Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen nyse konu dagildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten pc mühendisliği istiyor gibiyim şu an
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Hmm hedefinizde basarilar

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Evet :D istemiyorum işte nedense sevemedim gitti şu istanbulu 7 senedir bu şehirdeyim ama sevmiyom işte. Zaten biz lisede sakaryaya taşınacağız inşallah yani orada sürdüreceğim geri kalan yaşamımı orada üniversite okumayı planlıyorum inşallah. İstanbuldan lise yazmak zorundayım o bile beni bitiriyor

• Konu dağılmış

Varya bir de aldığımız notebook üretim hatalıymış casper Nirvana TW7 modeli

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öğrendiğimde bu tepkiyi verdim

• Yarınki planımı yazayım bari :D
    Fen: Kuvvet ve harekette basıncı anladım kaldırma kuvvetini anlamadım ne biçim işse ona adam akıllı çalışacağım.
    İnkılap: İlk ünitelerini tekrar yapıcam.
    Matematik: Tekrar tekrar bıktım artık üçgenlere bakarım biraz
    Turkçe: Test çözme dilbilgisi
    İngilizce: Kelime tekrarı
    Genel test çözme yapacağım gibi

• Güzel plan ben kafama gorenyapacam yarin ki halim belli olmaz bir bakarsin yan gelip yatarim bir bakarsin 05.00 dan 03.00 a kadar calisirim belli olmaz

• Aynen bende öyleyim. Ama çalıştığımda da tam çalışırım.

• Welcome to the my block list

• 6. sınıfın ortalaması 70.73 7.sınıfın 75.63 7.sınıfta 2 dönem teşekkür 6.sınıfta ilk dönem teşekkür 2. dönem düz. bir etkisi varmı teog puanına ?
    arkadaşla aynı okula gitmek istiyoruz puanı aynı alabiliriz ama onun ortalamaları benden yüksek. bi farkı olur mu
  • bizim karabükün %30u fabrika olduğu için kışın nefes almak zorlaşıyor birde bizim okulun oradaki lojmanlar sobalı soba+fabrika dumanı nefes alamıyorsun. İstanbul çok güzel bence 2 kere gittim hayran kaldım.
  • Üretim hatalı mı? Nasıl ya 7 yıl içinde birşeyler olması lazımdı. Bizimkide üretim hatalıydı sürekli gri ekran geliyordu. Yenisini verdiler garantisi sürdüğü için
  • Basınç ilk dönem teog konusu değil diye biliyorum. Onun dışında iyi plan. Ben bugün hocaların verdiği kitapları çözerken gördüm annem aldı kitapları hiç bakmadım türkçeci matçı ve fenci 1er tane daha kitap söylemiş. Ben artık 15.00-18.00 arası birde 19.00-22.30 arası ders çalışıcam
  • We are honored...
    :D Başka ilden gelene istanbulcennet tabi tabi. İstanbul da geçinemezsin baban ticaretle falan uğraşmıyorsa. Yaşam zor ama istanbulun Asya yakası güzel orayı seviyorum gerçi biz avrupadayız,ama oraya gezmeye gidince orası daha temiz ve iyi

• Tabiki etkisi var. %30 okul notları %70 teog. Aynı okula gitmeniz için senin ondan daha iyi yapman lazım teogu
    Evet değil ama basit konu bitirdim. Ben daha başlamadım çalışmaya Artık konular bitince sıkılıyorum test çözeceğim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.