Şimdi Ara

2014-2015 Teog [ ANA KONU!!!!] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
8
Favori
41.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EgeJRMAN

Hayır eş görevli sözcükleri ayırmak olacak.
    %100 Hoca onaylı :)

Benimkide hoca onayli. O sonuncu virgülden dolayi. Hocana bir daha söyle. Orada sondaki virgul es gorevlileri ayirmiyor. Ozneyi belirtiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

Arkadaslar virgullu soru es gorevliler degildi. Cunku sonuncu özneden sonra bir virgül daha koyulmuş. Yani; ormanlar, mavi goller, kurbagalar(virgul), bisey bisey bisey
    Sonuncu virgulden dolayi yuklemden uzak kaldi diyecegiz.

Virgülden sonraki bütün kelimeler söz grubunun içindeydi. Hepsi tamlama oluşturuyordu. Cevap eş görevli kelime ya da kelime grupları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Arkadaslar virgullu soru es gorevliler degildi. Cunku sonuncu özneden sonra bir virgül daha koyulmuş. Yani; ormanlar, mavi goller, kurbagalar(virgul), bisey bisey bisey

Virgülden sonraki bütün kelimeler söz grubunun içindeydi. Hepsi tamlama oluşturuyordu. Cevap eş görevli kelime ya da kelime grupları.

Yahu degil. Sonuncu virgul bir seyi ayirmiyor. Ozneyi belirtiyor

• Özneden uzak kalanı ayırmak olsa, mazide kalan yolları, kurbağaları virgül olarak ayırmazdı.Bu cümlede özne gizli hemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplamda 1 yanlışım var galiba şu ciddi sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samilasn -- 26 Kasım 2014; 16:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Ormanlar ile uçuşan kuşların alakası nedir?
  • İsmim Erhan ATİLLA
    Ankara' da oturuyorum bu sene taşındık İstanbul' dan.
    Okul ortalamalarım herhalde 93 buçuk gibi bir şey çıkıyor.
    Hedefim 460-470 puan arası bir Fen Lisesi.

Evet nasıl geçti sınavınız :D Benim Din full olduğundan eminim fakat Matematik için aynı şeyi söyleyemem Türkçede anlarsınız ya hani işte normal.
  • Histogramı bende B yaptım ama bence geçen seneki gibi doğru cevaba ulaşmayı engellemese de soru iptal edildi derler. Çünkü 60' dan fazla diyordu ve 60-69 gibi bir şeydi galiba 70' den başlayanların durumu farklı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunBurntNigga -- 26 Kasım 2014; 15:19:53 >
  • bilfende okuyorum türkçe zümre başkanına sordum eş görevliler sorusunu o eş görevli dedi çünkü yüklemden uzak düşmemiş özne o yüzden o amaçla kullanılamaz %100 eminim o sorunun cevabı kesinlikle A. histogramlı soruya gelirsek oda cevvabı B çünkü EN AZ 60 dakka diyo onun anlamıda 60 ve 60tan büyük olanlar demek onlarıda toplayınca 15 eder.başka sorunuz varsa cevaplarım sınav gayet basitti inşallah istediğinizz sonuçları alırsınız şimdiden geçmiş olsun herkese
  • bittim B kullanıcısına yanıt
    Ötelemeli yansıma sorusu neymiş peki? Meraktan ölücemmmm
  • O soru H kesin.Onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bittim

bilfende okuyorum türkçe zümre başkanına sordum eş görevliler sorusunu o eş görevli dedi çünkü yüklemden uzak düşmemiş özne o yüzden o amaçla kullanılamaz %100 eminim o sorunun cevabı kesinlikle A. histogramlı soruya gelirsek oda cevvabı B çünkü EN AZ 60 dakka diyo onun anlamıda 60 ve 60tan büyük olanlar demek onlarıda toplayınca 15 eder.başka sorunuz varsa cevaplarım sınav gayet basitti inşallah istediğinizz sonuçları alırsınız şimdiden geçmiş olsun herkese

Hocam bir soruda -4 üssü -3 bölü 2 üssü -4 diyordu onu ne yaptınız? Ben onu 1 bölü -4 yaptım arkadaşlarımın hepsi 1 bölü -2 yapmış :(
  • Samilasn S kullanıcısına yanıt
    Sen -100 puan alırsın anlamıyorum daha 2. Sınav var adam yarınki için eksiği var mı diye düşünmek yerine kaç alırım diyo

• su
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Ötelemeli yansıma sorusu neymiş peki? Meraktan ölücemmmm

Cevap T

• sunburnthotnigga kardeşim sen doğru yapmıssın onun cevabı 1bölü eksi 4 bizim okuldaki herkes öyle yaptı ve biz 8ler olarak 200 kişiyiz sen düşün yani ondanda %100 eeminim
  • İnşallah hocam :)
  • T olamaz çünkü biri doğruya 2 birim diğeri doğruya 1 birim uzaklıktaydı. H olacak
  • sınav çok kolaydı türkçe din full mat 1 yanlış yarınki de inaşallah kolay olur
  • virgüllü sorunun cevabı A ÇÜNKÜ ORDA 3 TANE ÖZNE VAR VE ONLARDA YÜKLEMDEN UZAK DÜŞMEMİŞ AYNI ZAMANDA EŞ GÖREVLİLER YANLIŞ YAPTIĞINIZ SORULARI CEVAPLAYABİLİRİM HEPNİZE YARINKİ SINAVDA BAŞARILAR RABBİM HERKESE YARDIM ETSİN İNŞALLAH
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.