Şimdi Ara

2014 TIP KAZANANLAR Buraya!!! (TÜM TIPÇILAR BİRLEŞİN!!!!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
23
Favori
20.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: ece_2

Malesef van Tıp

ne farkeder sonuçta doktorsun ve mezun olunca devlette işin hazır

Tıp seçen değerli forum üyeleri artık KPSS dehşetinden uzaksınız. Ne kadar şanslı olduğunuzu ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız. Doğru kararınızdan ötürü tebrik ederim.

Diğer meslek mensupları 25-30 yaşlarında tekrar sınav stresi çekecekler. Oysa siz 18 yaşında olayı bitirdiniz.

Hey gidi, yıllarca komiteydi, sözlü sınavdı, tus'tu, yandal sınavıydı, sınav stresi yaşaya yaşaya ülser olduk... Yok öyle bir dünya arkadaşım 18 de sınav stresi bitti; tıp'da asıl sınav stresi şimdi başlıyor... En zor lisans eğitimlerinden biri tıp... KPSS stresi bir kere yaşıyorsun sonra memur ol, işini yap al maaşını otur... Cuma akşamı çık mesaiden keyfine bak... Birden fazla KPSS'ye giren var diyen için 10 senedir TUS'a giren arkadaşım var, daha fazla süredir giren de duydum... Bunun stajı var, nöbeti var, mecburi hizmeti var. Hele branşında tek uzmansan, her akşam acillere çağrılmalar var... Özelde çalışan doktorlar da sorunsuz değil, onlarda hastane sahipleri tarafından fazladan tahlil tetkik isteme, gereksiz girişim yapma gibi etik olmayan uygulamalar ve maaşları zamanında yatmama gibi sorunlar yaşıyorlar. Üniversite hayatı diğer fakültelerden farklı, kendilerini diğer mühendislik vb. gibi branşlarla karıştırmasınlar... Şimdi hakkettiğiniz tatili yapın, eylül'de tıp fakültesi ile nikahınızı kıyarsınız... Kazana arkadaşları tebrik ediyorum, hayatlarını etkileyecek bir seçim yaptılar umarım mutlu olurlar...

• 19 Mayıs Türkçe
  • Hacettepe ingilizce tıpta okuyorum, arkadaşlara pmden yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: ece_2

Malesef van Tıp

ne farkeder sonuçta doktorsun ve mezun olunca devlette işin hazır

Tıp seçen değerli forum üyeleri artık KPSS dehşetinden uzaksınız. Ne kadar şanslı olduğunuzu ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız. Doğru kararınızdan ötürü tebrik ederim.

Diğer meslek mensupları 25-30 yaşlarında tekrar sınav stresi çekecekler. Oysa siz 18 yaşında olayı bitirdiniz.

Onlar KPSS'ye tıp seçenler dünyanın en zor 2. sınavına hazırlanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: G. House

seneye ben de geleceğim buraya şimdiden hazırlayın yerimi

Bizim nicklerin çok benzerleri var ya, arkadaşlarım bile karıştıryor beni
  • iyi halt ettiniz tıpı kazandınız ya
  • Bazi arkadaslar anlamamakta israr edip tus la kpss yi kiyasliyorlar. Kpss yi kazanamazsan issizsin sifirsin. Tus u kazanamazsan pratisyen kaliyorsun ama aç kalmiyorsun...

Ben tıp kolay demedim zaten ama diger mesleklerden daha sanslisiniz. Is bulma stresi yok...

• benim anlayamadığım neden bir insan tıbbı kazandığını duyurmak için bir foruma üye olur gerek yok arkadaşlar
  • Bu başlığı gördükten sonra hastaneye gitmem foruma gelirim
    yavaş yavaş alışın okula başladığınızda 7 sülaleniz soracak şuram ağrıyor neden diye
  • çapadayım ekle
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Türkçe)

• Trakya tıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Macrophage41

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Herkesi toplu ilk mesaja ekleyeceğim bu sayede birbirimizi daha kolay buluruz.

ben yanlış yazmışın kocaeli olcak kardeş

Düzelttim, nasıl yanlış oldu hocam 2 okulun ismi arasında dağlar kadar fark var

Diğer herkes eklenecek gün içinde toplu ekliyorum
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    mehmet19071907 - Celal Bayar
  • Tıp kazanan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Yarın birgün doktor çıktığınızda paranın esiri olmayın, okudum çalıştım çok kazanmak hakkım diye düşünmeyin, aç kalmıyorsunuz merak etmeyin. İnsanları mutlu etmek, iyileştirmek ve bunu mümkün mertebe kimsenin maddi imkanları zorlamadan yapmak da manevi cebinizi doldurur.
  • umarım beklentilerinizi karşılar bir eczacı olarak sağlık pek iyiye gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

umarım beklentilerinizi karşılar bir eczacı olarak sağlık pek iyiye gitmiyor

Ne konuda? Gözlemleriniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOMÜ Tıp

• madem öyle..bir tavsiye de ben vereyim
    tıp fakültesini kazanan arkadaşlarım amacınız okulu bitirmek değil, tusu kazanmak. ilk senelerden itibaren tus hakkında bilgi edinip çalışma sistemi oluşturun. evet fakülte de çok zor ama sakın tusu arka plana atmayın.

şu linkleri vereyim önemini anlarsınız
    http://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49963
    http://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=164
    http://www.doktorlarsitesi.net/content.php/129-Bir-Asistan-Hekimin-G%C3%BCnl%C3%BC%C4%9F%C3%BC

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.