Şimdi Ara

2014 - Media Player - Ortam Oynatıcı - Tavsiyeler - Öneriler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digiturkplay.mobil&hl=tr

Önemli noktalar:
    * Bu uygulamayı sadece Yurtiçi Digiturk Play aboneleri, Türkiye’de kullanabilmektedir.
    * Yurtiçi Digiturk Play kullanıcıları, web sitesinden (digiturkplay.com.tr) gerçekleştirdikleri üyeliklerde kullandıkları e-posta ve şifreleri ile uygulamaya giriş yaparak, izleme hakkına sahip oldukları içeriklere ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guazy -- 17 Ağustos 2014; 9:29:51 >
  • Dostum, senin makinada Türkçe menü için dil desteği varmı?
  • Evet turkce dil destegi derken menuler felan turkce. Alt yazi olarakta turkce destegi mevcut sorun yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler, sorunu hallettim çok şükür. Bendeki makinada Türkçe menü yoktu geri gönderdim.
    Yenisini göndericekler, fabrika hatası olacağı söylendi. Sadece ingilizce vardı menü desteğinde.
     2014 - Media Player - Ortam Oynatıcı - Tavsiyeler - Öneriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guazy -- 22 Ağustos 2014; 22:52:12 >
  • Sevindim sizin adiniza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, cihaz tekrar elime ulaştı ve tek bir şey haricinde geri kalan herşey sorunsuz.

Ben cihaz'da canlı tv izlemek istiyorum, x7 için anlatımlar mevcut sanırım x8-h de bu anlatımlar yararsız. Nasıl izleyebileceğim hakkında bir bilgin varmı.
    Günlerdir uğraşıyorum bir türlü başaramadım. Türkçe kanalları izlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guazy -- 4 Eylül 2014; 1:20:52 >
  • Merhaba Hocam,

Canlı tv izlemekten kastınız içinde yüklü gelen bir program var onunla izliyorum. cloud diye idi tam ismini hatırlamıyorum. ama eve gidince bakarım tekrardan. onun dışında benimde bilgim yok :)

ben zaten genelde ya mail, telefondaki resim videoları tv de izlemek için yada film için kullanıyorum onun dışında kullanmadım desem yeridir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.