Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok normal guvenderin konu anlatımlıları iyi değil geçen sene almıştım çoğu bilgi eksik bu sene aşlmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tek alırsan iyi fen konu anlatımlı mükemmel. Bu arada meb sınavlarına hazırlanmanın en iyi yolu mebin kendi hazırladığı ders ve çalışma kitaplarıdır. Meb okullara anlaştığı yayınların kitaplarını gönderir ve arkasında " para ile satılamaz" yazar. Eğer kitaplarınızı bunlardan verirlerse parayla satılan meb yayınlarının ders ve çalışma kitaplarını bulmalısınız. Okul yönetiminiz toplu sipariş etmezse pdf olarak bulun. Bu yılki 8lerden mat,fen,sosyal çalışma ve ders kitabı aldım okullar kapanmadan çalışma kitabındaki sorular teog soruları ile yakın fen ve sosyaldaki paragraflar ders kitabındakilerle yakın...
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Sağol bilgilendirdiğin için de devlet zaten bize ücretsiz kitap veriyor ne diye onu alalım. Hem müfredat aynı iki kitapta da aynı konular var bu sene teoga mebin kitabı ile giren de yaptı diğer yayınla giren de. Okul kitapları da önemli ama ben daha çok kaynaktan çalışıyorum

• Hangi kitapta yokki o konu

• Meb yayınları ders kitabı birçok konu anlatımlıdan daha iyi ve sadece 6 lira çalışma kitabıda yazılıya hazırlık için mükemmel ve 3 lira. Ayrıca çalışma kitaplarındaki şıklılar teog sorularına çok yakın
    Aman bu seneki menin turkce kitabi iseyaramazdi inek ne ses cikarir filan yaziyodu
    Bide konuyu anlatmiyo başka başka şeyler anlatiyo isin özünü veren kitaplar güzel olur
    Bizim evde mebin 1999 galiba yolundaki inkilap kitabi verdi ben onu okuyom:-)
    O zamanlar parayla satiliyormus bu kitaplar

• Bugun pek calisamadim gokkusaji kolejinin sinavi icin gittik.Ben simdi campbell den fonksiyonel grupları ve özelliklerini ezberliyecem birazdan yatarim çünkü artik sabaha kadar calisip aksama kadar uyumakansa 23 de hatip 6-7 de kalkacak hem de uykusuzluk olmaz siz ne düşünüyorsunuz ve ne calisacaksiniz

• İyiymiş bende dun akşam uyuyamadım 12 buçuktan 1 buçuğa kadar fen çalıştım. Bugün fazla çalışamadım piknikte olduğumuz için yarında çalışamayacağım büyük ihtimal ama gitmeden önce Türkçe fiilimsiden test çözerim basınç testi ve diğer derslerden karışık çözerim. Pazartesi günü de mebin kitabını pdf indirip bakacağım testlerini yazıcıda çıkarırım kafama yattı. Haftaya work hard yaparım artık. Bu arada girdiğin sınav 7. Sınıftan mıydı sorularını nette bulabilir miyiz

Nereden temin edebiliriz büyük ihtimal pdflerini çıkarırım.

• 7. Sinifti gokkusagi kolejininki netten bulamassiniz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 30 Ağustos 2014; 22:23:23 >
  • Yok cikmaz. Ben de sinava hafif sakalli girdim. Ben de 5. Sinifta cektirmistim resmi. Sinava girdigim zaman hic alakam yoktu resimle. 5. Sinifta süt gibiydim. Sinava girdigim gun uykusuzluktan gozumun altlari cokuktu ve kurt adama benziyordum.

• Bizde onlara 60 lira para veriyoruz ingilizce kitaplarınada 500 civarı. Ama fen ve ınkılap ders kitabı en kral konu anlatımlıdan daha iyi, çalışma kitabı şıklı soruları çözmek yararlı benzer sorular var teogla hatta bir sorunun sadece rakamlarından 2si değişikti...
  • Senin işte zor. Ben yarın ingilizceyi bitircem ödevleri pazarteside fen ve türkçe ödevlerini bitirip teoga yoğunlaşacağım

Haftalık plan yaptım;

Salı=2 saat fraktal, 2 saat türkçe martıdan 10 sayfa
    Çarş= 3 saat yansıma,dönme öteleme 1 saat ınkılap martı 5 sayfa
    Perş= 3 saat ınkılap martıdan 15 sayfa 1 saat türkçe martı 5 sayfa
    Cuma=Fen 4 saat
    Cumartesi= Fen 2 saat 1 saat ınkılap 5 sayfa 1 saat türkçe 5 sayfa
    Pazar= 1 saat fen 2 saat türkçe martı 10 sayfa 1 saat ınkılap 5 sayfa

Sonraki hafta
    Pazartesi= 2 saat üslü sayılar 1 saat ınkılap martı 5 sayfa 1 saat türkçe 5 sayfa
    Salı= 2 saat üslü sayılar 1 saat ınkılap 5 sayfa 1 saat türkçe martı 5 sayfa
    Çarş= 4 saat köklü sayılar
    Perş= 4 saat fen
    Cumartesi= Martıları tamamla

* Martıların sayfalarına bakmadım eğer erken biterse martı saatlerine fen ekleyeceğim cumarteside mat-fen tekrar yapacağım

• Ben simdi fonksiyonel grupları ezberlemeye calisiyom bugün bize misafir geldi 1 hafta duracak galiba:-) kuzenim ondan babam ders vercek:-)

Sabah erken kalkarsam daha iyi olur kahvaltiya kadar campbell calisacam.
    Kahvaltıdan sonra türkce calisacam ( daha hic baslamadim)
    Biraz soru çözecek sonra İng sen kelime ve fen caliscam vakit varsa camppell e devam

• Baban ne hocası? Türkçe zaten 15 soru paragraf kalanda fiilimsi falan. Mat için sence güvenderi mi kullanıyım anafeni mi konu anlatımlı olarak
    Fizik hocasi
    Anafeni kullan
    Çünkü gecen sene guvenderin kitabına bakmistim direk tam sayılarda çarpmaya geçiyordu toplama cikarma yoktu. Ayrıca anafen daha zorlayici guvender ise basit.

• Arkadaşlar isterseniz inkilap tarihi için bir beyin firtinasi oyunu oynayalim teogda cikmaz ama boyle şeyler, bilgi için olsun
    İlk önce bir kişi soru soruyor diğeri cevaplayip başka bir soru soruyor soran ise doğruysa cevap doğru yanlissa yanlis diyip cevabi yaziyor.
    Ornek
    _savaş32_70: atatürk kaç yolunda doğmuştur
    Kartal_kastamonu: 1881, kurtuluş savasi ne zaman baslamistir?
    _savaş32_70: doğru, 1916
    Kartal_kastamonu: yanlis 1919

Ben basliyorum

Soru: aralarında mustafa kemal ve enver pasaninda bulunduğu bir grup subayin gizlide misir sinirindan gönderildiği savaş nedir?
    Hizli hizli cevaplarsak eğlenceli de olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 31 Ağustos 2014; 1:10:11 >
  • Fizik olimpiyatlarını düşünmedinmi :D Anafen biraz daha zor evet anafenden çalışırım güvenderinde örneklerini bakarım
    Babam fizikçi ama fizigim berbat.

• Trablusgarp Savaşı

Soru:Atatürk'ün asker olarak görev yaptığı ilk yer?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.