Şimdi Ara

2014 KPSS GK-GY İçin Kadıköy'deki dersaneler hakkında Bilgi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mecidiyeköy Beyaz kalem 1 ay önce başladım çok iyi hocalar ver tavsiyeederım
  • Bence Beyaz kalem mecidiyeköydeyım çok memnunum
  • Herhalde sirf bu mesaji yazmak ici dun uye oldunuz donanımhabere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de 2014 kpss lisans a gireceğim. Evde kendim hazırlanma düşüncesindeydim İhtiyaç ın konu anlatım setini ve 2 farklı soru bankası seti aldım, neredeyse 1 aydır çalışmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ve neredeyse hiç ilerleyemedim. Tarihten 3 coğrafyadan ise 2 konu çalışabildim henüz. Sayısalcıyım matematikte sıkıntım yok çalışmasam da olur. Kursa mı gitsem diye düşünüyorum. Yeni başlayan yada başlayacak olan Kadıköy de kurs var mıdır tavsiye edebileceğiniz?
    Bu arada bi işte çalışmıyorum vaktim çok... ama sınava da 29 hafta kaldı :(

Teşekkürler, herkese başarılar..
  • antares079 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar gerçekten çok süper bir araştırma olmuş emek var gerçekten paylaşım için çok teşekkür ederim

benim bu konudan gözlemelediğim yargı -tasarı ve murat ı öven ler çok şuan ki eğitim kadroları benim için çok gidip dersleri dinleyen hoşuna giden parası önemli değil ????
    artık
    memurluk benim için kaçınılmaz inşallah gönlünüzün isteği bir yere atanırsınız saygılar
  • antares079 arkadaşım teşekkür ederim senin buradaki araştırmaların doğrultusunda çözüm akademi ile görüşüp kayıt oldum.Kurs ilgili öyle çok bir sıkıntı yaşamadım hocalarının ders anlatımları konulara hakimiyetleri iyiydi tecrübe konusunda hocaları anlatıldığı kadar tecrübeliydi. Soru bankasıyla ilgili biraz benimde tereddütlerim vardı ama hocaların derslerde verdiği yaprak testler çok fazlaydı onlar benim açımdan soru bankası ihtiyacını gördü tabi bunun dışında ihtiyaç, fem ve beyaz kalem gibi yayınlarında soru bankasını çözdüm sonuç olarak sınav biraz zor olsa da 92 puan aldım. Çözüm Akademiyi kpss konusunda öneririm.
  • şimdi 2016 da son kpss var ön lisans icin ben kadıkoyde dersaneye gitmek istiyorum dersane konusunda fikri olan ?
    ve hızlı okuma dinamik okuma tarzı seyler var dakika da 600 kelime falan okuyorlar bu konuda bilgisi olan var mı ? sınavlarda baya başarı saglayabilir diye düşünüyorum da
  • arkadaslar kadıköyde hangi dersaneyi önerirsiniz sınıf öğrt. mezunuyum
    @
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebru65

arkadaslar kadıköyde hangi dersaneyi önerirsiniz sınıf öğrt. mezunuyum
    @

bende lise mat öğretmenliği için araştırıyorum dersane... ihtiyaç kadıköy iyi deniliyor
  • bana da daha çok ihtiyaç kadıköy için kötü dediler ama ..
  • sefalonely kullanıcısına yanıt
    tam tersi ben de kötü duydum ihyiyacı kadıköy için şimdi siz böyle diyince kafam karıştı..
  • ebru65 E kullanıcısına yanıt
    Şu an kısayol akademi oldu ihtiyaç kapandığı için bu hafta tanıtım dersleri var ücretsiz gidip katılabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.