Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.967
Cevap
62
Favori
406.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu adminlerle de görüşüp Taraftara Özel Forumlara yansıtmayı düşünüyorum. Size de sorayım dedim. Ne düşünüyorsunuz ?

Mesaja "+,-" verirseniz daha çabuk karar da verebiliriz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Arkadaşlar konuyu adminlerle de görüşüp Taraftara Özel Forumlara yansıtmayı düşünüyorum. Size de sorayım dedim. Ne düşünüyorsunuz ?

EURO 2012 konusu da burada değilmiydi ? Burada daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

Arkadaşlar konuyu adminlerle de görüşüp Taraftara Özel Forumlara yansıtmayı düşünüyorum. Size de sorayım dedim. Ne düşünüyorsunuz ?

Konu burada kalacak zaten hocam. Sadece yansıma açısından söyledim. Yani oralarda da görünecek
  • quote:

quote:

quote:

Konu burada kalacak zaten hocam. Sadece yansıma açısından söyledim. Yani oralarda da görünecek

Tamam ben yanlış anlamışım o zaman.Diğer üyeler de fikir belirtsin ona göre en doğrusunun yapılacağından eminim.

• quote:

Mesaja "+,-" verirseniz daha çabuk karar da verebiliriz

Bence burada kalmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

size masraf çıkarmaz mı bu

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Turnuva başlayınca içeriği durmadan güncelleyeceğim. Eğer konu başka bir yere açılsın diyorsanız taşınabilir de ama arkadaşlar sanırım burada kalmasını istiyorlar.
  • @Tekne Kazıntısı tüm masraflar bana ait.

@The Times Hocam konu burada zaten. Yeni konu açılmayacak ve taşınmayacak. Sadece diğer bölümde de görülmesi için sorayım dedim.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Pekala o zaman arkadaşlar yorumlasın ben sadece takipte olup güncelleme yapacağımın bilgisini vermiş olayım. bu arada pm attım cevaplarsanız sevinirim.
  • Taraftara özel bölüme yansıtılmasın. Çoluk çocuk doluşup konunun içine etmesinler. Burayıda Fb vs Gs kavgasına dönüştürmesinler
  • quote:

@Tekne Kazıntısı tüm masraflar bana ait.

@The Times Hocam konu burada zaten. Yeni konu açılmayacak ve taşınmayacak. Sadece diğer bölümde de görülmesi için sorayım dedim.

gözükmesin hocam oo musleraya bakın beyler helal cimbom gibi yorumlar görmek istemiyorum açıkcası biz şikayetten sil ceza vermekten sıkılırsınız merak eden gelir buraya girer
  • quote:

@Tekne Kazıntısı tüm masraflar bana ait.

masraf yapma ilerde evlilik var

böyle kalsın hem sana hem bize faydalı olur
  • Aman hocam taraftarlara özel forum vs hiç yansımasına gerek yok. Ordaki çoğu arkadaş sayesinde Gs-Fb gibi anlamsız tartışmalar falan olur seviyenin düşmesine hiç gerek yok.

Kupayla ilgilenen buraya girer. Zaten forumda pek göz önünde bulunan bir bölüm değil burası, burda takılan arkadaşlar birbirine yeter.

• 2014 Dünya Kupası açılış seremonisi ne zaman ve saat kaçta yapılacak arkadaşlar
  • Evet 1 gün kaldı heyecanlıyız umarım güzel bir turnuva olur şu açılış maçıda berabere bitmez inşallah.
  • internetten izleyecekler için link atabilenler olursa sevinirim arkadaşlar. Maç saati mentionlayın
  •  [sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Bu futbolcular yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 11 Haziran 2014; 19:50:32 >
  • Süper detay :) Favorim artık Honduras
  • Favori takımım almanya şimdiden başarılar.

Favori oyuncum ibraydı ama oda yok, reus desen sakatlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

[sizer]2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA

Bu futbolcular yok.

Ronaldinho

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.