1)hd yayın yapsın 2)zaman ayarlı kayıt yapsın 3)windows 8 den xp ye kadar tüm pragramları desteklesin 3)kanal geçişleri hızlı olsun 4)kanal aramaları kolay ve hızlı olsun 5)fiyatıda makul olsun
Arkadaşlar yaklaşı 2 aydır araştırma yapıyorum ve son edindigim bilgiler göre bu söylediklerime en uygun olan tv kartı skystar hd2 tv kartı fakat üretici firması türkiyede satışlarırı durdurmuş Bu tv kartıyla eşdeger tv kartı nre olabilir.. Yayında ve yapımda emeği geçecek herkese şimdiden teşekur ederım ...
quote:
Orijinalden alıntı: kutokuari
benim aradıgım tv kartı özellikleri
1) hd yayın yapsın
2) zaman ayarlı kayıt yapsın
3) windows 8 den xp ye kadar tüm pragramları desteklesin
4) kanal geçişleri hızlı olsun
5) kanal aramaları kolay ve hızlı olsun
6) fiyatıda makul olsun
Arkadaşlar yaklaşı 2 aydır araştırma yapıyorum ve son edindigim bilgiler göre bu söylediklerime en uygun olan tv kartı skystar hd2 tv kartı fakat üretici firması türkiyede satışlarırı durdurmuş Bu tv kartıyla eşdeger tv kartı nre olabilir.. Yayında ve yapımda emeği geçecek herkese şimdiden teşekur ederım ...
En uygun fiyatlı olupta, en iyiler arasında bu kartlar vardır ;
Yurtiçinden ikinci el olarakta bulabilmek mümkündür. Google'dan araştırınız.
Kolay gelsin.
serkanguzel_
kullanıcısına yanıt
bu kart gerçekten ıyımı nekadar güveniyorsunuz bu karta birde ikinci el bulabilecegimiz bildiginiz adresler varmı?
quote:
bu kart gerçekten ıyımı nekadar güveniyorsunuz bu karta birde ikinci el bulabilecegimiz bildiginiz adresler varmı?
Sevgili kardeşim, denemediğim birşeyi tavsiye etmeyecek kadar aklım başında allah şükür.
Bir önceki mesajımda google'dan araştırınız diye belirtmiştim.
Yurtiçinde bildiğim satan bir yer olsaydı, google'dan araştırınız demezdim.
Herneyse... Sizden TV kartı önerisi ve temini konularında başka soru almıyorum.
Diğer hususlarda sorularınız olursa, sorabilirsiniz.
Kolay gelsin.
serkanguzel_
kullanıcısına yanıt
sankı bir iletişim kopuklugu var belkı ıntettendır herneyse ben yanlış anlaşılmak istemem ama ben güveniyormusunuz derken sız usb kartını hemen söyleyin ce bır teredute duştum ama bukadar emınsenız dıyecek bıseyyok vermıs oldugunuz lık turkıye ıcı satış yapıyormu?
quote:
sankı bir iletişim kopuklugu var belkı ıntettendır herneyse ben yanlış anlaşılmak istemem ama ben güveniyormusunuz derken sız usb kartını hemen söyleyin ce bır teredute duştum ama bukadar emınsenız dıyecek bıseyyok vermıs oldugunuz lık turkıye ıcı satış yapıyormu?
Sorularınız hala gereksiz oluyor.
Verdiğim link'ler Türkiye'ye satış yapmasaydı, o link'leri vermemin bir anlamı olmazdı herhalde...
Başka soru sormayın lütfen...
Serkan Bey Merhaba,
Bende TV kartı almayı düşünüyorum, USB yada PCI Express farketmez. Benim için önemli olan görüntü kalitesi ve kolay kullanımlı arayüz. Samsung 27" 1080p monitörüm var ve HD yayınları kaliteden ödün vermeden izlemek istiyorum. Vatan bilgisayarda bir kaç kart baktım ama daha önce hiç TV Kartı tecrübem olmadığından, herhangi birini almaya cesaret edemedim. Mesela aşağıdaki kart;
Aslında çok fazla TV'de seyretmem. Evimde 2 adet uydu var. Biri Digiturk. Asıl amacım LigTV yayınlarını ve HD belgesel yayınlarını bilgisayarımdan, monitörümden seyretmek istiyorum. Alacağım herhangi bir TV Kartı ile LigTV yayınını bilgisayarımdan seyredebilir miyim? LigTV üyeliğim var. Eğer bu mümkünse bana vatan bilgisayardan bakıp önerebileceğiniz bir kart var mıdır rica etsem?
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme