Ben matematikten başladım bu sene. Problemleri çok orjinaldi ama yapan yine yaptı. Bu sene puanlar yükselir.
  • arkadaşlar ygs 122 net
    ygs1 puanım 420 civarı gelecek aksilik olmazsa
    okuldan 43 puan geliyor
    sizce ytü bilgisayar mühendisliği için şansım nedir olur mu :)
  • Arkadaşlar konuştuğum herkes sınavda kötü yaptığını söylüyor morallarenizi bozmayın puanlar düşer ama aşırı bi şey beklemeyin bence
  • en kötü ihtimalle 95 en iyi ihtimalle 105 net civarı bişey geliyo o da 355-375 arasında puanlara denk geliyo kaç binlere girerim sizce? ve lysde en fazla ne kadar yükseltebilirim? sayısalcıyım
  • Sonuçlar ne zaman açıklanır? Admin 2013 YGS sonuçları diye bir konu açsana sonuçları oradan konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Kardesim girdi sinava
    Turkce 35 net
    Sosyal 32.5 net
    Mat 37,5 net
    Fen 38.75 net

Sayisalci kendisi.. kac puan gelir ? Siralamasi nasil olur bilgi verirmisiniz.
    Tsk

YGS-1 : 468,77 YGS-2 : 470,019... geçen seneye göre de 1600-1700 arasına tekabül ediyor...

Bu arada kardeşin insan mı?

• Arkadaslar ben dindende soru yaptim felsefeninde hepsini yaptim 10 soru iptal olacak diyorlar dershanede sizce bu konu hkknds ne dusunuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: jgijgijgi

Arkadaslar gercekten tebrikler ya forumda ne kadar guzel netler yapanlar var. Ben mfciyim 360 puan bekliyorum ama gecen seneki gibi 60k filan olmicak heralde baksana herkes cosmus bu sene

aynen ya bir tek biz yapamadik sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Biliyorum yalnız değilim o yüzden siz de kendinizi yalnız hissetmeyin diye yazıyorum.
    Sayın DH einsteinleri sizi de tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Cevaplarına bakamadım ama
    Türkçe den 15-20 arası net
    Sosyalden 15-20 arası net
    Matematikten 1-6 arası net
    Fenden de 1-6 arası net bekliyorum.

Ygs 1 için sınavdan önce hedefim 240 dı ama sanırım olmayacak. Hayırlısı olsun buna da şükür.
    Sizce ortalama bu netlerle ygs1 ne kadar olur?

bende anlamadim yav millet bilerek mi yaziyir.yoksa sadece iyi gecenler mi konusuyor bu konuda

• tam emin değilim ama yaptığım hesaplamalara göre türkçe bölümünden 17 doğru gerisi yanlış, sosyal bölümünden de 15 doğru gerisi yanlış. açık öğretim için yeterli olur mu? barajı geçer miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 26 Mart 2013; 13:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

tam emin değilim ama yaptığım hesaplamalara göre türkçe bölümünden 17 doğru gerisi yanlış, sosyal bölümünden de 15 doğru gerisi yanlış. açık öğretim için yeterli olur mu? barajı geçer miyim?

YGS1: 132.346 YGS2: 131.250 YGS3: 171.250
    YGS4: 168.750 YGS5: 159.688 YGS6: 146.500

netleri doğru söylediysen 9 puanla geçemedin :\

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

tam emin değilim ama yaptığım hesaplamalara göre türkçe bölümünden 17 doğru gerisi yanlış, sosyal bölümünden de 15 doğru gerisi yanlış. açık öğretim için yeterli olur mu? barajı geçer miyim?

açıköğretim radyo tv bölümü var ona girmek istiyorum. hangi puan türünden alıyor acaba? onu da bilmek lazım

edit: matematıkten 2 doğru olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 26 Mart 2013; 13:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mlk.

quote:

Buradaki netlere bakıyorum 400 aşağısı yok kimse sınav zordu demesin o halde hatta buraya bakarsak en az 5-10k geriler siralamalar hatta 15k

bence ilk on binde en fazla 2-3 bin oynama olur.

ilk on binde 2-3k oynama ne demek hocam bence oldukça fazla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mlk.

quote:

bence ilk on binde en fazla 2-3 bin oynama olur.

ilk on binde 2-3k oynama ne demek hocam bence oldukça fazla

geçen sene de böyle dediler sıralamalar beklenenden çok daha iyi geldi boşuna milletin moralini bozanlar var sonuçlar açıklanınca göreceksiniz değişen pek bir şey olmaz ösym dengeli yapıyor sınavları

• quote:

quote:

http://egitim-merkezi.com/acikogretim-2-yillik-ygs-baraj-puani-kac/

burada ygs 3 ve 4 ten 140ı geçince açıköğrekime başvuru yapılabilniyor yazıyor

• arkadaşlar okul öncesi istiyorum okul puanımla beraber 380-400 arası bi puan bekliyorum sizce bi yer gelir mi? bu sene puanlar nasıl olur?
  • quote:

quote:

quote:

http://egitim-merkezi.com/acikogretim-2-yillik-ygs-baraj-puani-kac/

burada ygs 3 ve 4 ten 140ı geçince açıköğrekime başvuru yapılabilniyor yazıyor

ops !,180 sanıyordum ben.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.