Şimdi Ara

2014 Civic elgance eco alıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizede 59bin fiyat verilmisti elegance smart oto lpg liye. Ozamanki aracimiz 2008 jettaya takasta iyi biseyler verselerdi alacaktik direkten donduk.

Hala icimde uktedir civicler. Hayirli ugurlu olsun simdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indispensable

Manuel almanı tavsiye etmem. Şuan ki civiclerin çoğu otomatik Manuel'i satarken zorlanacağını düşünüyorum. Ama tabiki zevk meselesi çokda müdahil olmak istemem ama bir tavsiye.

Honda civic eskiden benim dikkatimi çeken bir araç değildi. Ta ki o özel asimetrik konsolu araçlarına koyana kadar. Kullandığımda kendimi özel hissettiriyor ve şuan icin sanki gelecekten günümüze gelmiş gibi bir hissiyatı var. Bence cok güzel bir karar vermişsiniz. Yalnız alırken lütfen dikkat edin dolu yağışından etkilenen araçlardan birisi olmasın.

Dolu hasarlılarda güzel indirim yapıyorlar o yüzden alabilirim.
  • Absyrtos kullanıcısına yanıt
    Pazarlıkla 60 civarı bir rakam'a alırım gibi bu arada body kıt biraz araştırdım büyük ihtimal ebaydan temin edeceğim siz 17/18 İnç civarı jant/Lastik'de düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Pazarlıkla 60 civarı bir rakam'a alırım gibi bu arada body kıt biraz araştırdım büyük ihtimal ebaydan temin edeceğim siz 17/18 İnç civarı jant/Lastik'de düşünüyormusunuz?

Bende ebay veya dışarıdan almayı düşünüyorum. Zaten modulo body kit 800 TL civarı. Jant ve lastik düşünüyorum ama ilerleyen dönemlerde 18 inç volk te37 veya enkei nt03 bide Konig milligram var aklımda jant olarak.
    İkinci eli zaten 60 binden aşağı yoksa beklemenize bile gerek yok ama bende otomatik olsun diyorum çünkü Honda tercih edenlerin çoğu sorunsuz otomatik şanzımanından dolayı tercih ediyor (-: Güzel bir araç hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

quote:

quote:

52bin fiyat vermislerdi bana. Vay anasini ya 64 bence verilmez. Ikinci el kostur bence ustam

Maalesef ikinci elde en ucuz olanı 60 milyar ve piyasaya her gün bakıyorum

Illa honda olacaksa o zaman sifir daha mantikli. Ama ben olsam accord, mondeo tarzi d sinifi bakardim. Mesela accord cok hos bi arac.

Accordu baya beğeniyorum ama ikinci eli önemli benim için geçen i30 ile dizel leon baktım sanırım ikinci eli o kadar iyi değil.

O zaman civic hayirli olsun. Beyaz al. Hem daha yakisikli hem daha pahali gider satarken

Beyaz manuel olacak

YIL olmuş 2015, Manuel 5 vites civic mi alınır.
    Civic olacaksa otomatik olmalı.
    Otomatik olmalı. Sorunsuz yıllarca binmeli. Satarkende bir günde satmalı..
    Manuel olacaksa sıfır, 6 vites, valvematic, D segmenti, 1.6 , Lpg ye uyumlu, toyota Avensis 132bg elegant öneririm. veya yeni passat.
    http://www.arabalar.gen.tr/toyota-avensis-1-6-elegant-i193.html
    http://www.arabalar.gen.tr/2015-volkswagen-passat-1-4-tsi-trendline-i4821.html
    .
    lastik, ilk alırken kışlık tercih edilebilir.
    yazın astra4 lerde de kullanılan 17" jant ile 215/50R17 tercih edilebilir. türkiye şartlarında daha dar yanaklı veya geniş tabanlı önermem.
    SES
    YAKIT
    BALON
    KONFOR
    http://www.lastikcim.com.tr/Falken-Ziex-ZE914-21550R17-94W-ZR,PR-4157.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 11 Kasım 2014; 8:59:53 >

• Civic alınıyorsa kesinlikle otomatik alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

52bin fiyat vermislerdi bana. Vay anasini ya 64 bence verilmez. Ikinci el kostur bence ustam

Maalesef ikinci elde en ucuz olanı 60 milyar ve piyasaya her gün bakıyorum

Illa honda olacaksa o zaman sifir daha mantikli. Ama ben olsam accord, mondeo tarzi d sinifi bakardim. Mesela accord cok hos bi arac.

