Şimdi Ara

2014 honda civic mi? yoksa 2014 toyota corolla mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
14.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne çok sabancı yalakası varmış ben anlamıyorum, adamları zengin etmek için devlet millet bir olmuş ellerinden geleni yapıyorlar, honda servislerine laf atanlar Trabzon servise uğrasın da servisin kralını görsün, hangi şehirde olduğunu söylemeyecem ama 2012 de araba alırken toyota bayisine uğradım, satış elemanı honda toyotodan daha iyidir ama en çok dizel arabada biz satıyoruz dedi cümlesini bitirmemişti ki ben soluğu honda bayisinde aldım. toyota(sa) ya verdiğiniz paralara yazık 80bin tl verecem 1.4 motorlu mazotlu araba binecem, ısıtmalı koltuk YOK, sunroof YOK, ne var? ikinci el var, dediğim gibi devlet millet bir olmuşuz sabancıya çalışıyoruz, bakın resmi arabaların çoğu toyota... uyanık olun uyanık
  • şahsen ikisini de almam ama seçenek bu ikisi ise toyota motoru ve sorunsuzluğu ile öne çıkar.
  • Şu Civic'in malzeme kalitesi hiç olmamış bence. O ön göğüs leğen plastiği. Şaka gibi.
    Ama koltuk ısıtma koymuşlar. Çıkar ısıtmayı, geri görüş kamerasını malzemeleri daha kaliteli yap eyyyyyyyyyy Honda!
  • Ben Civici sürüş keyfi olarak çok beğeniyorum.
  • Hondayla hiç bir araba arasında tercih konusu edilemez. Son 3 arabamız honda bir kere pişman olmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

İkisi arasında Corolla ama o fiyatlara 1.5 SKY-ACTIV mazda 3 POWER alıp çok daha donanımlı ve malzeme kalitesi viraj performansı tasarımıyla önde olan aracı tercih edebilirsiniz.Sadece 2.el zayıf tarafı başka en ufak bi ekisi yok bu iki araçtan

mazda 3 ün performansı diplerde hocam araba bayırda virajda ani hızlanmalarda aglıyor resmen test ettinizmi acaba
  • benzinli civic uzak durunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. direk lpgli alırsanız sıkıntı yok.
  • İkisi de iyi.koskoca otomobil liderleri. Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı sorusuna verilemeyen cevap ile aynı benim cevabım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de lpgye tam uyumlu, sorunsuzca uzun yıllar kullanabileceğiniz araçlar. Corolla arka diz mesafesi daha geniş bir aile otomobili iken, civic sınıfı için yeterli genişliğe sahip daha çok gençlere hitap eden bir araç. (ikisinde de ortada tünel yok arka zemin düz )

İç tasarım : Civicte sürücü odaklı çok hoş bir kokpit tasarımı varken ; Corolla dik konumlu , meşhur casio saatli daha demode bir tasarıma sahip ancak plastik kalitesi corolla da daha iyi, civic gibi sert plastik değil. kapı içleri ve vitesin olduğu bölümler ise iki araçta da birbirine yakın kalitede.

Dış tasarım : Önden ikisi de beğenilen araçlar, yan tasarımda corolla arka çamurluk kısmında tekerlekle arada çok fazla boşluk var ve daha ucuz bir araç gibi duruyor onun için yandan civic diyorum, arka tasarım olarak ise corolla daha başarılı (şahsi fikrim )

Ayrıca corolla'nın kapılarını ve bagaj kapağını kapatmak için biraz daha sert davranmak gerekiyor, bu konuda kalite hissi civicte daha iyi gibi geldi bana.

Yakıt: Manuelde pek bir fark olmasa da corolla 6.vites ile yüksek hızlarda avantajlı, otomatikte ise corolla cvt ile daha ekonomik bir araç,

Performans : Manuelde civic bana daha istekli geldi, manuel 0-100 de civic daha iyi

Güvenlik : iihs testlerinde civic sınıfında en iyi puana sahip araç onun için civic > corolla diyorum

Yol tutuş : Civic > Corolla . corolla virajlarda rüzgarın etkisini boyutu dolayısıyla daha çok hissettiriyor , direksiyonu insana ben bu virajı rahatça dönerim hissini vermiyor.

Arka süspansiyon: Civic>corolla , Corolla da arka süspansiyonda eski bir sistem olan burulma kirişi bulunuyor.

Garanti süresi : Civic lpg çıkışlı olanlara 6 yıl garanti veriyor , lpg düşünenler için iyi bir avantaj

Servis ücreti : Her iki araç da bence kısa bir aralık olan 10.000 km de bir bakıma giriyor . Toyotada servis ücretleri genelde Hondadan daha uygun.

Bu iki araç arasında bana şu an bana daha çok hitap ettiği için civici seçsem de evlenip çoluk cocuk sahibi olsam corolla alırdım sanırım

İyi forumlar...

• 2 side güzel araçlar sizi pişman etmez.Ancak ben olsam Corolla alırdım neden niye sorarsanız Civic'in yüzü eskidi biraz Corolla daha güncel daha yeni bir yüze sahip.Yani Civic'in kabuk değiştirmesi yakındır.
  • Premium donanımsa corolla derim.

• Yürüyen uçak Uçak kaldırıyor hissi yaşamak, yüksek devirde yarış motoru mis gibi sesi.. Konforlar aynı. Lpg uyumlu Civic dururken Corolla ne diye Anlatılmaz yaşanır...
    @hot_tamale hocam tam yazmak istediklerimi yazmış.

Aşağıdaki bağlantıda detaylı bilgiler..

https://forum.donanimhaber.com/2012-15-honda-civic-sedan-ilk-mesaji-okuyunuz--55901362#55901362

2014 honda civic mi? yoksa 2014 toyota corolla mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 31 Ağustos 2017; 22:37:16 >

• Corolla nın içi leş gibi dümdüz konsol yapmış adamlar civic alırım

Honda zaten japonların babası ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.