Şimdi Ara

2014 ALES Güz Sınavı Yapıldı.Sizce Sorular Nasıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün Ales sınavı yapıldı.Ben çalışmadığım için zor ya da kolay diye yorum yapmam anlamsız.Size göre sorular zor muydu? Çevremdekiler zor olduğu düşüncesindeler.Kaç Net kaç puan getirir

• Giren hocalarım mutlaka sorulara ulaşmamız gerektiğini söylüyorlar, matematiği zorlayıcı problem soruları, anlam soruları varmış. Nerden bulabiliriz acaba fikriniz var mı?
  • bakınıyorum değişik forumlara ama daha hiç bi yerde yok.Bulduğumda haberdar ederim sizi
  • Osym sorulari yayinlamiyor, sadece %10 unu yayinliyor diye biliyorum onlarida sinav sonuclarini acikladiginda yayinliyor.

Sinav bence zor degildi ancak sorular zaman aliciydi.sozel bolumden girdim sinava.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısalcı olarak girdim sayısal 1 problemleri biraz zaman alan sorulardı. Genel olarak her zamanki ales kıvamında bir sınavdı diyebilirim. Tabi bu süre sıkıntısını napcaz hiç biliyorum.
  • hocam 2.defa girişim ilkinde soruları dahi okumadıydım.Nasıl kafa varsa bende.Bu sefer çalışmadım ama sınava odaklandım mayıstakine hazırlanıyorum şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.