Accordu baya beğeniyorum ama ikinci eli önemli benim için geçen i30 ile dizel leon baktım sanırım ikinci eli o kadar iyi değil.

O zaman civic hayirli olsun. Beyaz al. Hem daha yakisikli hem daha pahali gider satarken

Beyaz manuel olacak

YIL olmuş 2015, Manuel 5 vites civic mi alınır.
    Civic olacaksa otomatik olmalı.
    Otomatik olmalı. Sorunsuz yıllarca binmeli. Satarkende bir günde satmalı..
    Manuel olacaksa sıfır, 6 vites, valvematic, D segmenti, 1.6 , Lpg ye uyumlu, toyota Avensis 132bg elegant öneririm. veya yeni passat.
    http://www.arabalar.gen.tr/toyota-avensis-1-6-elegant-i193.html
    .
    lastik, ilk alırken kışlık tercih edilebilir.
    yazın astra4 lerde de kullanılan 17" jant ile 215/50R17 tercih edilebilir. türkiye şartlarında daha dar yanaklı veya geniş tabanlı önermem.
    SES
    YAKIT
    BALON
    KONFOR
    http://www.lastikcim.com.tr/Falken-Ziex-ZE914-21550R17-94W-ZR,PR-4157.html

Sonradan LPG takma ile uğraşmak istemiyorum ayrıca manuel istememin sebebi keyif için otomatik araba sevmiyorum.

5 vitesin keyfi mi kaldı ya.
    kefinizin kahyası değiliz ama göz göre göre...
    .
    LPG için uğraşacak bişey yok.
    artık çok ileri seviyeye geldi LPG montajı.
    bir günde hallederler.
    hatta bazı illerde, bayiler kendileri taktırıyorlar anlaşmalı yerlere.
    herneyse.
    LPG düşünmeyenler için yeni passat BMT tsi harika bir seçenektir. lpg li civic ile yakıt tüketimi yaklaşık aynıdır.
    civic ortalamada 6.8 litre benzin= 8.5 litre lpg demektir. şehir içi 9.8 litre benzin= 11-12 litre Lpg demektir.
    passat BMT tsi ortalamada 5.3 litre benzin tüketimi var, şehir içi 6.8 litre
    yani pratik günlük kullanımda passatın 6-7 litre civarı benzin tüketimi olur.
    http://www.arabalar.gen.tr/honda-civic-1-6-elegance-eco-otomatik-vites-i3818.html
    bence test sürüşü yapmaya değer.

2014 Civic elgance eco alıyoruz

• quote:

.
    bir günde hallederler.
    herneyse.
    LPG düşünmeyenler için yeni passat BMT tsi harika bir seçenektir. lpg li civic ile yakıt tüketimi yaklaşık aynıdır.
    civic ortalamada 6.8 litre benzin= 8.5 litre lpg demektir. şehir içi 9.8 litre benzin= 11-12 litre Lpg demektir.
    http://www.arabalar.gen.tr/honda-civic-1-6-elegance-eco-otomatik-vites-i3818.html

Passat çok güzel ama maalesef bir arabanın boş donanımını almak içimden gelmiyor yine de hala ikinci jetta bakıyorum dizel iyi bir fiyata bulabilirsem alabilirim.

• quote:

.
    bir günde hallederler.
    herneyse.

Kesinlikle 1.4tsi motorla honda civic lpg yakit tüketimi aynı degildir.hocam lutfen kesin emin olduğunuz şeyleri yazın. 1.4tsi passatimiz mevcut (b7 kasa 2011 tsi dsg bluemotion) sehir içi yakıt tüketimi 9-11 litre arasıdır. Şu an eşimde honda civic 1.6 fabrika cikis lpg var ve yakıtı sehir ici 8-9 litre ve bu lpg yani benzinin yarı fiyatı. Ama bir gercek var tsi motor çok çok daha keyifli bir motordur.

