Şimdi Ara

2014 Mercedes-Benz E63 AMG 4MATIC TESTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AMG bu segmenti (4 çekiş) sırf Audi ye bırakmak istemedi ve daha çok Amerikada rağbet görüyor 4 çekiş.

BMW M5 de ağır olmasın diye yanaşmasada ama bundan sonra XDrive mecburen opsiyon olarak ekler, hatta model değişmeden F10 performans yükseltip uygular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

AMG bu segmenti (4 çekiş) sırf Audi ye bırakmak istemedi ve daha çok Amerikada rağbet görüyor 4 çekiş.

BMW M5 de ağır olmasın diye yanaşmasada ama bundan sonra XDrive mecburen opsiyon olarak ekler, hatta model değişmeden F10 performans yükseltip uygular.

Üstat Bmw M6'nin parasını yatırmadıysan dön istersen E63'e.Tipi degüzelleşti motoru da canavara dönmüş
  • iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

AMG bu segmenti (4 çekiş) sırf Audi ye bırakmak istemedi ve daha çok Amerikada rağbet görüyor 4 çekiş.

Üstat Bmw M6'nin parasını yatırmadıysan dön istersen E63'e.Tipi degüzelleşti motoru da canavara dönmüş

Herşey perfekt bi görünümü beni açmıyor, hem artık çok geç , ileride MB aynı hatayı yapmaz W213 inş. çekici olur, zaten CEO D.Zetsche nin sandelyesi sallanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

AMG motorları özel işçiler tarafından üretiliyor ve motor üstüne son parçayı takan işçinin ismi yazılıyor.

Anlaşılan son parçayı Metin Yıldız isimli bir Türk gurbetçimiz takmış.

son parçayı takan degil arabayı baştan sonra yapan yerleştiren> tam sorumlusu olan adam diye biliyorum(başka bir videoda böyle söylenmişti)
    ben de tesadüfen videoyu izledim ve googledan buraya geldim
  • M5 bunu pistte fatmagüle çevirir düzde bilmiyorum ama düzde hızlı gitmek için bu parayı harcamaya gerek yok modifiyeli ne japonlar var
  • 95 bin dolar demez mi bir de. Zaten testi yapan amerikalı at hırsızının aksanına gıcık oldum nerede ingiliz snob tavırlı, ağdalı vurgulu sunucular peh, bir de üstüne bonus olarak e63 amg 95 bin dolar. Ya neyse ben gidiyorum yeah

Ek olarak: Araç 550 beygir değil 550 leopar gücünde. Tam bir yırtıcı olmuş, bayıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 17 Mart 2013; 22:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: time is up

Bir gun boyle bir arac siparis verirsem,
    aracimin motorunu metin yildiz'in yapmasini talep edicem :))

Vaaay iyi fikir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alıcan egzozları gizleyip E180 yazıcan arkaya
  • Vay arkadaş adamlar yapıyor mercedes işi biliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki videoda da Erol Cenk abimize haksızlık etmişler. Erol Konk diye okuyor ablamız

• motorun üzerinde yapan kişinin adına yer verilmesi gerçekten çok şık durmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.