Şimdi Ara

2014 Volkswagen Polo Chrome Edition 1.4 TSİ DSG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

56 bin liraya polo , bu olaya kim dur diyecek?

Araba fiyatları uçuk..En boş olan arabayı alsan yine pahalı..nereye gidiyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unique111

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Polo 1.4 Tsi Dsg Chrome Edition ( FULL ) diye satılık bir Polo modeli yok. TSI olmayan atmosferik motorlu modeli satılıyor sadece. Bir yanlışlık olmasın.

55 bin o araç için şaka gibi bir fiyat. Ben olsam makyajlı kasayı beklerdim ve 1.0 TSI - 1.2 TSI motorlu ekonomik bir versiyonu daha az donanımla alırdım.

Sahibinden'de 1.4 Tsi yazmışlar sınıflandırmada. Muhtemelen oradan kaldı aklında.

İşin içine otomatik vites girince fiyat fazlasıyla artıyor, araştırmadığım araba kalmadı ama hala karar veremedim

Araştırmadığın araba kalmadı mı

ford fiesta 1.0 ecoboost powershift titanium x paket tavsiye ederim

test sürüşü yap bu ay ford da güzel kampanya var

pazarlığını yap

üretimden kalkmış 1.4 motorlu 85 hp polo ya bana göre 55 bin verilmez

Baya araştırdım hocam evet, fiesta 'ya da baktım ancak iç tasarımı hoşuma gitmedi.

ozaman nissan micra ya bak

• 56000 verilmez o arabaya yapma etme :)
  • 1.4 85gb atmosferik motor b sınıfı bir araca o para harbi yazık günah ya. nereye gidiyoruz böyle. bu paraya amerikada mustang alınıyor üste para bile kalır. 1.0 ecoboost ps fiesta al geç hocam. ne polosu allah aşkına. 1.4 85 bg araca o fiyatı koyanı bulmak lazım aslında.

edit: mesajları tekrar okudum da arkadaş aracın TSI motor olduğunu zannediyor heralde. araç TSI motor değil hocam bilmem ne zamandır kullanılan eski nesil 1.4 85 bg motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 9 Nisan 2014; 16:23:02 >
  • quote:

quote:

Araba fiyatları uçuk..En boş olan arabayı alsan yine pahalı..nereye gidiyor bilmiyorum.

Daha yakın zamanda 1.2 polo 27 28 filandı 37 olmuş vay be. Euro, dolar, petrol, mta, vergi diye diye zamları sokuyorlar valla. Hocam ikinci el bakın yazık günah
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

56000 verilmez o arabaya yapma etme :)

Yeni kasayı bekleyeceğim sanırım
  • yok artık çok yakıp az giden araca biçilen fiyatlara bak risk diye buna derim ben :)
  • Yeni makyajlı kasa polo 2014 'ün sonunda gelecekmiş bu arada, az önce vw canlı destekten aldığım bilgi bu yönde.
  • quote:

quote:

Polo 1.4 Tsi Dsg Chrome Edition ( FULL ) diye satılık bir Polo modeli yok. TSI olmayan atmosferik motorlu modeli satılıyor sadece. Bir yanlışlık olmasın.

55 bin o araç için şaka gibi bir fiyat. Ben olsam makyajlı kasayı beklerdim ve 1.0 TSI - 1.2 TSI motorlu ekonomik bir versiyonu daha az donanımla alırdım.

1.4 Dsg Chrome Edition polonun en full donanımı, yanına full yazmamın sebebi belki anlamayan arkadaslar olabilir diye.

Yanlış olan FULL yazman değil üstadım TSI kısmı. Sadece GTI var şu anda satışta 1.4 TSI motor olarak.

Bence fiyat çok yüksek. Bu motorun satışı makyajlı versiyonla ortadan kalkacak zaten.

