Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelmiş ,geçmiş olsun.Şimdi daha iyisindir inşallah...

Dün canım sıkıldı. İş yerine gidiyorum. Hadi kahvaltı için poğaça alayım dedim. İş yerinin yakınında yeni açılan pastahaneye u dönüşü yaparak yanaşacağım. Araba turunu tamamlamak üzere. Beynim buradan dönemezsin ,kaldırım yüksek , çarparsın diyor, sağ ayağım gaza basmaya devam ediyor. Velhasıl sol sis lambasının altını dokundurdum. Bir şey yoktur derken baktım 15 cm civarında boya kaldırmışım. Akıl tutulması bu olsa gerek..

Saygılar..
  • Mars51 M kullanıcısına yanıt
    Merih ezilme yoksa . Oto ile ilgili sanayi sitelerinde boya hazırlayıcılar var aracın rengine göre hazırlayıp veriyorlar.
    Sulu boya fırcası al birde aynı yerde satılır rutuşla gitsin.
    Geçmiş olsun.
    Bizim yaşlarımızda sürekli denklem çözümü ile uğraşmak gerekiyor çözerkende kafa çözüm işi ile vücud ise önceden algıladıgını yapmaya devam ediyor. Elektirksel bir olay sanırım. Ne diyeyim .
    Geçmiş olsun.
  • forsa kullanıcısına yanıt
    Sağolasın Ercüment.

Taş izlerini düzeltmek için sanayide boya hazırlatmıştım. Sertleştircisi ile beraber. Bu güne kadar olan tüm nazarlıkları o boya ile hallettim. daha fazla nazarlık olmaz umarım :) Yapacağız gene boya badana işleri.

Dediğin gibi yaş ilerleyince vücuda hakimiyet zorlaşıyor..

Selamlar.
  • quote:

Bırakın burayı camdan kafayı uzatıp bakamadım..

ben kafayı şıpıldaktan uzatıyorum

• Yeni Fit gelsin de jazzcıların şımarık fiyatlandırması bi son bulsun :) (evet şimdi hücum edebilirsiniz :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Yeni Fit gelsin de jazzcıların şımarık fiyatlandırması bi son bulsun :) (evet şimdi hücum edebilirsiniz :))

Merhaba,

Öncelikle bu ve müadil, görüşlerimizi paylaştığımız konuların, Jazz sahiplerinin araçlarını satmak için açtıkları bir platform olmadığını sanırım idrak edememişsiniz.

Bizler burada sahibi olduğumuz, ya da almayı planladığımız araçlar ile ilgili kullanıcı tecrübelerimi paylaşıyoruz sadece. Biz kullanıcılardan ya da eski kullanıcılardan araçla ilgili öğrenmek istediğiniz bir detay ve/veya probleminiz varsa tecrübelerimizi ve bilgimizi seve seve paylaşırız.

Hadi diyelim ki aracımızı satmak istedik ve size göre oldukça yüksek, abiyane tabirle şımarıkça bir fiyat istiyoruz. Bununla ilgili siz de o arabaya o kadar para verilir mi dediniz, sanırım siz ne alakası var bizim arabamız o parayı hak ediyor diye sizinle gereksiz bir münakaşaya girelim istiyorsunuz. Kusura bakmayın :))

Bir ürünün fiyatını; arz ve talep dengesi belirler serbest pazar ekonomisinde (+ rasyonel veya irrasyonel bilimum kriterler) elbette ancak hepsinden önce herkesin sahibi olduğu ürün/mal ile ilgili talep edeceği fiyatı eleştirmemiz kimsenin haddine değildir. Verilen fiyat sadece o kişiyi bağlar. Alıp almamak ise bizleri. Ben şahsen benim aracımın aynısı için 55 hatta 58 lira fiyat verilen ilanlarda gördüm ama sizin gibi aşağılamadım :) Fiyatlandırma ile ilgili bence eleştirmeniz gereken bir yer varsa o da distribütördür, bayilerdir ve hatta galerilerdir. Takasta eksper yapmadan aracınıza 40-43 skalasında fiyat teklif eden bayilere diyelim ki aracımızı verdik, sorun bakalım o fiyata alacakları bir Jazz'ı size kaçtan verecekler...

