Şimdi Ara

2014 corsa active icin bilgi alabilirmiyim?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omeri30

Arkadaslar yarin arabayi teslim alicam. Nelere dikkat etmem gerekir. Inanin hic bilmiyorum. Bu kafayla gidersem direk binerim araca alir giderim.
    O yuzden fikirlerinize ihtiyacim var.
    Simdiden tesekkurler

Sigortanı yaptır, bahşişi hazırla işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Arkadaslar yarin arabayi teslim alicam. Nelere dikkat etmem gerekir. Inanin hic bilmiyorum. Bu kafayla gidersem direk binerim araca alir giderim.
    O yuzden fikirlerinize ihtiyacim var.
    Simdiden tesekkurler

Sigortanı yaptır, bahşişi hazırla işte

sigortayı onlar yapmıyolar mı ?
    bide ne bahşişi ya kime verioruz ki :D
  • aarkadaşlar arabayı aldım. ertesi günü yani bugün park halindeyken bi araç tamponuyla sağ ön kapıyı enlemesine komple çizdi çok hafif göçük var ve adamın boyası kaportaya sürüldü.
    bunu kaskodan yaptırmalımıyım sizce.
    kaskoların çalışma şekli nasıl tam bilmiyorumda
  • quote:

aarkadaşlar arabayı aldım. ertesi günü yani bugün park halindeyken bi araç tamponuyla sağ ön kapıyı enlemesine komple çizdi çok hafif göçük var ve adamın boyası kaportaya sürüldü.

Geçmiş olsun kurşun döktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

aarkadaşlar arabayı aldım. ertesi günü yani bugün park halindeyken bi araç tamponuyla sağ ön kapıyı enlemesine komple çizdi çok hafif göçük var ve adamın boyası kaportaya sürüldü.

Geçmiş olsun kurşun döktür.

sagol sonuçta nazar işte önemli diilde ben somut yorumlar bekliyorum daha çok
  • omeri30 O kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun, benzer bir durum benim de basima geldi 2 yil once. Arabayi aldiktan iki haftaya sonra arka sol kapiya vardular. Local boya yaptirdim opak renkti beyaz. 150 TL ye bitti. Kaskoyu bozmaya degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: superficista

Gecmis olsun, benzer bir durum benim de basima geldi 2 yil once. Arabayi aldiktan iki haftaya sonra arka sol kapiya vardular. Local boya yaptirdim opak renkti beyaz. 150 TL ye bitti. Kaskoyu bozmaya degmez.

bu kaskoyu bozma olayı nedir pek bilmiyorumda . şimdi bunu yaptırırsak kaskodan yıl içinde başka bi kazada yaptıramıyomuyuz
  • Yil icinde kaza yaparsan kaskodan yaptirirsin o konuda bir problem olmaz fakat bir sonraki sene kasko yaptirmak istediğinde indirim alamazsın, bu sene kasko için ödediğinden daha fazla para ödemek zorunda kalırsın. Kendin yaptırırsan ne kadar maliyet çıkıyor onu öğren. Ciddi bir rakam değilse, hasarsizlik indirimini bozmadan kendin yaptırırsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: superficista

Yil icinde kaza yaparsan kaskodan yaptirirsin o konuda bir problem olmaz fakat bir sonraki sene kasko yaptirmak istediğinde indirim alamazsın, bu sene kasko için ödediğinden daha fazla para ödemek zorunda kalırsın. Kendin yaptırırsan ne kadar maliyet çıkıyor onu öğren. Ciddi bir rakam değilse, hasarsizlik indirimini bozmadan kendin yaptırırsin.

şimdi benim kayınpeder kaskocu. benim kaskoyuda o yaptı .
    şimdi ben kaskodan yaptırırsam aracı ayıp olur mu ona .
    onun cebinden çıkan bişey olur mu
  • Merhaba arkadaşlar ben de bugün bir 2014 Corsa 1.3 cdti active araç bakmaya gideceğim. Fakat kafama takılan bir iki konuda yardımlarınızı rica ediyorum. İnternetten baktım ama net bilgi elde edemedim. Durup durup donanım isimlerini değiştiriyorlar ve kafam karıştı. Bu active modeli dolusu mu oluyor. Donanım özellikleri nelerdir? Ayrıca bu donanımda ESP ve Yokuş Kalkış Desteği var mı? ESP olup olmadığı nasıl anlaşılır? Satıcı ESP ve Yokuş Kalkış Desteği var diyor ama nasıl emin olacağım bundan? Cevaplarınız için Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.