Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyk müşteri temsilcisi hattını arayan var mı mazeretleri fln olmalı heralde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen var mı arayan?

• ya kardeşim bu nedir ya ? Bu nasıl bir kurumdur ? Bu nasıl bir sistemdir ? Alt tarafı insanları durumlarına göre yurda yerleştireceksin. Başvuru tarihlerini ne güzel açıklıyorsunuz bide sonuçları açıklayacağız tarihleri de bildirip bu kadar beklemeseniz ne olurdu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltali ilah

Aynen var mı arayan?

444 19 61 aradım az önce 1-2 ye basın fln filan yurt sorgulama var tc yazdım yurt isteği bulunmamaktadır dedi operatöre bağlanmak için 8 e basın dedi bastım hattı düşürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Eylül 2015; 20:40:50 >
  • Bizleri bu kadar bekletenlerin hepsinin Allah nasıl biliyorsa öyle yapsınlar bir sonuç açıklayacaklar insanların burnundan getiriyorlar
  • Adamların umurlarında bile değiliz ki...

• Bana cikmayacakta bekliyoruz yarin ev bakmaya gidiyorum ciksada artik bu saatten sonra gitmem :D

• Biz nerde kalacaz yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 eylülde açılacak okullardan bazıları 28'ine alınmış kyk ile ilgili mi ki:((
  • 9 saatlik yolculuk sonunda sabah 6 dan beri bekliyorum. Yarın da bekleyeceğim. Böyle kuruluşu Allah kahretsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Njord113

9 saatlik yolculuk sonunda sabah 6 dan beri bekliyorum. Yarın da bekleyeceğim. Böyle kuruluşu Allah kahretsin.

Yolculuk nerden nereye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Orijinalden alıntı: Njord113

9 saatlik yolculuk sonunda sabah 6 dan beri bekliyorum. Yarın da bekleyeceğim. Böyle kuruluşu Allah kahretsin.

Yolculuk nerden nereye ?

Bursadan Kırklareliye

• beyler kyk müdürü sinan aksu yarın açıklanacak diye tweet atmış

• Kyk ne saçma bir sistem ya. Bir yerde kyk yurdu açılıyorken diğer yerde hala kapalı Nr zaman açılacak bu dönem belli değil. Oyuncak mı bu binlerce insanın kaldığı yurt. Saçmasapan bir sistem düzen falan yok.

• yahu 18 saatlik yolum var

• Benim okulumun olduğu yer ile aramda 24 saat var. 14' ünde açılacak ve hala nerde kalacağım belli değil çünkü bu KYK denen lanet kurumun açıklamasını bekliyorum hala.. Birde yurt çıkmazsa bana tam fiyasko.. Zaten yurt çıkmazsa büyük ihtimal okulada gidemeyeceğim o yükü kaldıramam. Bir an önce açıklasalarda ona göre biletimi, maddi durumu ayarlasam da işte yer Türkiye olunca her konuda sıkıntı çekmek zorundasın.
  • Twittirda danışmanları doldurmuş yarın açıklayacağız yarına yetiştirmeye çalışıyoruz fln uzat agam uzat millet salak oldu zaten istediğiniz gibi uzatın bekleriz değil mi

• Kardeş izmir ığdır arası mı 24 saat nedir kardeş uçakla git. Kıçına değer ver biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: partypat

Kardeş izmir ığdır arası mı 24 saat nedir kardeş uçakla git. Kıçına değer ver biraz

Rize' den Antalya' ya gidiyorum. Uçakla gideceğim tabi ama bu yurt çıkarsa bileti ayıracağım için ne kadar geç açıklanırsa benim için o kadar kötü bilet pek yok bitebilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.