Kaldı ki yeni Jazz'ın başlangıç fiyatının neredeyse 60 bin lira civarında olacağını da hiç soruşturmamışsınız. Eğer ki Jazz almak ve/veya Jazz ile ilgili öğrenmek istediğiniz bir detay varsa buyrun paylaşın.

Herkese hayırlı bir hafta dileğiyle...

• zenginoglu Z kullanıcısına yanıt
    +1
  • +1.5
  • "şımarık fiyatlandırmacı"
  • Yoook niye hücum edelim canım.. Zenginoğlunun da dediği gibi ,bu forumda honda ve özellikle jazz başlıkları, alım satım dan ziyade, bilgi paylaşımı kapsamında ilerliyor.

Kullanıcı genel profiline bakarsanız genellikle birbirine saygılı, bilgisini kendisine saklamayan, trafikte duyarlı ve empati kurabilen kişilerden oluşuyor. Arada bir karıştırıcı yapılı arkadaşlar da başlığa uğruyor ama ,başlıkların kendine göre olmadığını kısa zamanda öğrenip ortalıktan kayboluyor.

Benim temennim ,sizin de "şımarık olmayan" bir satıcıdan ,gönlünüze ve cebinize uyan bir jazzla aramıza katılmanız olur.

Not: Bu arada Zenginoğlunun size yazdığı cümlelere, herhangi bir ilave gereksinimi duymadan aynen katılıyorum

Saygılar.
  • bende katılıyorum
    benden de saygılar
  • Merhaba arkadaşlar.
    Geçen gün bir yere kadar gidip gelmemiz gerekti iş yerinde. Arkadaşdan dizel fluence manuel aracını aldım. Devirli kullanarak vites atmayı özlemişim :)
    Zaten bir süredir aracı komple eşime teslim ederek trafik derdinden kurtulmuş bulunmaktayım :)
    Ertesi gün bizim aracı kullandım. Bizim Jazz arabaysa Fluence kamyon gibi geldi, yok fulence arabaysa bizim ki bisiklete binmek gibi. Ne kadar rahat kullanması.
    Yıllık 10.000 km yapan biri ve çoğunu şehir içinde kullanan bir aile olarak bir kez daha bu "nedenlerden ötürü" Jazz aldığıma memnun oldum.
  • CyRaWarrior C kullanıcısına yanıt
    note hakkında detaylı bir araştırma yaptım. eğer jazz dönecekse kesinlikle jazz alın derim.
  • Herkese selamlar,

Diğer konularda da belirttim ama olur ya biz müdavimlerden hariç Jazz arayan bir arkadaş varsa 2012 model Fun+ aracımı satıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilk-sahibinden-honda-jazz-fun-plus-183288394/detay

İyi akşamlar,
    Erkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son fiyat ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

son fiyat ne olur

Abi senin niyetin varsa ve arabayı görmek istersen gördükten sonra almak istersen elbette cüzi bir pazarlık payımız olur :)
  • ben değil de karşı komşum bi arkadaş arıyordu, ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

ben değil de karşı komşum bi arkadaş arıyordu, ondan sordum

Abi ilanda yer alan numaramdan beni arasın, konuşalım ancak arabayı görmelerini tercih ederim. Oldu ya beğendiler, dediğim gibi araç başında cüzi bir pazarlık payım olur.
  • Ben de Jazz almak istiyorum. 2004-2010 arası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya0474

Ben de Jazz almak istiyorum. 2004-2010 arası..

Hayırlısı ile bulursunuz inşallah, konuları takip ederseniz nadir de olsa aracını satan arkadaşlarımız olmakta.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.