Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesutbaba12

quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

Way be geçen sene bizde böyle konular açardık Zaman çok çabuk geçiyor haberiniz olsun çalışmalarınızı gelecek konulara değil geçmişten gelerek eksik bırakmamaya çalışın gerisi gelir zaten

Arkadaşıma aynı şekilde katılıyorum sorular sorardık birbirimize saçma saçma konuları açardık felan birbirimize yardımcı olurduk vayy bee ne çabuk geçti karşim yav

Aynen kardeşim hayırlısıyla hedeflediğimiz yere yerleşiriz inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yerimi alayım.Hedefim İstanbul Hukuk Fakültesi.Çalışmaya başladım artık okul derslerini fazla takmıcam bu dönem ygs de bayağı ilerlemem lazım.
  • Ya zaten Allah calistiginin karsiligini illlaki verir. Ama onemli olan ne kadar verecegidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ygs-lys 2014 için hazırlıklara başladım. sözelden tercih yapacağım ve neredeyse lys'nin yarısı bitti. hedef yüksek olduğu için 12. sınıfa pek bir şey bırakmak istemiyorum. izmir'de iyi bir meslek lisesinde okul birincisiyim. obp 55 gelecek hesaplamalarım tutarsa
  • haydii bakalıımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ce -- 14 Mart 2013; 21:38:24 >
  • bende varım ilk 5000 hedef
  • ben de buradayım.
  • Bende varım arkadaşlar. Sayısalım.

9 ve 10. sınıfta hiç çalışmadım. 11 de biraz başladım işte. YGS adına başlangıç olarak 48,75 net ile başladım. Durumun farkındayım ve çalışıyorum. YGS de hedefim 110-120 arası. Eğer 65-70 ile başlasaydım 130-140 hedefleyebilirdim. Ama 110-120 çokda iyi olmamasına rağmen benim için iyi. Matematik-1 i halledersem yaza kadar. Elimden geldiğince çalışıyorum.

Hedefe gelirsek. Belli bir hedefim yok. Bazen işletme düşünüyorum. Bazen 6. sınıftan beri istediğim mimarlık bölümünü düşünüyorum. Çünkü böyle ev ve mağazaların dekorasyonları vb. hoşuma gidiyor ilgim var yani. Bölüm hakkında kesin bir şey yok ama. MF-4 de 25.000 - 35.000 arası yaparsam İstanbulda üniversite okumayı planlıyorum.

Hepimizin hakkında hayırlısı. YGS ye 1 sene var neredeyse tam 1 sene. 48,75 den 110-120 ye kadar çıkarabilirim inşallah.

• Bende tıp istiyorum inşallah :) okul puanımda 85
  • Burdayım.

• hedef bilkent cs.konuyu ygs'den sonra devam ettirelim 12lere ayip olmasin.ygs geo + kimya yi konu olarak bitirdim sayilir ama pratik yok.okuldan 49 puan gelecek.kolay gelsin.

• Yerimizi şimdiden alalım

Şuan 11 sınıftayım.Test çözme alışkanlığına son 1 senedir alışmaya başladım.11 sınıf denemelerinde pek başarılı olmasanm da ygs denemelerinde başarılı olacağımı düşünüyorum.

Girmek istediğim hedef çok yüksek.en az İlk 19.000'e girmem şart!Düzenli Çalışmak için tavsiyeler verebilir misiniz?

Birkaç hatfa sonra mat-1 e çalışmayı düşünüyorum.Ancak sıfırdan başlayıp istikrarlı bir şekilde devam etmek istiyorum.
    Öncelikle hangi kaynakları almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 15 Mart 2013; 12:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

Ben de gelecek yıl sınava gireceğim calsmalara yavaş yavaş başladım
    üniversite ogrencisiyim yani deneyimliyim size göre sinav konusunda bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım yani

Hocam okul işini naptin bu senede gırıcektın galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

quote:

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

Ben de gelecek yıl sınava gireceğim calsmalara yavaş yavaş başladım
    üniversite ogrencisiyim yani deneyimliyim size göre sinav konusunda bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım yani

Hocam okul işini naptin bu senede gırıcektın galiba

Hayır gelecek yıl giriyorum malum bu yıl okul puanı kesintisi var büyük ihtimalle donduracağım ama belli değil su an tam olarak

• ben de varım gençler. ben 2012'de de girdim olmadı bu sene de bazı sorunlardan dolayı sınava girmeyeceğim. artık 2014 e kaldı .
    bu arada 2012 de kara harp okulu sınavlarına girdim. sözlü mülakatta elendim. düşünen varsa bu aşamaya kadar olan tecrübemi paylaşabilirim.

Şimdi YTÜ- Harita mühendisliği düşünüyorum.
  • Selam Arkadaşlar.

Bende seneye YGS Giricek bi kardeşiniz olarak aranızdayım. Akşam Lisesinde okuyorum bolumum eşit ağırlık 11.Sınıfım ama dersler rezillik otesınde temeller kotu. Calısmaya baslamak ıstıyorum acaba kaynak tavsıye edermısınız ? Matematik için antremanlarla matematik,karekök mat. 0 aldım 3-4 konu anlatım ve soru bankası daha alıp matematıge baslıcam matematıgı duzene soktuktan Sonra Türkçeye baslamayı dusunuyorum sızce nasıl olur ?
  • arkadaşlar kendine ygs çalışma programı yapan varmı mesela 2.dönemden itibaren yaza kadar yapan varsa paylaşabilirmi veya nasıl çalışma programı yapabiliriz ygs
    için
  • Konu yukarı arkadaşlar pek canlı degil gibi.. Kaynak onerısı lazım yardım edin lütfen..
  • 2012 mezunu olarak söylüyorum; 11. sınıfta iseniz 11.sınıf konularınızı tamamlayın sonra YGS çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire.

2012 mezunu olarak söylüyorum; 11. sınıfta iseniz 11.sınıf konularınızı tamamlayın sonra YGS çalışın.

Ben öyle yapıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.