Şimdi Ara

2014 LYS-1 HATIRLANAN SORU TARTIŞMA/TOPLAMA [MAT 31, GEO 13 SORU BURADA] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
41
Favori
67.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağlık olsun olabilir, ben o soruda başta işlem hatası yaptım sonra adam gibi düzeltmeye de uğraşmadan yarısından devam ettim biraz uğraşsam iyi olurmuş.
  • Matematikte mutlak degerli sorunun cevabi 2 ve 3 olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar x.f'(x) in integrali gibi bir alan sorusu vardı onun cevabı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Geometride uzaydaki koninin cevabı 2pi idi. Ondan öncekini de kök3 yaptım.

koni miydi o yaaa. silindir diye hatırlıyorum.
  • geometriden |AC|/|BD| sorusunun cevabı 8/9 olabilir, eğimden gittim, baska aynı sonucu bulan var mı?
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    yazdım yukarda. 1'di.
  • Geometride koordinat düzlemindeki paralel kenarın alanı 15 ti

• su =1/2 diyodu x+y soruyodu ben 1 dedim ama siz ne yapdınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyaptimlan

eşkenarı gördükten sonra 30-60-90da hatam olmuş. 90ın karşısı 3 gibi düşünür 3/2 yapmışım tabanı. neyse sağlık olsun. 3 yanlış oldu şimdiden benim.

Devamı gelmez hocam inşallah yanlışların. Ben de 9 boşla bitirmiştim sınavı, geo nun sonundayken şıkları saydım 5 ini d 4 ünü c şıkkı diye salladım 9 sorunun 5 i yanlış şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: teruzor

geometriden |AC|/|BD| sorusunun cevabı 8/9 olabilir, eğimden gittim, baska aynı sonucu bulan var mı?

cevap 8/9 du uzun uzun benzerlik kurdum, homoteti bilen rahat çözmüştür o soruyu
  • quote:

geometriden |AC|/|BD| sorusunun cevabı 8/9 olabilir, eğimden gittim, baska aynı sonucu bulan var mı?

Cevap 5/6. Ac 3-4-5 ücgeninden 5 di. Zaten payı 5 olan tek bir çık vardı bende onu işaretledim. Üçgende alan sorusunu ne yaptın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teruzor kullanıcısına yanıt
    8/9du evet.
  • quote:

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTIMA

quote:

Cevap 5/6. Ac 3-4-5 ücgeninden 5 di. Zaten payı 5 olan tek bir çık vardı bende onu işaretledim. Üçgende alan sorusunu ne yaptın

hayır 3-4-5 üçgeni değildi 3-2-kök13 üçgeniydi sorudaki.
  • hocam bende ilk aynı hataya düştüm ancak, C noktasının koordinatları tam 3e 4 gelmiyodu, aynı şekilde b de öyleydi. birim karelerin köşesine denk gelse dediğin dogruydu ama ortalara geliyolardı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyaptimlan

ayrıca geometrideki bir alan sorusu vardı daireden deltoit çıkarmıştı. 9pi/4-9/2'ydi.

9pi/4-3^1/2 degil mi o ya
  • X, y li bir soru vardi (6k)^2 diyordu yanlis hatirlamiyorsam cvp 14k^2 olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

quote:

evet

Üçgende alanı ne buldun ben salladım onu 18 yaptım, bide dikdörtgende alan vardı 37/9 falan vardı şıklarda ama ne işaretledim hatırlamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaer

6. soru:
    http://sketchtoy.com/61558537

Ortak çözüm yapmışsın sen hiperbol x eksenini 1 noktasında kesiyordu yani integral sınırı 1 den başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaer

6. soru:
    http://sketchtoy.com/61558537

Bu soruda şıklarda arada - işareti olan var mıydı?Varsa onu işaretledim yoksa doğru yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.