Şimdi Ara

2014 Çamaşır Makinesi Tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: utku2304

1200 lirayı geçmiyecekse bizimki gibi alman malı sağlam bosch modelleri yok ama sana şunları önerebilirim o fiyat civarlarında

http://www.webdensiparis.com/urun/electrolux-ewf1286lew-8-kg-camasir-makinesi_1147185.aspx?ref=akakce&v=1.66.3

http://www.n11.com/aeg-lavamat-75270-fl-protex-7-kg-camasir-makinesi-P18381727?cid=700501_aeg-lavamat-75270-fl-protex-7-kg-camasir-makinesi-P18381727&ref=akakce&v=1.29.6

Bu limit ile alabileceğiniz en güzel ürünleri bulmuşsunuz. Hotpoint vs gibi hatalar yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 9 Mayıs 2014; 22:27:30 >

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bunlar bu bütçeye göre güzel makineler . 1286 yı canlı gördüm gayet kaliteli bir maldı. ( kendime bakmıyorum yalnız hocam )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için teşekkürler ama arçelik veya bosh marka istiyorum

bu ürün nasıl peki ?

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAQ20461TR.html?source=browse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araba2 -- 11 Mayıs 2014; 12:23:47 >
  • araba2 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar maalesef Türk malı fırçalı (sesli ) motorlu boschlardır.

• Boschta WAS veya WAY serileri Logix ve HOme Prof diye geçer. Sessiz motorludur. Dayanıklı Alman malıdır.

Ya 800 lira civarında bir ürün alıp bozulunca yenisini alırım diyeceksiniz. AYrıca biraz sesli vs olacak.

Ya da 1500 tl'den başlayan bir model alıp bir kere alıp uzun yıllar sessiz bir makine alacaksınız. Bütçe meselesi sonuçta.

Profilo CM1201DTR
    Siemens WM12S322TR (Siemenste IQDrive motorlu modellere bakın)
    Bosch WAS24322TR (Boschta eco silence motorlu modellere bakın)
    Electrolux EWF 1286LEW
    AEG Lavamat L75280FL

Sessiz motorlu en ucuz cihazlardan bazıları....

Profilo/Siemens/Bosch grubunun sıkma dahil performansı daha çok beğeniliyor.

Ayrıca bulunduğunuz yerde servisi olmayan ürün almayın. İşiniz düştü mü uğraşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 11 Mayıs 2014; 12:52:58 >
  • varsın sesli olsun dayanıklı olsunda :D hanıma laf geçiremiyosun bosh arçelik diyo başka bi şey demiyo
    Hocam katılıyorum size . Birde türk malı ile alman malı bosch yan yana duruyordu kalite farkı bile bayağı fark var

Hocam ama aşırı sesli bunlar . Birde malzeme kalitesi alman boschların yanına yaklaşamaz

benim verdiğim türk malı sizin önerdiğiniz alman malımı? o kadar bütçem yok en fazla 1500 tl hanım arçelik bosh dan başka bi şey almam diyo :(
    Keşke hocam bu kadara çıkabilseniz. Biz bunu alacaktık son anda annem bosch way28762 tr yi seçti . Bunu almadık ama güzel makine
    Bakın hocam yanda makinenin lşnki var inceleyin . http://www.webdensiparis.com/urun/bosch-was24765tr-9kg-camasir-makinesi_1081919.aspx

• Hocam bir de sizin eski kullandığınız arçelik makine kendinin değil . Bosch - siemens patentli makineler olduğu için ızun ömürlüdürler

• hocam benşm üründen farkı 2 kilo fazlası ve 200 devir birde sessiz olusu var, ses benım ıcın sorun degıl arada 700 lıra fark var sizcede cok değilmi bu mıktar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba2

varsın sesli olsun dayanıklı olsunda :D hanıma laf geçiremiyosun bosh arçelik diyo başka bi şey demiyo

Hocam Siemens'in Bosch ile birebir aynı olduğunu söyleyin. Model kodu bile aynı.

Sonra bu modeli onaylatıp alın.

http://www.avrupabilisim.com.tr/?urun-2652-siemens-wm12s322tr-9-kg-1200-devir-a--camasir-makinesi
    Daha birçok farkı var . Ama size arkadaşımız benim gönderdiğimin siemens modelini gösterdi onuda seçin

• teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
    Siemens alıyorsunuz değil mi ?

• simens markasına güvenmıyorum bütçeyi zorlayıp boshun 1900 lüğünü almaya calıscam en kötü ihtimalle gönderdiğim boshu alırm.
    Hocam zaten siemensle bosch aynı üretim bandından . Ama genede siz bilirsiniz. Ama bende bosch alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 11 Mayıs 2014; 13:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba2

simens markasına güvenmıyorum bütçeyi zorlayıp boshun 1900 lüğünü almaya calıscam en kötü ihtimalle gönderdiğim boshu alırm.

Bosch ile Siemens arasında kapağındaki marka yazısı dışında bir fark yok.

400 tlyi Siemens yerine Bosch yazıyor diye vereceksiniz. Bu kadar zengin olunmaz :)
    Aynı fabrika aynı grubun ürünleri. Model nosu bile aynı. Farklı zannetmeyin.

Türkiye'de Bosch'un adı çıkmış. 1600 tl bosch ise 1500 tl siemens oluyor. Marka bilinirliğine göre aynı ürüne farklı fiyatlandırma yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.