Şimdi Ara

2014 Yılının En İyi Üniversiteleri Açıklandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 Yılında tercih yapmakta zorlanıyorsanız en iyi üniversiteler listesi açıklandı. Vatana millete hayırlı olsun :)

Kaynak:http://www.haberkip.com/2014-yilinin-en-iyi-universiteleri-aciklandi-5658

2014 Yılının En İyi Üniversiteleri Açıklandı!

• Bu sıralama bence tamamen yalandır.İstanbul üniversitesi nasıl Fatih üniversitesinden geride olabilir.Aynı şekilde 9 eylülde var.
    Özyeğin üniversitesi İzmir Yüksek Teknolojiden daha üst sırada doğrumu? Hata yapmışız okul tercihlerinde sanırım :)Bu arada hala bir vakıf üniversitesinde doktora yapıyorum ama emeğe saygı diyenlerdenim..
    Kusura bakmayın bence doğru bilgiler içermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gggkkknnn -- 13 Ağustos 2014; 16:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gggkkknnn

Bu sıralama bence tamamen yalandır.İstanbul üniversitesi nasıl Fatih üniversitesinden geride olabilir.Aynı şekilde 9 eylülde var.
    Özyeğin üniversitesi İzmir Yüksek Teknolojiden daha üst sırada doğrumu? Hata yapmışız okul tercihlerinde sanırım :)Bu arada hala bir vakıf üniversitesinde doktora yapıyorum ama emeğe saygı diyenlerdenim..
    Kusura bakmayın bence doğru bilgiler içermiyor.

Benimle alakası yok mevzunun :) Her yıl açıklanıyor bu. 23 farklı kriter değerlendirilmiş. Bu kriterler içinde yakınlık ve para da var sanırım ki bazı üniler ön plana çıkmış. Benimde hoşuma giden bir sıralama değil. Adil değil çünkü.
  • Yuh ya İTÜ'yü daha yüksek beklerdim. E tabi özeller dolayısıyla devlet üniversiteleri kan kaybında. Normaldir.
  • Bence de liste doğru olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nslhnhn

Yuh ya İTÜ'yü daha yüksek beklerdim. E tabi özeller dolayısıyla devlet üniversiteleri kan kaybında. Normaldir.

itü yine iyi durumda. Bence parayı veren düdüğü çalmış üst sıralarda yer almış. Ege üni bundan 5 sene once 5. sıradaydı. Sımdı haline bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.