Şimdi Ara

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
19
Favori
41.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yökü arayan var mi? Gidip yuz yuze konuşabilicek biri varsa o da yararimiza olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda yollayan var mı ? Nereye nasıl yolluyoruz ? Paylaşılan dilekçeyi mi yolluyoruz kesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllisNeptune

Yökü arayan var mi? Gidip yuz yuze konuşabilicek biri varsa o da yararimiza olabilir.

Ben aradım yökü şuanlık böyle bir çalışma bulunmamaktadır demişlerdi.sizde arayın isterseniz ne kadar ilgili olursak okadar iyi bizim için.

Ankarada yaşayan arkadaşlar varsa yöke gidip yüzyüze görüşebilirler daha detaylı bilgi edinebiliriz.
  • Herkes ayni zamanlarda yollamaya calissin ki birbirine yakin zamanlarda sllerine gecerse daha dikkat cekici olur. O dilekce kesin mi?

• Bende aradim gecen sene oldu ama bu sene olmayacak dendi. Ama sitemizi takip edebilirsiniz dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALex-56

Buyrun arkadaşlar ben bir örnek yaptım.
     2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenlerhttps://store.donanimhaber.com/a3/2a/5e/a32a5e6e7a7f517fb009ce1412f00fec.jpg

Ama zamanlama konusunda sıkıntı olmadi ki gecen sene olmustu o bence gecerli bu magduriyet olarak gormezler bunu degistirelim

• quote:

quote:

2014-2015 Ara dönem Merkezi yatay geçiş isteyenlerhttps://store.donanimhaber.com/a3/2a/5e/a32a5e6e7a7f517fb009ce1412f00fec.jpg

Ama zamanlama konusunda sıkıntı olmadi ki gecen sene olmustu o bence gecerli bu magduriyet olarak gormezler bunu degistirelim

Yeni kazanan ve bolumunden begenmiyenler icin desek daha iyi olmaz mi

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    Bencede Dilekçe ye geçerli nedenler yazmamız gerekli bu geçen seneki dilekçeye çok benziyor.
    Dilekçede nelerden bahsetmeliyiz tavsiyesi olan arkadaşlar buraya yazarlarsa daha özenli bir dilekçe yazabiliz.
    Bence Gönderecek kişi sayısının artmasıni bekleyelim şuanda çok az kişiyiz yaklaşık 2.5 ay var zaten 1-2 hafta içinde en güzel dilekçeyi belirleyip ayni zamanda göndermeye çalışalım
  • Dilekçeler şu adrese gönderilecektir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 06539 Bilkent Ankara-Türkiye
  • samot S kullanıcısına yanıt
    Öyle dersek 2-3-4 sınıf öğrencileri,hazırlık okumuş 1. Sınıf öğrencileri yine mağduriyet yaşayacaklar.tüm öğrencileri kapsarsa daha iyi olur.
  • by_samet20 kullanıcısına yanıt
    acaba dilekçede bahar döneminde 1. sınıfta merkezi puanı yetmeyenler için ortalama ile yatay geçişi de dile getirebilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: samot

quote:

quote:

Yeni kazanan ve bolumunden begenmiyenler icin desek daha iyi olmaz mi

Evet ben de o sekildd dusundum sonuc olarak 1 donem bolumu tanimaya yeter bi sure ogrencinin 1 donemi daha neden bosa gitsin ki

• Boyle bi olaydan haberim bugun oldu ve gecis yapmak isteyen binlerce ogrenci var . Yayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_95

acaba dilekçede bahar döneminde 1. sınıfta merkezi puanı yetmeyenler için ortalama ile yatay geçişi de dile getirebilir miyiz

Onuda yazalım ek olarak .Zaten Normal yatay geçişle 1. Sınıfın ara döneminde yatay geçiş yapılamaması çok saçma bi sistem.

Tavsiye için teşekkür ederim.
  • Peki normalde olupta mtok a gecme sansimiz var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MonarchDrache

Peki normalde olupta mtok a gecme sansimiz var mi

Hayir klavuzda belirtiliyor zaten.

• Ilk donem sonunda olur umarin

• quote:

Ilk donem sonunda olur umarin

Meslek lisesi cikisli misin

• quote:

Orijinalden alıntı: samot

quote:

Ilk donem sonunda olur umarin

Meslek lisesi cikisli misin

Hayir degilim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.