• bu fabrika çıkışı lpg derken brc ile anlaşmalı olarak dışarda 1500tl ye taklan ama garanti için kendi 2500tl ye taktığı montajlı araç değilmi... ne yapıyor yani ta fabrikadan lpg limi geliyor... yada farkı ney bilgilendirecek varmı.. 2011de aldığım aracı kendi servisinde garanti için bildiğin brc kit taktı...
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Fabrika çıkışı LPG'li civic'te motorda ufakta olsa bir tadilat yapılıp LPG'ye daha da uygun hale getiriliyor. Evet kita aynı kit ama Honda işini garantiye alıyor. 1000tl fark bir şey değil. Ben olsam fabrika çıkışlı alırım.
  • uchrevhi kullanıcısına yanıt
    Ben ortalama yakıttan bahsettim,
    siz ş.içi.
    2011 tsi passatın (şehir içi fabrika verisi 7.8 lt) 9 litre, performanslı kullanılırsa 10 litreleri gördüğünü biliyorum. Yakın arkadaşlarımda da passat High ve tiguan tsi var,
    yeni passat ş.içi 6.8 lt yani günlük kullanımda 8-9 litre olacaktır.
    ORTALAMA 5.3 lt = 6-7 lt olacaktır dedim,
    hafifleştirilen kasa ve iyileştirilen motora istinaden.
    civic ile iki misli fark olmaz,

• Yaa yorumları okuyunca tüm yolları corollaya çıkıyor :)
    Yakıt tüketimi tsi lere yakın ve LPG uyumlu, üstelik otomatik düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

bu fabrika çıkışı lpg derken brc ile anlaşmalı olarak dışarda 1500tl ye taklan ama garanti için kendi 2500tl ye taktığı montajlı araç değilmi... ne yapıyor yani ta fabrikadan lpg limi geliyor... yada farkı ney bilgilendirecek varmı.. 2011de aldığım aracı kendi servisinde garanti için bildiğin brc kit taktı...

Bir kaç parça yüksek ısıya dayanıklı ayrıca manifold sonradan delinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Yaa yorumları okuyunca tüm yolları corollaya çıkıyor :)

Corolla çok heybetli ve güzel araç ama tasarımı pek hoşuma gitmiyor. Aracı ikinci el temiz 55 bin tl ye bulursam ikinci el almayı düşünüyorum
  • Hocam selamlar. Nisan - Mayıs gibi civic executive smart otomatik vites alacağız yani o zamana kadar bir üst model çıkmaz ise. Şimdi bir bayiiye sorduk peşin olacak dedik nakit para kredi felan yok. Bursa'dan aldık 69000 dedi birde istanbuldan aldık 68450 dedi. İçimden dedim mandalina felan mı alıyoruz diye 450side var. Sizce fiyat uygun mu? Ayrıca ötv zam gözüküyor mu sıfır araçlar için?

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Hocam selamlar. Nisan - Mayıs gibi civic executive smart otomatik vites alacağız yani o zamana kadar bir üst model çıkmaz ise. Şimdi bir bayiiye sorduk peşin olacak dedik nakit para kredi felan yok. Bursa'dan aldık 69000 dedi birde istanbuldan aldık 68450 dedi. İçimden dedim mandalina felan mı alıyoruz diye 450side var. Sizce fiyat uygun mu? Ayrıca ötv zam gözüküyor mu sıfır araçlar için?

Saygılar

Benim bildiğim kasa 2017 de değişecek tüm honda bayileri öyle söylüyor. Ex için fiyat iyi dolu hasarsız dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Yaa yorumları okuyunca tüm yolları corollaya çıkıyor :)

bu satış politikası ile daha zor çıkar yollarımız.. sıfır full auris aldık cam tavanına kadar ama 3 ay sonra öğrendik ful araçta davlumbaz bile yoktu... parayla sat yetmedi bide parayla tak... tabi çok satınca üketiciye bunu yapma hakkı olacaktır elbette...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.