Şimdi Ara

2015 1.6TiVCT 125PS Focus'Mu 2015 Toyota Corolla 1.33 Life mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimsenin şu durumda corolla önereceğini sanmıyorum,o motor o arabaya gitmez,ne vergi avantajı var ne de yakıt avantajı çünkü araba gitmedikçe sen gaza yükleneceksin
  • Kesinlikle Focus. 1.6 atmosferiği 5 ileri ama sesi çok güzel, corolla 1.6 olsa olabilirdi ama 1.33 olanı 1.6 focusun yanında tercih sebebi olmamalı bence, tabi iç mekan genişliği önemli değilse. Corollanın tasarımı maalesef sınıfının en kötüsü bence. Focusta en darı ama, benim tercihim focus olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weewweew33

Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 2015 ford focus yada corolla life 1.33 almayı düşünüyoruz. bütçe olarak ikiside benzin ve çıplak olacak.iç ve dıs tasarım ve donanım olarak pek bi fark yok ama yinede corolla hoşuma gitti.tek sorun mersin'de yasıyorum ayda 1 yaylaya gıderken 1.33 life sorun cıkartırmı performans olarak aralarında fazla fark yaparmı focusmu toyotamı karar veremedim ilgili düşüncelerinizi(özellikle kullananlar) belirtmesini rica ederim

Aslında Corolla yı 1.33 Focus u da 1.6 olarak karşılaştırınca sanki Focus biraz daha alınası bir araç haline geliyor. Alaşım jant, sis farı , tüm camlarda tek dokunuşta açılıp kapanan ve sıkışma önleme, hız sabitleme, karartmalı arka camlar Trend X de olsa Focus da standart. Corolla Life çok yakın bir arkadşımda var, arada bir keşke 1.6 sını alsaydım dediği oluyor. Araç gidiyor ama özellikle sollamalarda biraz dikkat istiyor. Bunun dışında geniş ve sessiz bir araç, ancak donanım olarak da 4 teker ve direksiyondan ibaret.

• Focus alın lpg taktîrın keyfinize bakın,1.33 Corolla bırakın yokuşu düzde zor gidiyor ama çok ekonomik bir motor,focus 1.6 gayet atak bir araç,donanım olarakta focus daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.33 corolla var gayet memnunum kesinlikle sıkıntı yaratmaz fakat madem aynı fiyat ben olsam focus alırım 1.6 motordan ötürü ama 1.33 corolla hakkında içiniz rahat olsun performans sıkıntısı yok bonus olarakta bayağı az yakıyor.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla kullanıcısı olarak Focus alın diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam babamda 2012 kasa 1.33 comfort corolla var
    Ne yazıkki performansından hiç memnun değiliz şehiriçi her türlü arabayı kaldırıyor ama şehirdışına çıkınca helede bayırlarda bayılıyor o yüzden 1.6 125 lik focus daha iyi tercih olacaktır ayrıca yol tutuşta kesinlikle focus bir adım önde bizde şuan corollayı satıp 1.6 tdci 115 lik olanı almayı planlıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.