Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben biraz kelimede anlam testini çizeceğim birazdan gelirim sorum olursa yazarim.
    Bu arada buradaki denemeler gözüme hoş geldi bide anafenin jher ay basina konulardan 1 dene,me kitabi varmis.
    Sözün özünün mu galiba 30 lu denemesi var:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 2. nakiller e okuldan yapılacaktı nasıl yapıcam bilgisi olan varmı
  • Hoacam şuan biz daha liseye gecmedigimiz için pek bi bilgim yok

• bende sorun tmm :D
  • dogu69 D kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam

• Biraz önce bir tane siksiz 18 soru ve 20 soruluk test cozdum
    soruların yarisi hatali yaziyoki kalp krizi geçiren dostum az sonra oldu

• Körfez testten de 10 soru cozdum ama yanlis çok cikti(4 tane) sebebi uykusuzluk oldu iyi geceler

• Evet sozun ozunun de denemesi var hatta bende fen ve matı var. Dayanamayıp matını çözdüm çok güzel tam deneme havasında soruları. Türkçe İngilizce ve dibini de alıcam okul başlayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

Körfez testten de 10 soru cozdum ama yanlis çok cikti(4 tane) sebebi uykusuzluk oldu iyi geceler

Bu kadar kasmayın be gençzler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 1 Eylül 2014; 3:10:18 >
  • Bulabileceğiniz en iyi kaynaklar aşağıdaki yayınevlerine aittir.

Temel ve Orta Seviye : Zambak, Güvender, Etkin Okul veya Bilgi Yolu (Birey), Esen Yayınları, Dörtrenk
    Derece İçin : Sözün Özü (Anafen Grubu), Körfez, Karekök

Türkçe : (Etkin Okul veya Bilgi Yolu), Esen, Güvender, Körfez
    Fen ve Sosyal (Etkin Okul veya Bilgi Yolu), Zambak, Dört Renk, Güvender
    Sözün Özü : Tüm Dersler de çok iyidir. Birebir sınava hazırlar.

Karekök ün TEOG denemelerini mutlaka edinin.
    Körfez in AYSET leri (Kurumsal Yayın piyasada bulunmaz) edinmeye çalışın.
    Anafen in Kazanımlı Soru Bankaları (Dersane Yayını piyasada bulunmaz) edinmeye çalışın.

Kendi seviyenize göre kolaydan zora doğru seçim yapmalısınız. Tek bir yayın ile yetinmeyin, soru kalıbı ve çeşitliliği açısından en az iki yayın ile çalışın.

Not : Anafen ve Körfez in matematik seviyeleri iyi öğrencilere göredir. Karekök ün Matematik yayınları da çok iyidir.

Alacağınız Ürünlerin mutlaka 2014 basımı olduğunu teyit ediniz.

• developeradmin D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Ben her sene tudem ve anafen ile calisirim ve artik zor gelmiyorlar

• uqurilbas66 U kullanıcısına yanıt
    Hocam konumuza buyurun tavsiye alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 1 Eylül 2014; 10:07:00 >
  • Buyurun bu site test PDF için

http://www.testkitabi.tk/search/label/8.%20S%C4%B1n%C4%B1f%20Test%20Kitab%C4%B1

• internette doktorun yayininin genel soru bankasini buldumhttps://docs.google.com/file/d/0B7cfgH6n5GmnWEVPRzJwTFBzeUU/preview?pli=1

Kaliteli sorular gözüküyor. Bilmem begenirmisiniz

• Bende buldum onu hatta ilk denemesini yazdırdım çözücem deneme olarak güzel bence.
  • Hmm

Ben turkceden 20 soru daha cozdum 3 yanlis var.
    Bilemedigim sorular var yardimci olursaniz sevinirim.

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] 2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!]

• 17. soruda idare etmek geçindirmek anlamında kullanılmış bunun zıttıda savurganlık yapıp çar çur etmektir o yüzden a şıkkıdır cevap
    15. soruda düşmek denk gelmek anlamında kullanılmış aynı anlamda olan cümle c şıkkındadır.

Sorular gayet basit sanırım sözeliniz iyi değil fazla sayısala ağırlık verdiğiniz için

Not: 16. soruyu yazamadım şıklar görünmediği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi be-the-best -- 1 Eylül 2014; 12:37:49 >
  • Bu arada konu 1111 kere görüntülenmiş
  • Ben çalışmaya başlıycam akşama kadar giremeyebilirim ama saat 6 gibi girmeye çalışırım. Programım şöyle olacak:
    Türkçe: Karışık test çözme anafenin multi kitabı az kaldı onu bitirmeye çalışırım birde cümlenin ögelerine bakarım.
    Matematik: Yansıyan ve dönen şekillerden test üslü sayılar tekrar karekök ve fraktal tekrar. Kalan testleri bitiririm.Anafen etkinlikleri çözerim belki
    Fen ve Tek. : Kuvvet ve hareket ünitesinde cisimler nasıl yüzer konusu test çözerim sıvılarda ve gazlarda basınç yarım kalmıştı onun özetini çıkarırım. İlk üniteden kalıtım testlerini bitiririm vede klasik soru çözerim.
    İnkılap: Ya İstiklal Ya Ölüm ünitesine başlamıştım onun tekrarının yapıp körfez kitabından 20 soru çözerim.
    İngilizce: Anafen ingilizce soru bankasında sweet dream de dahil tüm testlerim bitti :(( o yüzden internetten çözerim yada when while tekrarı yapıp klasik soru çözerim(hangisi işime gelirse)

• Eski bir dizi vardı OKS ANNELERİ diye belki hatırlarsınız. O diziyi izleyince çalışma isteği geliyor. Ne biçim aileler varmış :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.