Şimdi Ara

2014 VOLVO S60 SİYAH MI? BEYAZ MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tades1981

quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

hayırlı olsun hangi paket ne kadara mal oldu acaba.

117 e aldık . 13bin de . Advantage paket artı ön arka kamera , ön sensör .

Hayırlı olsun hocam gercekten çok çok iyi fiyata almışsin.Artik 120-130 arasına gidiyor o donanımlar km fazla degilse bile satsanız kar bile edersiniz

@Bedrican Hocam renk olayinca 1 mavi 2. Olarak beyaz tavsiye ederim ama onun dışında size kesin tavsiyem advanced paket altında bisy almayın.Premium cidden çok boş bi araç.

Teşekkür ederim dostum öyle denk geldi bakalım hayırlısı ile kullanırız umarım Corsadan sonra araç bana uçak gibi geldi .

Hocam suanda s40 1.6d kullanıcısıyim.S60 çok düşündüm ama aklımı kurcalayan sey yaklaşık 1600kg ağırlığı olan bir aracı aşağı yukarı kendim arabamın gücündeki motor taşıyor.Kendi arabam bana çok hantal geliyor bir de biraz daha agir olan bir arac nasıl olur biraz düşündürüyor.D4 motor Advanced paket neredeyse hiçbirşeyde yok olan da 140-150 den açıyor.Biraz daha değerlendirme yaparsanız D2 aracı rahat taşıyabiliyor mu? Yokuş hızlanmaları nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Dostum bilindiği gibi vites de seri modu da olduğu için çok sıkıntı yaşamadım ben 0 çok seri kullanan biri değilim . Geçen hafta bir Opel astra otobanda selektör yapınca biraz gaza basayım dedim . 190 dan sonra göremedim arkadaşı ☺ sonra dedim dur üzülmesin az bekledim yine geldi . Geçtim sağa bir sevindi 😂 makas atma huyum olmadığı için şu an bence sıkıntı yok . Tabi chip takılıp 150 beygir yapınca araba daha çok kendine gelir .

Anladım hocam benim asıl merak ettigim yokuş ve ara hızlanmaları nasıl tatmin edici mi? Onun dışında düz yolda anladığım kadarıyla yeterince performans veriyor.

Chip konusuna ben pek sıcak bakmıyorum en azından dizel araclarda.Yakindan bi tanıdığım vito ya chip attirmisti dusuk viteste yuksek devir uzun sure çevirince turboyu patlatmıştı.Ne bileyim o zamandan beri pek sıcak bakmıyorum.Ne de olsa bi laf vardır ne kadar emek o kadar yemek diye dusuk hacimden de çok yuksek hacim performansı beklemek biraz abez düşüyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mavi cok hos. Siyah bu aracin rengi degil. Arada bir yikatmak en az 20 tl. Ayda 4 5 kez desen 100 lira. Cimri demeyin. Ozellikle ic anadolu , guney ve dogu gibi tozun sicagin bol oldugu yerlerde siyah iskence olur. Kendime alacak olsam kesinlikle beyaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.