Şimdi Ara

2014-2015 sezonu şampiyonu BEŞİKTAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014-2015 şampiyonu Beşiktaş olacağını düşünüyorum hatta düşünmüyorum kalıbımı basarım buna. işin spor kısmına girmiycem ben de biliyorum kadro yetersiz vs. ben temiz olmayan bu ligde şampiyonun önceden belli olduğuna inanıyorum. şu anda bile fb ve gsliler arasında 4. yıldız savaşı varken lig tv,tff,mhk daha bunun ekmeğini yemek ister. bu 4. yıldız mücadelesi için bile lig tv ye sayısız kişi üye olmuştur, lige sponsor olan takımlar ücreti arttırmıştır... bu yağlı kapı neden 1 yıl açık kalsın ki? bu sene bjk şampiyon olur ya sonra? bjk 14, fb-gs 19 şampiyonluk manşetlere baksana "yılıdz savaşları" siz o zaman görün ligin heyecanını. hiç futbolla alakası olmayanlar bile maçları izler, tüm türkiye lige odaklanır.

nasıl şampiyon olacak derseniz çok kolay. bu sene bize net penaltıları bile vermeyen hakemler zor giden maçta şapkadan bi penaltı çıkarır, Beşiktaşlı oyunculara mümkün olduğunca kart göstermez, gs ve fb ye insiyatif kullanmaz...

inanmayanlar favlasın geçsin sezon sonunda görüşürüz.

Saygılar

• Fikret Ormanla serefli 5.likler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhan attı şampiyonluk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Fikret Ormanla serefli 5.likler

olay fikret orman değil olay bu fırsatı kaçırmamak, fırsattan mümkün olduğunca çok faydalanmak benim anlatmak istediğim o
  • olabilir şampiyon olursak 3. yıldızı alıyoruz aynı şekil gs fb'nin 4. yıldız çekişmesi 1 sene daha devam edecek olabilirde olmayabilirde
  • Yonetim boş umut vermeyi bazı taraftarlara da aşılamış.Biz bu takımı şampiyonluk için sevmiyoruz.Ama takım Burhan Eşerle,Yalcın Ayhanla ilgileniyorsa;yönetim bize hala feda hikayesini yutturmaya calısıyorsa işte orada duracaksın arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mockingbird13

2014-2015 şampiyonu Beşiktaş olacağını düşünüyorum hatta düşünmüyorum kalıbımı basarım buna. işin spor kısmına girmiycem ben de biliyorum kadro yetersiz vs. ben temiz olmayan bu ligde şampiyonun önceden belli olduğuna inanıyorum. şu anda bile fb ve gsliler arasında 4. yıldız savaşı varken lig tv,tff,mhk daha bunun ekmeğini yemek ister. bu 4. yıldız mücadelesi için bile lig tv ye sayısız kişi üye olmuştur, lige sponsor olan takımlar ücreti arttırmıştır... bu yağlı kapı neden 1 yıl açık kalsın ki? bu sene bjk şampiyon olur ya sonra? bjk 14, fb-gs 19 şampiyonluk manşetlere baksana "yılıdz savaşları" siz o zaman görün ligin heyecanını. hiç futbolla alakası olmayanlar bile maçları izler, tüm türkiye lige odaklanır.

nasıl şampiyon olacak derseniz çok kolay. bu sene bize net penaltıları bile vermeyen hakemler zor giden maçta şapkadan bi penaltı çıkarır, Beşiktaşlı oyunculara mümkün olduğunca kart göstermez, gs ve fb ye insiyatif kullanmaz...

inanmayanlar favlasın geçsin sezon sonunda görüşürüz.

Saygılar

Bende senin gibi düşünüyorum Vodafone Arena'da bu sene açılsaydı %100 şampiyonduk derdim.Ama şimdi 2 sene içinde %100 şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  2014-2015 sezonu şampiyonu BEŞİKTAŞ

2014-2015 sezonu şampiyonu BEŞİKTAŞ
  • Senin yönetimdeki adamın Ahmet Nur Çebi. Beşiktaş 2-3 seneye şampiyon olur diyo. Güzelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Senin yönetimdeki adamın Ahmet Nur Çebi. Beşiktaş 2-3 seneye şampiyon olur diyo. Güzelmiş.

Laftaki lakayitlikta yani.
    2~3 seneye denk gelir yeaaa..

F.orman osa gene bos cikacak cok iddiali bir soz soylerdi.
    Ha gene rezil olurdu f.ormanin fitratinda bu var cunku..

Demirören'in fıtratın da da rezil olmak vardı çektik o fıtratı 8 sene gördük ebemizinkini bırakın da 5 sene Fikret ormanın fıtratını görelim neler çıkacak

• Şu konu gösteriyor ki ;

Beşiktaş'ın asıl düşmanları diğer takımlar , taraftarları , yönetimleri değil. Asıl düşmanlarımız içeride çok fazla uzağa gitmemize gerek yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel senaryo kardeş.Filmi çıkınca giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Sempatizanı

olabilir şampiyon olursak 3. yıldızı alıyoruz aynı şekil gs fb'nin 4. yıldız çekişmesi 1 sene daha devam edecek olabilirde olmayabilirde

Beşiktaş'ın kaç şampiyonluğu var ki?2 sene daha şampiyon olması gerekiyor Beşiktaş'ın 3.yıldız için. Bu kafa yapısıyla 2 şampiyonluğu Beşiktaş ancak 2020 lerde görür gibi geliyor.
  • kardeş ben bunu yazmıştım ya :S.s..S.s.S:sS
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

quote:

olabilir şampiyon olursak 3. yıldızı alıyoruz aynı şekil gs fb'nin 4. yıldız çekişmesi 1 sene daha devam edecek olabilirde olmayabilirde

Beşiktaş'ın kaç şampiyonluğu var ki?2 sene daha şampiyon olması gerekiyor Beşiktaş'ın 3.yıldız için. Bu kafa yapısıyla 2 şampiyonluğu Beşiktaş ancak 2020 lerde görür gibi geliyor.

hımm öylemi gülüm
  • Şampiyon Beşiktaaaaaaaaaaş
  • Bence YD nin hesabı farklıdır. Federasyon başkanı olduğu sürece Beşiktaşın şampiyon olmaması için çalışacağına inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

quote:

f.orman gidecekte altınsay gibi futboldan anlayan biri futbol şubeye gelecek sonra artık geldiği yılın salih uçan-oğuzhan-hakan çalhanoğlu gibi oyuncularını alacak.
    2 yıl önce van gaal'i getiriyordu, artık altınsay geldiğinde hangi iyi hoca, samet gibi değil gerçekten gençleri geliştiren iyi bir hoca boştaysa bulup getirecek 1-2 sene gerçek yapılanma halledildi mi o 2 şampiyonluk gelecek.
    inş 2020yi bulmaz.
    ama demirören'e 7 sene katlananlar; f.orman içinde aynı süreyi istiyor.

şu lafıda hiç sevmem ama yav he heeee...futbol "dahisi" altınsay oğuzhan'ın yanında salih'le hakan'ı getirecekmişte yanlışlıkla berat'la mehmet akgün'ü getirmiş...futbol tarihinin en iyi 2-3 menejerinden biri,hocaların hocası,dünyanın en büyük takımlarının menejer aradığında gittiği ilk isim van gaal beşiktaş tarihinin en çalkantılı döneminde "altınsay" sayesinde beşiktaş'a hoca olacakmışta fo istememiş....

Ortaya bir yalan at+bu yalana kendini inandır+doğruymuş algısı yaratıp yönetime söv=beşiktaş muhalefeti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.