Şimdi Ara

2014 SuperB Elegance Prestij Paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk günden beri tek kişi kullanmıştır.
    Yetkili Servis Bakımlıdır.
    Ametist Rengi'dir.
    Kazası Bulunmamaktadır. (Sadece Ön Tamponun yarısı boyalıdır)
    Garanti Uzatması Mevcuttur.
    %18 Fatura Kesilecektir.
    Elektrikli ve Hafızalı Koltuklar, AFL (direksiyona duyarlı) Bi-Xenon Farlar, Otomatik Park Sistemi, 360 derece park sensörü, Çift Açılır Bagaj (Fotoda Belli) , Katlanır Aynalar, Yan ve Arka Makam Perdeleri v.b.
    Elegance'a ek olarak anahtarsız Giriş ve Çalıştırma , 4 Koltukta ısıtma + Sunroof Bulunmaktadır. (Prestij paket)
    Kaputta Küçük bir çizik bulunmaktadır. Boyanmaması için rütuş yapılmıştır.

edt: fotograf güncelleme

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ilk-sahibinden-elegance-prestij-paket-349921294/detay/

2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket 2014 SuperB Elegance Prestij Paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 25 Ekim 2016; 21:43:57 >

• Bu aracında alıcısını bulmak biraz zor ,allah kolaylık versin ...
  • 90 bin tl ye çok fazla seçenek var, bu nedenle geç satılabilir. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafayiko

90 bin tl ye çok fazla seçenek var, bu nedenle geç satılabilir. Hayırlı satışlar.
    Teşekkür ederim. Yatırım düşüncem olmasa satmayı düşünmezdim aslında. Her malın alıcısı vardır, kaldı ki araç bu özelliklerde F/P olarak en üstlerde bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Teşekkür ederim. Yatırım düşüncem olmasa satmayı düşünmezdim aslında. Her malın alıcısı vardır, kaldı ki araç bu özelliklerde F/P olarak en üstlerde bana göre.

Alıntıları Göster
    Güncel olsun.
  • Hayırlı satıllar dilerim. Cidden çok güzel ve temiz bir araç. Ayrıca bu fiyat aralıgında öok fazla araç olduğu düşüncesine katılmıyorum. Dizel otomatik bu diyata bu modele D segmenti ne varki? Passatlar özellik olarak düşük ama daha pahalı. Diğerlernde dizel otomatik yok vs. Cidden çok güZel bir araç
  • Dediğiniz gibi mantıklı bir araç. Uzun zaman binmek için almıştım severek, başka bir yatırım durumu olmasa satmayıda düşünmem aslında. Dizel manuel ısık goruslu comfortline golf 83-85 olmuşken bu araç çok uygun geliyor bana göre de.
    Alım satımın düşük olduğu zamanlarda olmasak daha da yükseğe satılabilecek bir araç. Eşdeğer donanımlı yeni kasa sıfırı 127 bin civarında :))
  • quote:

Dediğiniz gibi mantıklı bir araç. Uzun zaman binmek için almıştım severek, başka bir yatırım durumu olmasa satmayıda düşünmem aslında. Dizel manuel ısık goruslu comfortline golf 83-85 olmuşken bu araç çok uygun geliyor bana göre de.
    Alım satımın düşük olduğu zamanlarda olmasak daha da yükseğe satılabilecek bir araç. Eşdeğer donanımlı yeni kasa sıfırı 127 bin civarında :))
    Güncelleyelim
  • royals R kullanıcısına yanıt
    Yorumları yeni gördüm. Bu fiyatlarda fazla araç olduğuna katılmıyorum demişsiniz hocam ancak sadece 2013-2015 model aralığında 1.6 dizel otomatik için baktığımızda Opel İnsignia, Volvo s60, Passat var, 2 litreye çıkarsak seçenekler artacaktır. Donanım olarak düşük demişsiniz ancak bir kaç model yılı düşüğünü alır dolu alır ama yine de vw tercih eder bizim insanımız, malum gösteriş vs gibi nedenler. Bana kalsa S60 alırım. Araca lafım yok tabiki ancak ülkemiz şartlarında bu aracın satılmasının uzun süreceğini belirtmiştim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafayiko

Yorumları yeni gördüm. Bu fiyatlarda fazla araç olduğuna katılmıyorum demişsiniz hocam ancak sadece 2013-2015 model aralığında 1.6 dizel otomatik için baktığımızda Opel İnsignia, Volvo s60, Passat var, 2 litreye çıkarsak seçenekler artacaktır. Donanım olarak düşük demişsiniz ancak bir kaç model yılı düşüğünü alır dolu alır ama yine de vw tercih eder bizim insanımız, malum gösteriş vs gibi nedenler. Bana kalsa S60 alırım. Araca lafım yok tabiki ancak ülkemiz şartlarında bu aracın satılmasının uzun süreceğini belirtmiştim sadece.
    Güncel

• Dip fiyat nedir acaba ??
    (Özeldende yazabilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tireliim

Dip fiyat nedir acaba ??
    (Özeldende yazabilirsiniz)
    P.M
  • Faturayi kesmeyelim,%20 indirim yapin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Faturayi kesmeyelim,%20 indirim yapin ?

Bu defalık kusura bakmayın, bir daha o şekilde yaparım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Faturayi kesmeyelim,%20 indirim yapin ?

Bu defalık kusura bakmayın, bir daha o şekilde yaparım.

Alıntıları Göster
    Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali -- 31 Ekim 2016; 13:9:47 >
  • Güncel
  • günceldir. ilanın süresi bitti
  • neden satılmadı bu arac
    bukadar surede
  • piyasalar özellikle 2. el piyasası çok durgun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.