Şimdi Ara

2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece yatıyom bide dershaneye gidiyorum tabi onun dışında.Ders çalıştığım yok bu şekilde anadolu lisesi kazanıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    http://palmeyayinevi.com/kitabevi/139-Biyoloji-Campbell-kitabi.aspx
    bu
    biyoloji olimpiyat kitabı
  • tiskum kullanıcısına yanıt
    hangi anadolu
    eger anadoluya giriyom oh dersen olmaz 100 puanlık anadolu bil var her okul anadolu oldu. çabala bence biraz pişman olmayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Benimde 15 saatlik uyumuşluğum vardır:D Kodlamaya bu kadar takma ben girdiğim hiçbir sınavda kaydırma yüzünden yanlış yapmadım sende yapmazsın ama eğer yapıyorsan dikkat et,o kadar birde iki defa kontrol et.
    Benim tek kardeşim var 6 yaşında o da. Ama o bile bana yetiyor çok yaramaz kız ama beni yerlerde sürüklüyor yapmadığını bırakmıyor. Ne zaman telefona girsem nereye bakıyorsun biliyorum yine dh ye girdin diye yaygaralık yapıyor ama yinede seviyorum. Senin kardeşler nasıl sakinler mi? :D

çok sakin(!)
    aynen banada yine dh ye girdin diyor:D
  • :DD ortak sorunumuz :DD

• Benim 2 kardeşim var biri daha çok küçük ağlıyor sürekli ders çalışırken dikkatim dağılıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Benim 2 kardeşim var biri daha çok küçük ağlıyor sürekli ders çalışırken dikkatim dağılıor

bnm de 2 biri 4 digeri 10 yasında
  • Arkadaslar birinci soru mufredat disi gibi ama ben biraz zorlayarak 118 uzeri 1 bolu 8 buldum. Ikinci soruyu da 20 ussu 5 . 5 buldum. Yanlis olabilir. Bu arada ikinci soruda asla sizden rakamli uzun seyler istenmez.

• dendoniz D kullanıcısına yanıt
    kareköklüyü karekök düşüna nasıl atıyon hepsini??
  • Burada var. Ama dediğim gibi mantıken yaptım. ershanedeki hocaya buna benzer bir soru orduğumda şimdi kafanı karıştırmayayım demişti.
     2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ 2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ

cevaplar genellikle kareköklü çıkar sorularda. bu tip 2^1/2 leri filan türev integral de kullanacaz galiba:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 11 Eylül 2014; 17:06:07 >
  • sözün özü yaprak test(dıt test) 9 soru fraktal, 8 soru yansıma çözdüm full çıktı
  • Valla bize okulda ogretilenler bunlarla sinirli siniftaki hocaya bu tarz sorulari sordugumda TEOG da cikmaz zaten diyordu. Zamani gelince ogretirler.

Teog soruları belli zaten dershaneler kapandığı için fazla zorlamazlar. Yani mesela 2 üssü 3 . 8 üssü 2 gibi sorular olur ama tabanları eşitlenmeyen soru olmaz. Birde 2014 teogdan önce sınav 2013 sbs zorluğunda olacak demiş Nabi Avcı boşuna stres yaptırıyorlar
  • cevaplarmısınız anlamadım soruyu
    cevap c ona göre

http://i.hizliresim.com/zERMaB.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newweapon32 -- 11 Eylül 2014; 18:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Teog soruları belli zaten dershaneler kapandığı için fazla zorlamazlar. Yani mesela 2 üssü 3 . 8 üssü 2 gibi sorular olur ama tabanları eşitlenmeyen soru olmaz. Birde 2014 teogdan önce sınav 2013 sbs zorluğunda olacak demiş Nabi Avcı boşuna stres yaptırıyorlar

Aynen öyle olur. Sorular iptal olmazsa çok rahat ve net bir şekilde tercih yaparsınız. Zaten şimdiden çalışmaya başlamışsınız :) Benim bir arkadaşım son gece çalışıp matematikten 17 yalış yapmıştı
  • En az 400 en fazla 460 puan düşünüyorum

• tiskum kullanıcısına yanıt
    hedefini daha yüksek tutabilirsin(ortalaman düşürmüyorsa) mesela bizim çalıştıgımız konulara sende bakabilirsin
  • Hedefimi daha fazla yukseltemem teogda full hesapladım zaten ve sınıf ortalamalarınıda hesaplayınca en yüksek 460 oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tiskum

Hedefimi daha fazla yukseltemem teogda full hesapladım zaten ve sınıf ortalamalarınıda hesaplayınca en yüksek 460 oluyo

hmm bnce calış yoksa full çekmek zor olur
    nem full çkince 495 oluyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.