• quote:

quote:

quote:

Daha yakın zamanda 1.2 polo 27 28 filandı 37 olmuş vay be. Euro, dolar, petrol, mta, vergi diye diye zamları sokuyorlar valla. Hocam ikinci el bakın yazık günah

2. elcilerde ayıktı durumu,fiyatları 3er 5er arttırdılar.Bu devirde araba alınmaz.Sıfır fiyatlarının düşmesi gerekli..

• quote:

quote:

quote:

1.4 Dsg Chrome Edition polonun en full donanımı, yanına full yazmamın sebebi belki anlamayan arkadaslar olabilir diye.

Yanlış olan FULL yazman değil üstadım TSI kısmı. Sadece GTI var şu anda satışta 1.4 TSI motor olarak.

Bence fiyat çok yüksek. Bu motorun satışı makyajlı versiyonla ortadan kalkacak zaten.

O konuda haklısın hocam heryerde TSİ olarak yazdıkları için kafamda öyle kalmış Makyajlanmış halinde 1.4 TSİ DSG fiyatı ne olur acaba..

• Ailede 2011 Polo 1.4 16v DSG Comfortline sahibi biri olarak soyluyorum (arac annemin), her turlu makyajli kasayi beklemeye deger...

Mevcut aractan daha pahali olabilir ama cok daha az yakan motorlar gelecegi icin, alirkenki fiyat fazlaligini kompanse etmeniz mumkun , ustelik su anki kasayi 2014'te almaniz daha cok deger kaybi demek.

Ya baska araclara yonelin , yada yeni kasayi bekleyin derim ben.
  • İkinci El temiz Mercedes B150 alırım la o paralara yazık günah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 TSI değil de 1.2 TSI 90 beygir gelecek herhalde mayısta. Kurlar düşme eğilimde olduğu için maksimum 3bin fazla olur sizin bu 1.4 motordan.
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Ek olarak 1.2 TSI +DSG kombinasyonu gelmesi muhtemel.Her ne kadar DSG önermeyen birisi olsam da bu kombinasyon yok satar tahminim bu yönde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Ek olarak 1.2 TSI +DSG kombinasyonu gelmesi muhtemel.Her ne kadar DSG önermeyen birisi olsam da bu kombinasyon yok satar tahminim bu yönde...

Abi, Almanya sitesinde 1.2 TSI - DSG var.

Sehir ici 5,8
    Sehir disi 4,1
    Ortalama 4,7

90hp/160nm.

0-100km/s: 10,8sn
    Max hiz: 184km/s

Sirf su degerler icin makyajli kasa beklemeye deger, teknik veriler kolpa olsa bile her turlu su anki motordan daha performansli olcagi ve daha az yakacagi kesin, birde tahminimce bu sefer ESP artik standart gelecek. (insallah)

http://www.volkswagen.de/de/models/der-polo/CC5.html

• Bu fiyata önerebileceğiniz araçlar var mı peki, yeni kasa 2014 'ün sonunda anca gelirmiş, baya bi zaman var açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Abi, Almanya sitesinde 1.2 TSI - DSG var.

Sehir ici 5,8
    Sehir disi 4,1
    Ortalama 4,7

90hp/160nm.

0-100km/s: 10,8sn
    Max hiz: 184km/s

Sirf su degerler icin makyajli kasa beklemeye deger, teknik veriler kolpa olsa bile her turlu su anki motordan daha performansli olcagi ve daha az yakacagi kesin, birde tahminimce bu sefer ESP artik standart gelecek. (insallah)

http://www.volkswagen.de/de/models/der-polo/CC5.html

E bi zahmet koysunlar artık.A segmentinde mücadele eden İ10 da bile standart iken Polo da olmaması VW nin ayıbıdır...Yalnız Can arac tutarsa ki tutacağı aşikar fiyatlar allak bullak olur

• quote:

Bu fiyata önerebileceğiniz araçlar var mı peki, yeni kasa 2014 'ün sonunda anca gelirmiş, baya bi zaman var açıkçası.

yukarıda önerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı dahilinde a4 alırım,uzun yıllar binerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.